Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 117.

• Τιποτα το ιδιαιτερο, περιμενα κατι πιο δυνατο για το Mi Pad 3, αυτη την στιγμη δεν βρισκω τον λογο καποιος να αφησει πχ το Mi pad 2 γιατι ο διαδοχος του δεν ειναι σοβαρος.

• Καλησπερα, μου εφερε ενας γνωστος μου το κινητο με το προβλημα που ολοι περιγραφεται, το προβλημα εχει αναγνωριστει απο την Xiaomi αρα να υποθεσουμε οτι θα φτιαχτει με update? Και κατι αλλο, ο ανθρωπος αυτος εβαλε καποιον αλλο να του το αγορασει απο Κινεζομαγαζο με του αλλου την καρτα και λογαριασμο και δεν μπορει να τον βρει για την εγγυηση, υπαρχει τροπος μεσω IMEI κλπ να την χρησιμοποιησει?

• Παράθεση από BanditGR: “Όλες οι επεμβάσεις μπορούν δυνητικά να επηρεάσουν την OTA αναβάθμιση και κυρίως το root. OTA updates σε rooted συσκευή απλά δεν υφίσταται. ” Εχεις δικιο τωρα που το εψαξα λιγο, πως μου ειχε κολλησει οτι με Root παιρνεις και OTA δεν ξερω..

• καθαρο φλααρισμα

Samurai - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Κατα 99% flasharei σε Fastboot και οχι σε EDL στο Device επρεπε να λεει "Com" Με εναν μονο η δηψηφιο αριθμο.

• Το TWRP συνηθως επηρεαζει της αναβαθμισεις OTA το Root απ την αλλη οχι απλα χανεται με την αναβαθμιση.. Καποια TWRP στις ρυθμισεις τους εχουν μια επιλογη για OTA αλλα προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει οποτε αν θες το ψαχνεις και με το επομενο update κανεις το πειραμα αφου εχεις παρει Backup μεσω TWRP. Κατι αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να κατεβασεις την Rom που ηδη φορας να την κανεις extract να παρεις απο μεσα το Recovery και μεσω Fastboot να πατησεις fastboot flash recovery και να τραβηξεις με…

• C:\adb>adbreboot fastboot error: nodevices/emulators found. Το συγκεκριμενω command δεν υπαρχει γι αυτο πηρες και Error, το κινητο για να το βλεπει με το ονομα του στο Portable Devices παει να πει οτι εχει ανοιξει κανονικα, τωρα γιατι δεν δειχνει τιποτα η οθονη ειναι πολυ παραξενο, ισως να εχουν βαλει τροποποιημενη Rom ισως οντως να εχει φυγει καποιο καλωδιο.. Με Mi Flash δοκιμασες να περασεις Fastboot Rom?

• update xiaomi redmi note4

Samurai - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Να επισημανουμε οτι για να βαλει TWRP χρειαζεται πρωτα να γινει unlock ο bootloader.

• Ναι πατησα στο Device Manager "Show Hidden Devices" και δεν υπηρχαν στα ports, κατεβασα και Drivers σαν installer οπως ειναι και στο πρωτο θεμα αλλα παλι τιποτα. δοκιμασα παρολα αυτα να flasharw και ετσι παει να κανει εγκατασταση τον driver οταν συνδεετε το κινητο αλλα αποτυγχανει.. Το PC θα φταιει μαλλον ειναι και χ86 τα windows του, ηταν και με 2 gb ram καρκινιασα! Αλλη φορα αν προκειται να ξανα βοηθησω καποιον θα πρεπει να εχει καλο PC η να ερθει σε εμενα

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δες το πρώτο Link της υπογραφής μου για τα προγράμματα οδήγησης και το τρίτο για το Spflash Tool και το cust.img. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Επειδη δεν ειχα Disabled το Signature δεν μου τους εβαλε, και αφου το εκανε Disable και Restart και ξανα πατησα το 4 παλι δεν τους περασε..

• Εχει κανεις το Zip με τους Drivers και το SP Flash Tool να τα ανεβασει καπου? Δεν εχει Mirrors το Androidhost.

• Ευχαριστουμε πολυ Miui.gr και Gearbest! Ας κερδισει ο πιο τυχερος!

• Δοκιμασε να περασεις την Global με Mi Flash ωστε να τα διαγραψει ολα και δες αν θα φτιαξει.

• Παράθεση από Kwstas Kwnstantinoy: “το θεμα ειναι πως χρησιμοποιωντας τα ακουστικα βελτιωνεται πολυ ο ηχος,,υπαρχει καποια εφαρμογη μεσω playstore που να την βελτιωνει? ” Πρωτα απο ολα αλλαξε Rom για να βεβαιωθεις οτι δεν το κομματι hardware που φταιει η bug της Rom.. =============== Φεβ 24th 2017, 1:13pm =============== Ξερει κανεις αν η Version: V8.0.4.0 Global Stable Official εχει Ελληνικα? Θυμαμαι απο 8.1 και πανω εχουν

• Παράθεση από billphone: “H επόμενη ερώτησή μου θα ήταν αν έχεις κάνει εγκατάσταση όλους τους drivers της Intel ” Το εφτιαξα με ενα Tool που βρηκα στην Xiaomi.eu η απλα δεν παταγα την σωστη στιγμη τον συνδιασμο κουμπιων. Ευχαριστω

• Παράθεση από billphone: “Παράθεση από Samurai: “Με συγχωρεις αλλα δεν με πολυ βοηθησε αυτος ο οδηγος.. Και η μονη διαφορα που εχω απο αυτον ειναι οτι εχω China Stable αντι για China Dev.. Το προβλημα μου ειναι οτι περναω τον Recovery με fastboot commands με επιτυχια αλλα δεν μπορω να μπω στο μενου αυτο, διοτι με βγαζει εκει που εβγαζε και εσενα.. ” Ποια Stable έχεις; ” Την τελευταια του περασα V8.2.1.0.

• Με συγχωρεις αλλα δεν με πολυ βοηθησε αυτος ο οδηγος.. Και η μονη διαφορα που εχω απο αυτον ειναι οτι εχω China Stable αντι για China Dev.. Το προβλημα μου ειναι οτι περναω τον Recovery με fastboot commands με επιτυχια αλλα δεν μπορω να μπω στο μενου αυτο, διοτι με βγαζει εκει που εβγαζε και εσενα..

• Καλησπερα, περασα στο Mi Pad 2 που ειχε Windows 10 το Official MIUI Stable, περναω το TWRP σε Fastboot παταω Fastboot Reboot κρατωντας το Volume up και μπαινει στο μενου που μου λεει οτι ο Bootloader ειναι ξεκλειδωτος, και να πατησω volume up για boot και volume down για να μπει Fastboot Με λιγα λογια δεν μπαινει TWRP τι μπορω να κανω??

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Γιατί δεν το δοκιμάζεις; Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό: forum.xda-developers.com/attac…ntid=3775693&d=1465328762 ” Ειναι φιλου μου το κινητο και ρωταω εκ μερους του γιατι δεν ξερει τιποτα αυτος.. Απλα διαβασα στο θεμα του οδηγου που δοκιμασε μονο 1 ατομο οτι μπαινει μονο με Deep flash, και ρωτησα για το Fasboot EDL που μου εστειλες και εσυ απλα δεν πηρα απαντηση ακομα.

• Παράθεση από demakhs: “δε νομίζω να δουλεύει...καλύτερα πήγαινε από τον άλλο....δρόμο... ” Σε ευχαριστω για την απαντηση, το θεμα ειναι οτι απο τον αλλο δρομο καποιοι λενε οτι το Command adb reboot edl δεν δουλευει και τους κανει απλα επανακκινηση, και δεν εχω deep flash cable.. Ειναι το Mi5s

• Καλησπερα παιδια, αυτος ο οδηγος δουλευει και για να πας απο China Stable σε Global Stable?? Η μονο με Fastboot Rom θα μπορεσω να παω σε Global?