Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.
-
Καλημέρα ! Θέλω να πάω σε αυτή την stable από GTV 6.8.18 Η ερώτηση μου είναι : Από προηγούμενη έκδοση και λάθος δικό μου έκανα αναβάθμηση το SU από το PLAY και από εκεί και μετά έχω το γνωστο θέμα, δεν μου το εμφανίζει παρότι δείχνει root το κινητο, τώρα με την αλλαγή της ROM και το factory reset θα στρώσει ή πρέπει να κανω κάτι άλλο ? Ευχαριστώ πολύ
-
Για το Redmi 3 pro που έγραψα ότι έπαιζε μόνο 2G, Έστρωσε μετά 4 επανεκκινήσεις...
-
Καλησπέρα και πάλι, Να ρωτησω αν εχει κανείς το ίδιο θέμα με μενα ? Σε Redmi 3 pro Παίζει μόνο 2G ...
-
Καλησπέρα. Redmi 3 pro τώρα είδα ότι παίζει μόνο 2G και στις 2 κάρτες
-
Όλα καλά σε Redmi 3 pro ευχαριστούμε...
-
Καλησπέρα Σε redmi 3 pro όλα καλά Πιστεύω η καλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε όσες rom έχω περάσει . Ένα θέμα έχω από την προηγούμενη rom και συνεχίζει το google play δείχνει ανά διαστηματα κολλημένο να ψάχνει gps
-
Καλημέρα Σε Redmi 3 Pro όλα καλά Έχει διαφορά προς το καλύτερο ή μπαταρία νομίζω
-
Παράθεση από lallasgr: “Ίσως άρχισαν να το ενεργοποιούν εξαρχής στις νέες ρομ. Πάντως αν σε κάποια ρομ δεν σου δουλεύει ακολουθείς τον οδηγό και είσαι κομπλέ! ” ok ευχαριστουμε
-
Εμένα σε Redmi 3 Pro με GTV 6.7.14 πως και δουλευει χωρις να κάνω κάτι ?
-
Σε redmi 3 pro Προς τον παρόν πάει πολύ καλά Ευχαριστούμε
-
καλησπερα Σε redmi 3 pro Όλα δείχνουν καλά προς το παρόν. Όσο αφορά το θέμα με το super user εγώ είχα κάνει την αναβάθμιση από το playstore και δεν αντιμετοπισα κάποιο θέμα τώρα με το update
-
Καλησπέρα έχω το redmi 3 pro, με 6.6.30 ειμαι πολυ ευχαριστημενος κυριως απο μπαταρια δυο θεματα εχω που με προβληματιζουν το πρωτο ειναι οταν εχω αναμονη κλησης (με μια καρτα το δουλευω) τις περισσοτερες φορες δεν εμφανιζει την αναμονη και κανει διαφορα περιεργα το δευτερο ειναι με το Bluetooth SBH 54 Sony κανει πολλες αποσυνδεσεις και εχω πολλα παραπονα οτι δεν με ακουνε οι αλλοι καλα ή με αντιλαλο εχει καποιος αντιμετωπισει κατι παρομοιο?