Παράθεση από makis1024: “Την κοπέλα; XTRV the Greek miui definitionτην κρ ” Την κραταμε και αυτήν... Κάτι τελευταίο πως κάνουμε τo playstore να κατεβάζει εφαρμογές;; γιατί μου γράφει λήψη σε εκκρεμότητα
Kαταφερα κα περασα μεσω αυτου Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) την MIUI 8 Global 6.11.3 Beta και τωρα κανει ενημερωση....την κραταω η οχι; ειναι για κοπελα =============== Δεκ 16th 2016, 4:30pm =============== Παράθεση από pechr: “Συλλογη τις κανεις; ”
Παράθεση από demakhs: “Ας ξεκινήσουμε με το να μας πεις με ποια από τις 3 συσκευές που χεις στο προφίλ σου θα ασχοληθουμε απόψε!! Επίσης, αν εξακολουθείς να επιμένεις σφόδρα, να φυτέψεις τη ρομ που προορίζεται για το OMEGA στο ΚΕΝΖΟ. Αυτό το τελευταίο, θα μας βοηθούσε ΠΟΛΥ!!!! ” Με το Redmi note 3 Pro.Η rom ειναι για το kenzo...Την εχω κατεβασει 3 φορες...
Καταρχην με τα χιλια ζορια περασα την ελληνικη dev αλλα μολις ανοιγε και εκανα της ρυθμισεις μου εβγαζε τα ιδια με το παιδι εδω Πρόβλημα αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και δεν μπορουσα να προχωρισω...πλεον τα εχω διαγραψει ολα απο μεσα με καποιο τρο και μπαινει μονο σε fastboot και recovery...προσπαθησα και με αυτον αλλα δεν Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) μου λεει οτι η rom εινα για omega αλλα εγω εχω kenz…
Καλησπέρα ομαδα!! Απο χθες βραδυ προσπαθω να περασω την ρομ αλλα εχω αντιμετωπισει αρκετα προβληματα και τελικα δεν καταφερα να κανω κατι δοκιμαζοντας με διαφορους τροπους...υπαρχει καποιος που να ξερει αψογα ωστε να μιλησουμε μεσω skype η κινητου για να με βοηθησει;
Παιδια καλησπερα. Εχω μεγαλο προβλημα με Redmi Note 3 Pro Kenzo...δεν μπορω να περασω με τιποτα την εληνική rom εχοντας ακολουθησει σχεδον ολους τους οδηγους..Υπαρχει καποιος που να ξερει αψογα για να μου στειλει τον αριθμο και να μιλησουμε μηπως βγαλουμε ακρη;
Πριν μου δώσεις την απάντηση κατάφερα να περάσω το TWRP και μου το εμφάνισε κανονικά και μόλις έκανα αναβάθμιση της ρομ και δοκίμασα να ξανά μπω σε recovery μου έβγαλε παλι το κινέζικο.. Να δοκιμάσω και με αυτό τον τρόπο που γράφεις;
Παράθεση από Bodai: “Πάρε μέσα απο την ελληνική rom το αρχειο recovery.img και φλάσαρε το με την εντολή fastboot flash recovery recovery.img και θα έχεις το ελληνικό TWRP .. ” Θα χάσω τα αρχεία μου;
Παιδιά καλησπέρα. Προσπάθησα να ενημέρωση μέσω recovery twrp αλλα μου εμφανιζει ενα εντελως διαφορετικο με την ονομασια ydss και ειναι ολο στα κινεζικα...Υπαρχει καποια λυση; Φοράω την dev 6.9.15
Καλησπέρα παιδιά!! Σήμερα για κάποιο λόγο κόλλησε το μυαλό μου και ξέχασα το μοτίβο της συσκευής μου..Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίξει χωρίς να γίνει επαναφορά;
Καλησπέρα στη κοινότητα. Απο την πρώτη μερα που αγορασα αυτο το κινητο ειδα πως η μπαταρια του δεν με βγαζει ουτε μεχρι το βραδυ..Σημερα το εβγαλα 13:00 απο την φορτιση 100% και μεχρι της 18:00 μου είχε κλεισει με ανοιχτα δεδομένα. Το κινητο το εχω λιγοτερο απο μηνα και του εχω περασει την 6.5.26 dev. Καποια λυση;