Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.

• Οδηγός
    • ROM
    • RedMi Note 4
    • MIUI V8
    • Ποια Ρομ είναι η επίσημη; δεν με πειράζει αν έχω μενού στα αγγλικά εκτός και αν έχω θέμα και με την επίσημη Ρομ με τις διαφημίσεις. Το λέω αυτό γιατί το να rootαρω μου φαίνεται πολυ δύσκολο να το κανω όχι οτι τα υπολοιπα είναι εύκολα. Αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά
    • Διαφήμιση
    • Παιδια καλησπερα ,

ειμαι στο σταδιο της εγκαταστασης νεας ρομ στο κινητο μου και ειμαι στην φαση αυτη -----------------Είσοδος πρώτη φορά στο twrp

Στην πρώτη είσοδο θα μας βγάλει ένα μήνυμα.......... απλα οταν πρεπει να παω να ξεκλειδωσω την οθονη και να κανω κλικ στο να μην μου ξανα βγαλει αυτο το μηνυμα και μπω στο μενου , παγωνουν τα παντα δεν μπορω να κανω τιποτα , και μου εμφανιζει ενα κλειδι στο κεντρο , και απο κατω οτι πρεπει να συρω για να ξεκλειδωσει αλλα δεν .καμια βοηθεια ?
    • Εαν εχεις otg βάλε ποντίκι και κάνε την δουλειά και μετά βάζεις άλλο twrp

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H asx1980 έγραψε:

Παιδια καλησπερα ,

ειμαι στο σταδιο της εγκαταστασης νεας ρομ στο κινητο μου και ειμαι στην φαση αυτη -----------------Είσοδος πρώτη φορά στο twrp

Στην πρώτη είσοδο θα μας βγάλει ένα μήνυμα.......... απλα οταν πρεπει να παω να ξεκλειδωσω την οθονη και να κανω κλικ στο να μην μου ξανα βγαλει αυτο το μηνυμα και μπω στο μενου , παγωνουν τα παντα δεν μπορω να κανω τιποτα , και μου εμφανιζει ενα κλειδι στο κεντρο , και απο κατω οτι πρεπει να συρω για να ξεκλειδωσει αλλα δεν .καμια βοηθεια ?

Ακόμα ένας με (κατά πάσα πιθανότητα) BOE panel που δεν του δουλεύει το recovery του michael. Αν έχεις OTG mouse προχωράς όπως λέει ο Τάκης αν όχι, κατεβάζεις από το link αυτού του μηνύματος άλλο TWRP (του cofface), το ξαναφλασάρεις σε fastboot mode και μετά από το reboot στο recovery λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. ΑΝ μια στις 1000 συνεχίσεις να έχεις, κατεβάζεις το ZCX recovery που αναφέρεται σε αυτό το μήνυμα.
    • Επειδή και εγώ το συνάντησα στα 2 που πέρασαν από τα χέρια μου ίσως θα έπρεπε να προστεθεί στο αρχικό post.

π.χ.

Σημείωση: Σε περίπτωση που μετά την είσοδό σας στο recovery twrp δεν ανταποκρίνεται η οθόνη στην αφή σας, κατεβάζετε το νέο recovery από εδώ και αντικαθιστάτε το αρχείο recovery.img.

Επίσης για το θέμα με το flash στην συνέχεια θα μπορούσε να μπει μια σημείωση του τύπου:

Σημείωση: Σε περίπτωση που μετά την επιλογή της ελληνικής rom σας βγάζει σφάλμα το twrp, τότε θα χρειαστείτε ένα στικάκι ή μια κάρτα sd όπου θα αποθηκεύσετε το αρχείο της ελληνικής rom και θα φλασάρετε μέσω otg cable μετά από format data.

Το πρόβλημα προκύπτει λόγω του μεγάλου thread. Για να δει κάποιος όλη την πληροφορία πρέπει να διαβάσει 80 σελίδες σήμερα. Δεν της λες λίγες.

edit: Σε ένα που έκανα μόλις τώρα αργεί πολύ να bootαρει και είμαι στο mi logo περίπου κανένα 20λεπτο. Δεν μου έχει ξανατύχει τόσο πολύ. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα;;;;;;
    • Διαφήμιση
    • Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.

Πιστεύω θα έχει ανοίξει τώρα πια ;; :rolleyes:

• Ο/H takisfrag έγραψε:

Πιστεύω θα έχει ανοίξει τώρα πια ;; :rolleyes:

μπα

Το ξαναέκανα flash από otg usb stick. Ευτυχώς μπαίνει fastboot οπότε όλα διορθώνονται. Θα ενημερώσω σε λίγο για την κατάληξη.

Edit: Φαίνεται πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορεί να ολοκληρώσει την διαδικασία. Εξηγώ:
      - Ακολουθώ όλα τα βήματα με unlock bootloader, flash recovery (εγώ χρησιμοποιώ το zcx twrp) και επειδή μου βγάζει σφάλμα στα wipes κάνω format data και μετά flash την ελληνική rom από otg usb flash. Με αυτό τον τρόπο το ένα έγινε σε χρόνο dt.

Το δεύτερο rn4 αφού φλασάρω από το usb stick κολλάει στο mi logo και δεν μπαίνει στο miui.

Η μοναδική διαφορά είναι η rom που χρησιμοποιώ. Σε αυτό που ολοκληρώθηκε βάζω την προηγούμενη stable 8.0.9.0 και σε αυτό που κολλάει βάζω την τελευταία stable xtrv 8.1.6.0.

Θα δοκιμάσω τώρα και στο δεύτερο που κολλάει την 8.0.9.0 μπας και έχει κανένα θέμα το αρχείο.

Edit 2: Φλάσαρα με την 8.0.9.0 αλλά χάθηκαν τα IMEI. Έλεος. Τώρα ψάχνομαι με την διαδικασία για επαναφορά IMEI με meta maui. Πρέπει να φλασσάρω πάλι china dev για να δουλέψει το πρόγραμμα;;;;;

=============== Δεκ 28th 2016, 8:37pm ===============
      Καλησπέρα και πάλι.

Δεν έχω καταφερει ακόμα να βγάλω άκρη.

Φλασάρω την official dev china με sp tools και επανέρχονται κανονικά τα IMEI. Δεν χάνω μάλιστα στο ξεκλείδωμα του bootloader.

Ακολουθώ τον οδηγό να βάλω ελληνική rom και χάνω ta IMEI. Δοκίμασα 3 stable. Τι στο καλό φταίει;;;;;

Να το ξανακάνω για μια developer?
    • Ο/H annonnaki έγραψε:

Πρέπει να φλασσάρω πάλι china dev για να δουλέψει το πρόγραμμα;;;;;
      Όχι .. όπως είσαι μπορείς..
      Που έχεις κολλήσει?

• Δεν κόλλησα πουθενά. Απλά όταν πάω από twrp να κάνω τα wipes μου βγάζει σφάλμα.

Αυτό το ξεπερνάω με data format και αντι να φλασάρω την ελληνική rom από την rom του κινητού την βάζω σε otg usb stick και φλασάρω μια χαρά.

Όταν όμως μπαίνω miui έχει χάσει τα IMEI. Αυτό είναι το ζόρι μου. Έχεις κάποια ιδέα;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H annonnaki έγραψε:

Όταν όμως μπαίνω miui έχει χάσει τα IMEI. Αυτό είναι το ζόρι μου. Έχεις κάποια ιδέα;
      Να τα περάσεις με το maui meta.. δεν είπες?