Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-117 από 117.
-
Παράθεση από geoanto555: “Έχεις άλλο pc να δοκιμάσεις? ” Ναι εχω αλλα ειλικρινα δεν πιστευω οτι θα αλλαξει κατι, ολη αυτη την διαδικασια οπως αναφερω και στην προηγουμενη σελιδα την εκανα στα PC του φιλου μου πρωτα μεσω TeamViewer σε Windows 7 64bit και σε windows 7 32bit, Τωρα δοκιμασα στο δικο μου PC εχοντας το κινητο και εχω Windows 10 64bit.. Θα δοκιμασω και στο laptop της μητερας μου.. Τι να πω.
-
Παράθεση από geoanto555: “Πάς στο port settings και όρισε την 10 αν υπάρχει ελεύθερη.. Δοκίμασε πάλι και αν δεν... βγες και ξανα μπες σε edl mode. =============== Φεβ 9th 2017, 4:14pm =============== Ελπίζω να έχεις το σωστό κινητό... βλέπω ido όνομα. ” Το ιδιο συμβαινει, μετα απο αποτυχια του Flash καθε φορα ξανα μπαινω απο την αρχη σε Download mode, και τον φακελο τον μετανομασα εγω σε IDO η Fastboot Rom ειναι αυτη land_global_images_V8.1.1.0.MALMIDI_20161108.0000.00_6.0_global_cd3d94ba1e
-
Οταν εκανα Install το Mi Flash Beta και μετα μπηκα σε download mode ο υπολογιστης το ειδε το κινητο κανονικα σαν 9008 οποτε υπεθεσα οτι ειναι ενταξει.. Τελος παντων θα το δοκιμασω. Ευχαριστω =============== Φεβ 9th 2017, 4:07pm =============== Λιγη βοηθεια παιδια? Ο Drivers οπως βλεπετε ειναι ενημερωμενος και εξακολουθω να παιρνω το ιδιο σφαλμα..
-
Καλησπερα παιδια, ειπα να βοηθησω εναν φιλο μου που ειναι ασχετος με κινητα κλπ και παω να του flasharw την τελευταια fastboot global αλλα μου βγαζει το εξης Error, μπορει καποιος να βοηθησει?? Δοκιμασα σε Windows 7 64bit πρωτα με Mi Flash Beta ως διαχειρηστης, και με Mi Flash Stable Δοκιμασα και σε Windows 7 32bit μονο με Mi Flash Beta..
-
Παράθεση από derveni: “@Samurai @NasDriver Όχι δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία στην Ελλάδα, απλά όλα είναι στην καλή συνεργασία των δύο πλευρών. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν υπάρχει αυτήν η συνεργασία, τέτοιες τακτικές που εφαρμόζει ο νυν πωλητής είναι άτομα που ασχολούνται με κλεπταποδοχή προϊόντων και διάθεση αυτών (ας μας πει συγκεκριμένα ο αγοραστής φίλος μας αν άτομο που του πούλησε το κινητό ασχολείται μεμονωμένα με παρά εισαγωγή κινητών- αν είναι κατάστημα - η αν είναι τυχαί…
-
Παράθεση από NasDriver: “Δυσκολα τα πράγματα φίλε μου... Τον λογαριασμό με κάποιο εμαιλ ή με αριθμό τηλεφώνου τον έχει κάνει οπότε θέλει δοκιμές στο mi cloud μέχρι να βρεθεί με τι το έχει φτιάξει (θα σας βγάλει δηλαδή λάθος κωδικός αντί για δεν υπάρχει το account)...Με ένα reset password θα βγάλετε άκρη αν δεν θυμάται τον κωδικό... Αρκεί να συνεργαστεί ” Αν δειτε κατω εχει εναν κωδικο οπου λεει να τον πω στο Customer Service για να το ξεκλειδωσουν, το προσπαθησα με το Live Chat της Xiaomi Αμερικ…
-
Καλησπερα παιδια, αγορασε μια φιλη μου ενα Mi Max 3/32GB μεταχειρισμενο ειναι, και ο εξυπνος ο πωλητης του εκανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, χωρις να θυμαται Mi Account, email και τα σχετικα (ΕΛΕΟΣ) το κινητο τωρα για να ξεκλειδωσει πρεπει να βαλουμε τον κωδικο του τον οποιο δεν εχουμε! Υπαρχει τροπος να το κανουμε By Pass? Δεν ειναι προθυμος να επιστρεψει τα χρηματα της πισω ειναι για μπουνιες ο ανθρωπος!
-
Restore IMEI
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σε fastboot rom τι αρχεία έχει? Έχεις καμια να δεις..... (ποποοοο τα ξέχασα ήδη) ” Οχι δυστυχως της εσβησα ολες αφου εβαλα την τελευταια Stable Κινεζικη με Mi Flash
-
Restore IMEI
ΜήνυμαΤο link με τα απαραιτητα αρχεια εν το μεταξυ δεν λειτουργει. =============== Ιαν 11th 2017, 11:31pm =============== Μια απορια, το κινητο πρεπει να παραμεινει ανοιχτο κανονικα στο λειτουργικο του οχι σε κανενα fastboot σωστα?
-
Restore IMEI
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Όλοι αυτόι οι οδηγοί είναι για MTK επεξεργαστές.... Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο. xiaomi-miui.gr/community/index…CE%25B1%2Bimei#post220160 ” Το ειχα χρησιμοποιησει αυτο, ειναι αυτο που περιγραφω πιο πανω και ειπα οτι μου εβγαλε Failed αλλα δεν ξερω αν εγινε σωστα, πρωτα απ ολα δεν χρησιμοποιησα fastboot flash modemst1 modemst1 fastboot flash modemst2 modemst2 fastboot flash fsg fsg fastboot reboot Παραμονο τις εντολες adb shell su setprop sys.usb.config diag,adb Και παιζει να…
-
Restore IMEI
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “έχεις δίκιο Το μπέρδεψα με το Redmi pro που είναι με ΜΤΚ Έχεις καταφέρει τίποτα ? Ακόμα χωρίς ΙΜΕΙ είναι ? ” Ναι εχεις καμια ιδεα? Το εκανα Root για να δοκιμασω QPST αλλα μου φαινεται οτι δεν δουλευει αυτος ο τροπος γενικα η για το συγκεκριμενο τηλεφωνο, επισης βρηκα ενα αλλο εργαλειο το οποιο το χρησιμοποιουν για το RN3 Pro βαζω το IMEI μου και λεει Failed, ισως να προοριζεται για την συγκεκριμενη συσκευη η εχει καποιο σοβαρο προβλημα το δικο μου. Και δυστυχως οτι TWRP …
-
Restore IMEI
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Γύρισες πίσω σε china fastboot rom με SP flash tool να δεις εάν τα περάσει ξανά ? ” Καλησπερα, δουλευει το SP FlashTool με Qualcomm Snapdragon? Δοκιμασα με Mi Flash να περασω την τελεταια Fastboot China Stable/Developer, οπως και κατι παλιοτερες που βρηκα χωρις επιτυχια.
-
Restore IMEI
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια, εχω ενα Mi Note Pro το οποιο φορουσε την τελευταια Ελληνικη stable rom δουλευε αψογα για 6 μηνες, και υστερα απο reboot εχασε το IMEI. Δοκιμασα την τελευταια επισημη Dev, Stable, και κατι παλιες οπως 6.1.10 αν δεν κανω λαθος. Ολα αυτα χωρις αποτελεσμα.