Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 85.
-
Παίδες σήμερα έβαλα Eset Smart Security και αφού ολοκλήρωσε μου έβγαλε ότι το zip της ROM που έχω εγκατεστημένη (τελευταία Ελληνική Stable - οχι σημερινή) έχει trojan.
-
Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από chrissdegrece: “Δυστυχώς για μένα δεν δουλεψε :(” Τη βρήκα τη λύση!!! Πέρα από τις ρυθμίσεις αναδυομενων παραθύρων των fb & messenger στα δικαιώματα, πήγαινε μετά και στις ρυθμίσεις του messenger, στις εικόνες συνομιλητων και βάλε τις ρυθμίσεις ως εξής : Μετά όλα θα δουλεύουν κομπλέ!! ;)” Σ'ευχαριστώ αλλά παιδεύομαι να το βρώ , δεν έχω ελληνικό μενού :p
-
Ringer & Notification volumes ειναι συνδεδεμένα και δεν μπορείς να τα αυξομειώσεις ανεξάρτητα. Δεν ξέρω ποιος εγκέφαλος το σκέφτηκε και ποιος το ενέκρινε αλλά είναι τραγελαφικό να ξυπνάς μες τη νύχτα λόγω του facebook, messenger, whatsup ή δεν ξέρω τι άλλο. Προφανώς αν κάποιος σε καλέσει στο κινητό υπάρχει σοβαρός λόγος και θες να το απαντήσεις , αλλά τα notifications να έχουν ίδια ένταση; Ελεος.
-
factory reset
ΜήνυμαΑν εννοείς από το recovery τότε τα χάνει ολα.
-
Δυστυχώς για μένα δεν δουλεψε
-
Κάτι περίεργο συμβαίνει με το Dual boot , σήμερα σε μια προσπάθεια να βάλω wsm-tools ώστε να ξεχωρίσω το main volume από το notifications volume έκανα και έπαθα τα εξής: - Reboot to recovery - Set active system 2 - Format , wipe cache , dalvik - Install zip - Reboot - Install WSM -> Instal Xposed FW -> Reboot Το πρόγραμμα δεν δούλεψε οπότε λέω "σκασίλα μου, έχουμε dual boot εργαλείο" - Reboot to recovery (Απο το updater) - Set active system 1 - Reboot KAI ΑΜΑΝ , αρχίζει το κλάμα! ΔΕΝ φαίνεται να…
-
To messenger δεν στρώνει με τίποτα, έβαλα popup , επέτρεψα τα notifications αλλά παλι δεν ανοίγει όταν παταω στο notification
-
Καλησπέρα, προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργεί το dual boot (System1, System2) , θα μπορούσα πχ να βάλω CyanoGen στο System1 και MIUI στο System2? Οταν κάνω format από το recovery στο system1 τότε καταστρέφει και το system2 ή είναι εντελώς ανεξάρτητα μεταξύ τους; Οι εφαρμογές για παράδειγμα , μοιράζονται μεταξύ των 2 ROM ή πρέπει να επανεγκατασταθούν; Υπάρχει κάτι πιο "τεχνικό" και λεπτομερές που μπορώ να διαβασω για να κατανοήσω ακριβώς πως λειτουργεί; Ευχαριστώ
-
Παραγγελία απο 2toc
ΜήνυμαΚι εγω παιδιά από αυτούς πήρα το Mi3 , δεν είχα κανένα πρόβλημα, ότι παρήγγειλα ήρθε κανονικά.
-
Καλύτερη camera το lenovo? Για ποιο μοντέλο μιλάς;
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαMy Mi3 Attachment (ID: 3667)Attachment (ID: 3668)Attachment (ID: 3669)