Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool
Ξεκλείδωσε πρώτα με το καλό και το TWRP είναι το εύκολο κομμάτι. -
πως μπορω να δω ομως αν ειναι ξεκλειδωμενος ? μη το κανω τζαμπα
-
Κλείνεις τηλέφωνο (power off) εντελώς. Ξεκινάς κρατώντας πατημένα τα Volume Down και power, όταν νιώσεις το vibration άσε το power και όταν δεις μια οθόνη με το λαγουδάκι της Xiaomi, άσε και το volume down. Θα συνδέσεις το κινητό στο PC τώρα. Μετά κάνε αυτά που λέει ο οδηγός εδώ, στην παράγραφο για MTK : Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος.Ο/H vladimiros έγραψε:
πως μπορω να δω ομως αν ειναι ξεκλειδωμενος ? μη το κανω τζαμπα
-
Καλησπερα παιδια, αυτος ο οδηγος δουλευει και για να πας απο China Stable σε Global Stable?? Η μονο με Fastboot Rom θα μπορεσω να παω σε Global?
-
δε νομίζω να δουλεύει...καλύτερα πήγαινε από τον άλλο....δρόμο...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
καλησπέρα πραγματοποιησα το πρωτο βήμα και ολα εδειχναν να κυλουν κανονικα με το update να πραγματοποιειται και απο κει κ υστερα το κινητο εχει κολλήσει στο φόρτωμα των android any help
-
στην υπογραφή μου υπάρχει λινκ με οδηγό για το κινεζικό mi pcsuite .. κάπου λοιπόν αναφέρει για wipe των data των προηγουμενων roms...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σε ευχαριστω για την απαντηση, το θεμα ειναι οτι απο τον αλλο δρομο καποιοι λενε οτι το Command adb reboot edl δεν δουλευει και τους κανει απλα επανακκινηση, και δεν εχω deep flash cable.. Ειναι το Mi5sΟ/H demakhs έγραψε:
δε νομίζω να δουλεύει...καλύτερα πήγαινε από τον άλλο....δρόμο...
-
Γιατί δεν το δοκιμάζεις; Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό: forum.xda-developers.com/attac…ntid=3775693&d=1465328762
-
Ειναι φιλου μου το κινητο και ρωταω εκ μερους του γιατι δεν ξερει τιποτα αυτος.. Απλα διαβασα στο θεμα του οδηγου που δοκιμασε μονο 1 ατομο οτι μπαινει μονο με Deep flash, και ρωτησα για το Fasboot EDL που μου εστειλες και εσυ απλα δεν πηρα απαντηση ακομα.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Γιατί δεν το δοκιμάζεις; Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό: forum.xda-developers.com/attac…ntid=3775693&d=1465328762
-
Εγώ πάντως με την εντολή adb Reboot edl μπαίνω κανονικά σε edl Mode με το Redmi Note 3 της υπογραφής μου. Μόνο με δοκιμές μπορείς να έχεις σαφή εικόνα.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα