Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool
Ξεκλείδωσε πρώτα με το καλό και το TWRP είναι το εύκολο κομμάτι. -
πως μπορω να δω ομως αν ειναι ξεκλειδωμενος ? μη το κανω τζαμπα
-
Ο/H vladimiros έγραψε:
πως μπορω να δω ομως αν ειναι ξεκλειδωμενος ? μη το κανω τζαμπα
-
Καλησπερα παιδια, αυτος ο οδηγος δουλευει και για να πας απο China Stable σε Global Stable?? Η μονο με Fastboot Rom θα μπορεσω να παω σε Global?
-
δε νομίζω να δουλεύει...καλύτερα πήγαινε από τον άλλο....δρόμο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
καλησπέρα πραγματοποιησα το πρωτο βήμα και ολα εδειχναν να κυλουν κανονικα με το update να πραγματοποιειται και απο κει κ υστερα το κινητο εχει κολλήσει στο φόρτωμα των android any help
-
στην υπογραφή μου υπάρχει λινκ με οδηγό για το κινεζικό mi pcsuite .. κάπου λοιπόν αναφέρει για wipe των data των προηγουμενων roms...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
δε νομίζω να δουλεύει...καλύτερα πήγαινε από τον άλλο....δρόμο...
-
Γιατί δεν το δοκιμάζεις; Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό: forum.xda-developers.com/attac…ntid=3775693&d=1465328762
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Γιατί δεν το δοκιμάζεις; Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό: forum.xda-developers.com/attac…ntid=3775693&d=1465328762
-
Εγώ πάντως με την εντολή adb Reboot edl μπαίνω κανονικά σε edl Mode με το Redmi Note 3 της υπογραφής μου. Μόνο με δοκιμές μπορείς να έχεις σαφή εικόνα.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα