Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 96.
-
την περασα συμφωνα με τις οδηγιες απο εδω , και απλως μολις αντικατεστηκα την recovery rom με την recovery rom του cofae δουλεψε κανονικα το μενου στο twrp , βεβαια εκει πηγαινα συμφωνα με τα εικονιδια που εβλεπα απο εδω γιατι μου ηταν στα κινεζικα , αλλα ακολουθησα την διαδικασια μεσω ΑDB και αφου προηγουμενως ξεκλειδωσα τον bootloader επισημα
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
asx1980 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαοταν μπαινω σε recovery mode δεν πατιεται τιποτα στην οθονη
-
asx1980 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜη νομιζεις και με το pc suite εχω θεμα οποια εκδοση και να εγκαταστησω δεν μου αναγνωριζει το κινητο
-
asx1980 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕχω windows 32 bit , δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω , μου εχει σπασει τα νευρα με τις διαφημισεις καθε μισο λεπτο που πεταει , στο τελος επειδη δεν ειμαι και κανενας σχετικος μου φαινεται θα το πουλησω γιατι δεν βρισκω αλλη λυση , σε ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σου demakhs
-
asx1980 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα , εκανα αλλη μια προσπαθεια για να περασω στο κινητο μου την ελληνικη ρομ , αφου ξεκινησα με τα βηματα του οδηγου , με το που πηγα να κανω εγκατασταση του Driver installer σαν διαχειριστης , μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα που θα δειτε στο συνημενο αρχειο, σας ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω για αλλη μια φορα την βοηθεια σας
-
Παιδια καλησπερα , προσπαθω εδω και ημερες να περασω στο κινητο μου μια rom απο το site , ξεκιναω την διαδικασια αφου εχω κατεβασει τα αναλογα αρχεια , και οταν φτανω στο σημειο να μπω στο twrp ( sorry αν το γραφω λαθος ) στο πρωτο μηνυμα που πρεπει να κλεικαρουμε οτι αυτο το μηνυμα να μην ξανα εμφανιστει μου βγαζει ενα κλειδι και γενικα δεν λειτουργει τιποτα εκεινη την ωρα στην οθονη , καμια αλλη προταση για λυση?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμακαταρχας χρονια πολλα εγω εχω χασει τα αυγα με τα πασχαλια για να βαλω καινουργια ρομ του site στο κινητο μου αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο εγω τους εγραψα οτι θελω να εγκαταστησω μια official rom στο κινητο μου και μετα απο 3 ημερες μου εστειλαν την θετικη τους απαντηση
-
Παιδια καλησπερα , ειμαι στο σταδιο της εγκαταστασης νεας ρομ στο κινητο μου και ειμαι στην φαση αυτη -----------------Είσοδος πρώτη φορά στο twrp Στην πρώτη είσοδο θα μας βγάλει ένα μήνυμα.......... απλα οταν πρεπει να παω να ξεκλειδωσω την οθονη και να κανω κλικ στο να μην μου ξανα βγαλει αυτο το μηνυμα και μπω στο μενου , παγωνουν τα παντα δεν μπορω να κανω τιποτα , και μου εμφανιζει ενα κλειδι στο κεντρο , και απο κατω οτι πρεπει να συρω για να ξεκλειδωσει αλλα δεν .καμια βοηθεια ?
-
asx1980 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαχρονια πολλα παιδια θελω να τρεξω αυτο ---------> MTK_Driver_Installer_.1352 ext τρέχοντας το DriverInstaller.exe ως διαχειριστής (as Administrator) μέσα από τον φάκελο ως διαχειριστης , αλλα δεν ξερω πως γινεται καμια ιδεα κανεις? σας ευχαριστω παρα πολυ
-
καταρχας χρονια πολλα σε ολους και καλες γιορτες Παιδια θελω την βοηθεια σας για να μην καταστρεψω το κινητο μου ( redminote 4 , nikel ) το κινητο φοραει την mulitilanguage ρομ με τα ελληνικα και ειναι ανεπισημη εκδοση εκανα την διαικασια για να ξεκλειδωσει ο bootloader , και τωρα θελω την βοηθεια σας για το ποια ειναι η επομενη κινηση στο κινητο για να εγκατασταθει μια official rom σας ευχαριστω εκ των προτερων
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμακαλησπερα παιδια , και καλες γιορτες σε ολους θα ηθελα να σας κανω αλλη μια χαζη ερωτηση ξεκινησα τις διαδικασιες για την αιτηση ξεκλιδωματος του bootloader συνδεθηκα με το mi account μου , εβαλα ολα τα στοιχεια μου , και οταν φτανω στο σημειο που λεει οτι σου στειλαμε ενα μηνυμα στο κινητο για να βαλεις τους κωδικους , το μηνυμα ποτε δεν ερχεται ξερει κανεις τι παιζει? ευχαριστω εκ των προτερων
-
Παιδια καλημερα , θελω την βοηθεια σας εχω στην κατοχη μου το redminote 4 και πηγα να κανω ελεγχο για τον bootloader (τελικα ειναι κλειδωμενος) τα εκανα οπως τα λενε τα παιδια στο βιντεο , απλως το προβλημα μου ειναι πως δεν μπορω να ξανα επαναφερω το κινητο απο fast boot. εχει κανεις καμια λυση να προτεινει? Σας ευχαριστω εκ των προτερων