Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-111 από 111.
-
μου εβγαλε update σε 4.9.14! (έχω την αγγλική). άρα διορθώσανε το bug
-
Παράθεση από karamela: “Παράθεση από caeser: “ ΥΓ. Την version KXDCNBF91.0 της miui v5 που τη βρήκαν οι κινέζοι ξέρει κανείς? Πουθενά δε τη βρίσκω και είναι η πρώτη ρομ με την οποία ήρθε το mi4 από Κίνα...!” Ξέρει κανεις; MIUI_ART μήπως;”
-
Παράθεση από caeser: “Μάλλον εξαρτάται απο το ΤΙ ακριβώς μπορεί να κάνει wipe η ρεκοβερυ σου. Δηλαδή, απ'όσο ξέρω η Mirecovery δεν έχει επιλογή "wipe system" που έχει η TWRP... που έτσι και το πατήσεις, είναι σαν να πατάς νάρκη! Να τι έπαθα την τελευταία φορά που το έκανα αυτό: ερωτήματα για Hongmi/Redrice 1” Τελικά έκανα wipe alldata (όχι sdcard που εξάλλου δεν έχει το mi4) και εξαφάνισε και την ρομ που είχα αποθηκέυσει για να περάσω, οπότε έκανε ρεσετ στην τελευταία ρομ που είχα περάσει όπως μ…
-
Ισχύει το mi4 έχω . ευχαριστώ. να ρωτήσω κάτι άλλο. Αν στο recovery mode κάνουμε wipe σε όλες τις επιλογές που δίνει (και sdcard), θα σβήσουν τα πάντα; και ο φάκελος update οπότε δε θα βλέπει ρομ για φλασαρισμα;
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από karamela: “οταν ζητάω να μπω recovery , κάνει boot και δειχνει μονο το mi.com και το σήμα της χιαομι και τιποτε άλλο. Τι συμβαίνει?” ίσως θέλει εργοστασιακές ρυθμίσεις αν έκανες Full wipe πριν βάλεις την Ελληνική , φλάσαρε πάλι την rom ,” Ποια την ελληνική; πως να τη φλασαρω, αφού recovery γιοκ. Με bootloader θα μου πεις
-
Όχι, κάνει κάτι άλλο κουφό. Μια μαύρη οθόνη που σαρώνεται σιγά σιγά όπως όταν κάνεις ανασυγκροτηση δίσκου σκληρού!
-
οταν ζητάω να μπω recovery , κάνει boot και δειχνει μονο το mi.com και το σήμα της χιαομι και τιποτε άλλο. Τι συμβαίνει?
-
Καλησπέρα... Μπορώ να φλασαρω τη ρομ σε mi4? (του mi3)
-
Geowrc','https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6764-H-Πρώτη-ΒΕΤΑ-Ελληνική-MIUI-V6-ROM-είναι-έτοιμη-για-λήψη/?postID=20031#post20031']Παράθεση από karamela: “Παράθεση από paternalistis: “Παράθεση από karamela: “Ερώτηση. Το notification warning of battery usage (επειδή είναι στο performance), πως φεύγει; Στην v5 την είχα αφαιρέσει αλλά δε θυμάμαι. Επίσης πως προσθέτουμε widgets?έχω την αγγλική 4.8.29” . Εχει την απαντηση στην τελευταια ερωτηση σου σε προηγουμενη σελιδα. Επισης τα wigde…
-
Παράθεση από paternalistis: “Παράθεση από karamela: “Ερώτηση. Το notification warning of battery usage (επειδή είναι στο performance), πως φεύγει; Στην v5 την είχα αφαιρέσει αλλά δε θυμάμαι. Επίσης πως προσθέτουμε widgets?έχω την αγγλική 4.8.29” . Εχει την απαντηση στην τελευταια ερωτηση σου σε προηγουμενη σελιδα. Επισης τα wigdet ακομα δεν ειναι λειτουργηκα.” Το κοίταξα και πριν ρωτήσω και δε βρήκα κάτι σχετικο
-
Ερώτηση. Το notification warning of battery usage (επειδή είναι στο performance), πως φεύγει; Στην v5 την είχα αφαιρέσει αλλά δε θυμάμαι. Επίσης πως προσθέτουμε widgets?έχω την αγγλική 4.8.29