Παράθεση από osalonikios: “Κι εγώ έχω ένα που ειναι σε εκφόρτωση απο μεταφορικό μέσο στην Κ.Δ Θεσσαλονικης στις 2/12. Άρα επομενο βήμα σε καμια βδομάδα και βάλε το άτιμο το τελωνειο. Φτουυυυυυυ. ” 1742a1ffe45671518dd7165b8a48994f.jpg Σήμερα επιτέλους ο ταχυδρόμος άφησε ειδοποίηση, αύριο πάω για παραλαβή! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@osalonikios καλά τους έκανες, δλδ σε πόσες μέρες ήρθε από την στιγμή που έκανες την παραγγελία? Εγώ ακόμα περιμένω από gearbest, Ή παραγγελία έγινε 4Οκτ. , Από 23 είναι Ελλαδα που όμως δε ξέρω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από manik: “Παράθεση από GR_Macedon: “ 46. @Dev1l ” 47. @Manik2 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καρέκλα μαλακή κ για μένα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@GR_Macedon έχεις απόλυτο δίκιο, εγώ είμαι μέσα πάντως κ για αυτές τις χαλαρές συναντήσεις στον Εύοσμο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά βγηκατε την προηγούμενη Τετάρτη? Αν τυχόν δεν έγινε ή συνάντηση είμαι μέσα γι αυτή στο ίδιο μέρος στον Εύοσμο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk