Διαφήμιση

Mi-5 και mi pc suite!

• @mixaliscy Δεν με ενδιαφέρει και πολύ το να έχει ελληνικά. Με αυτόν τον τρόπο δηλαδή δεν χρειαζεται να κάνω unlock το κινητό;
    • Φίλε με αυτό τον τρόπο θα πας σε επίσημη ρομ

Η επίσημη Ρομ όμως που σου λέω δεν έχει Playstore και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα το κινητό σου. Άρα αν θες να μείνεις επίσημα και να έχεις όλα όσα θέλει ένας έλληνας χρήστης τότε βάζεις Global developer.

Πράγμα με το οποίο διαφωνώ μιας και με την Ελληνική ρομ το κινητό στροφάρει άλλο 20% και ας έχεις και αγγλικά πάνω. Το θέμα δεν είναι απλά η γλώσσα.
      Επίσης έχεις το πολυεργαλείο twrp που τα σπάει και το support εδώ.

Τώρα αν βάλεις global και έρθεις και μου πεις εμένα πως σου κάνει το Χ πρόβλημα στο wifi πχ θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αλλά χωρίς να έχω το ίδιο κινητό και Ρομ πως να ξέρω τι σου το προκαλεί?
      Η ιδέα του Φόρουμ είναι να μοιράζεσαι απόψεις και προβλήματα με άλλους και να προχωράμε όλοι μαζί.

Τώρα τί να σου πω ... Απλά σου εξηγώ πως έχουν τα πράγματα.

Έχω στους φίλους μου-οικογένεια μου και σε εμένα κάπου στα 10 κινητά και όλα με ελληνική και όλα Π Ε Τ Α Ν Ε !!
    • @mixaliscy Ναι κατάλαβα απλώς αγοράζω πρώτη φορά Xiaomi και μέχρι να καταλάβω τα πράγματα μπερδεύτηκα αρκετά. Τότε για να βάλω ελληνική rom πρέπει να κάνω install πρώτα την developer china και μετά να ζητήσω άδεια να μου το κάνουνε unlock για να βάλω ελληνική;
    • Διαφήμιση
    • Την άδεια την ζητάς χθες

Δεν χρειαζόταν ούτε κινητό για την αίτηση
      Μόλις σου εγκριθεί θα καθήσεις στον υπολογιστή να βάλεις την developer που σου είπα πριν
      Στο καπάκι θα πας για τον οδηγό ξεκλειδώματος
      Μετά για τον οδηγό twrp
      και μετά για την ελληνική Ρομ

Το πιο δύσκολο σημείο είναι η official

τα άλλα αν τα έχεις κατεβάσει όλα στον υπολογιστή σου αν σου πάρουν 1 ώρα μαζεμένα με το περίμενε
      Και δεν είναι και κάτι !!
      Εσύ ξεκίνα με την αίτηση πρώτα όμως που είναι το Α και το Ω
    • @mixaliscy Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Απλώς είχα διαβάσει κάπου ότι πρέπει να βάλεις την κινεζική developer rom πριν κάνεις την αίτηση για αυτό ρώτησα.
    • Όχι !! προς θεού

Σιγά μην μείνεις με αυτό το πράγμα για μέρες

Θα είναι σαν να έχεις ένα κινητό χωρίς εφαρμογές, τα μισά κινέζικα, ούτε μήνυμα δεν θα μπορείς να στέλνεις με το T9 και αγγλικούς χαρακτήρες πάνω
    • Διαφήμιση
    • Ή καλύτερα στον οδηγό που θα βρίσκεσαι για να μην μπερδευόμαστε