Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-54 από 54.
-
Γεια σας παιδιά. Μόλις έκανα unlock το κινητό μου (Mi5). Πως μπορώ να κάνω install την ελληνική rom τώρα; Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο πρωτού βάλω την rom;
-
@lallasgr Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Θα προσπαθήσω με αυτήν την rom και άμα δεν , αλλάζω μετά. Την developer rom απλά βάζω το zip στο storage και κάνω update από το updater;
-
@lallasgr Γεια σου. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα Mi5 ζήτησα άδεια για ξεκλείδωμα του κινητού γιατί θέλω να βάλω την ελληνική rom και μου ήρθε το sms ότι εγκρίθηκε σήμερα. Εγώ το κινητό το είχα πάρει με unofficial rom 7.4.2.0.0 αλλά το έκανα update σε 8.1.3.0 stable κινεζική μέσω του mi pc suite. Μπορώ να κάνω unlock το κινητό και install την ελληνική rom από κινεζική stable ή πρέπει να βάλω την κινεζική developer rom;
-
Mi-5 και mi pc suite!
Μήνυμα@mixaliscy ΟΚ. Ευχαριστώ για όλα. Αν χρειαστώ βοήθεια για τα install μετά θα γράψω ένα μήνυμα εδώ.
-
Mi-5 και mi pc suite!
Μήνυμα@mixaliscy Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Απλώς είχα διαβάσει κάπου ότι πρέπει να βάλεις την κινεζική developer rom πριν κάνεις την αίτηση για αυτό ρώτησα.
-
Mi-5 και mi pc suite!
Μήνυμα@mixaliscy Ναι κατάλαβα απλώς αγοράζω πρώτη φορά Xiaomi και μέχρι να καταλάβω τα πράγματα μπερδεύτηκα αρκετά. Τότε για να βάλω ελληνική rom πρέπει να κάνω install πρώτα την developer china και μετά να ζητήσω άδεια να μου το κάνουνε unlock για να βάλω ελληνική;
-
Mi-5 και mi pc suite!
Μήνυμα@mixaliscy Δεν με ενδιαφέρει και πολύ το να έχει ελληνικά. Με αυτόν τον τρόπο δηλαδή δεν χρειαζεται να κάνω unlock το κινητό;
-
Mi-5 και mi pc suite!
Μήνυμα@mixaliscy Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πρέπει δηλαδή πρώτα να βάλω το κινητό σε recovery mode και μετά να κάνω αυτό που είπες; Και την official rom την κατεβάζω από εδώ; en.miui.com/download-299.html Έχει σημασία εάν είναι η global ή η κινεζική;
-
Mi-5 και mi pc suite!
Μήνυμα@mixaliscy Δηλαδή αυτή είναι η πιο εύκολη μέθοδος να κάνω install την rom;
-
Mi-5 και mi pc suite!
Μήνυμα@NasDriver Το είχα ήδη κάνει disable από την πρώτη στιγμή που έκανα εγγραφή εδώ. Δεν ξέρω γιατί δεν με άφηνε.
-
Mi-5 και mi pc suite!
Μήνυμα@NasDriver Προσπάθησα να γράψω πριν εδώ αλλά δεν με άφηνε για κάποιο λόγω.
-
Mi-5 και mi pc suite!
ΜήνυμαΓεια σας παιδιά. Αγόρασα ένα Xiaomi Mi5 πριν λίγες μέρες και ήρθε με unofficial rom 7.2.4.0.0 Έκανα το τεστ για να δω εάν είναι κλειδωμένο η όχι και μου έβγαλε Device unlocked : False Device critical unlocked : True Είναι δηλαδή κλειδωμένο η όχι; Για να βάλω μια official stable rom πρέπει να ζητήσω από την σελίδα της Xiaomi να μου το κάνουνε unlock πρώτα;
-
Mi-5 και mi pc suite!
Μήνυμα@petros93 Ναι αυτό με το κινέζικο mi pc suite δοκίμασα να το κάνω αλλά μου βγάζει ένα παραθυράκι και βγάζει error λογικά γιατί είναι κόκκινο. Και επειδή έψαξα εδώ στο forum και έλεγε ότι χρειάζεται deep flash cable για να μπει σε edl mode και μπερδεύτηκα πολύ. Εκτός και αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που δεν τον βρήκα. Το κινητό το πήρα από εδώ Ελλάδα. Εάν μπορέσω να το επιστρέψω υπάρχουνε μαγαζιά εδώ που πουλάνε με official rom η όλα είναι από κινεζομάγαζα αγορασμένα;
-
Mi-5 και mi pc suite!
Μήνυμα@petros93 Να σε ρωτήσω ρε φίλε. Εγώ αγόρασα πριν λίγες μέρες ένα Mi 5 και έχει την έκδοση 7.2.4.0.0 Πως μπορώ να βάλω μια official rom; Διάβασα κάπου ότι πρέπει πρώτα να βάλω την κινεζική rom για να το κάνω unlock αλλά δεν γίνετε γιατί όταν πάω να το κάνω update μου λέει can't verify update package.