Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-16 από 16.
-
Καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για την κίνηση!!
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΤελικά το δικό μου global edition με κωδικό 2016102 αγορασμένο από το eshop έχει σίγουρα την 800ατα μπάντα. Σε επαρχία σε περιοχές που δεν πιάνει καλά καλά cosmote η WIND έχει 4G παντού!! Υπερευχαριστημενος από το κινητό!!
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΤο δικό μου είναι το global το οποίο είναι όπως το 4χ. Στον Πύργο πάντως WIND έχω σχεδόν παντού 4G. Το μόνο κακό που βλέπω μέχρι τώρα είναι ότι δεν υποστηρίζει OTG. Από μπαταρία είναι τούρμπο! Η οθόνη δεν είναι gorilla glass αλλά δεν πρέπει να χαράζεται , θα δείξει! Αυτά μέχρι στιγμής.. =============== Απρ 10th 2017, 10:49pm =============== Α και από φωτογραφίες παρόλο που έρχομαι από το LG g3 είμαι πολύ ευχαριστημένος (σε φως ημέρας ).
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΣυγγνώμη παιδιά αλλά δεν τα πάω καλά με τα πμ απ ότι φαίνεται! Το πήρα από crazy Sunday του eshop. Δεν πιστεύω να θεωρηθεί διαφήμιση, άλλωστε έχει αναφερθεί και στην αρχή. Πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο. Από το LG g3 που είχα πριν, καλύτερο!
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΝομίζω ότι σας το έστειλα, αν δεν έκανα λάθος!
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΠοιο link;
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΣυγγνώμη για το link!! Ευχαριστώ που το διορθωσατε. Το 10πυρηνο με το global δεν έχει στις ιδιες θέσεις τις υποδοχές - θύρες, ή είναι σαν το 4x (το global edition);
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΑυτή η θήκη BACK CASE - ΘΗΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΥΡΗ ΓΙΑ XIAOMI REDMI NOTE 4 - MOFI γνωρίζετε αν κάνει στο κινητό γιατί κάπου διάβασα ότι διαφέρουν και στις διαστάσεις! Έχετε να μου προτείνετε και κάποιο tempered glass;
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ πολύ. Παρέλαβα κι εγω σήμερα από eshop. Τελικά είναι το redmi note 4 global με snd 625 επεξεργαστή! Όμορφο σε μαύρο ματ χρώμα. Θα τα λέμε...
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΣυγνώμη και πάλι! Είναι και οι δύο θήρες sim για 4G ή μόνο η μία;
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΚαλημέρα! Δηλαδή το global edicion του eshop από ότι καταλαβαίνω θα έχει snd επεξεργαστή αλλά όχι την 800άρα πάντα! Στην επαρχεία όμως με wind να φανταστώ ότι θα μπορώ να έχω τουλάχιστον 3G ή έστω απλό internet; ή καθόλου! Μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά πρώτη φορά πάω σε μη "brant" τηλέφωνο! Α και κάτι άλλο, θα μπορώ να έχω cosmote για κλίσεις και wind μόνο για δεδομένα και να δουλεύουν μαζί; Ευχαριστώ και πάλι..
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΣας ευχαριστω πολυ. Να υποθεσω οτι ειναι σχεδον ιδια τηλεφωνα και να το παρω τελικα! Ειμαι επαρχια, wind θα πιανει δεδομενα εστω και χωρις 4g; Γνωριζετε;
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΔλδ το eshop πουλαει το Redmi Note 4 Qualcomm Global Edition η το Redmi Note 4x ; Συγνωμη αν σας ζαλισα και ευχαριστω για τις απαντησεις!
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΠιο πανω αναφερθηκε οτι το 2016102 ειναι το 4 ενω το 2016101 το 4x. Ομως η παραπανω φωτογραφια που λεει 2016102 ειναι με τον snd 625 επεξεργαστη και οχι με τον mtl. Τελικα το μοντελο απο το eshop λεει απλα 4 αλλα εχει τον snd επεξεργαστη; Μπερδευτικα!!
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΔλδ κι εγω αυριο που θα παραλαβω το 4x απο eshop μπορει να ειναι το απλο 4;Τι να προσεξω;