Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 118.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
nik68 - - Recoveries
Μήνυμααυτό στο adb εννοείς. αλλά εγώ είμαι είδη μέσα στο twrp χωρίς να έχω δώσει το παραπάνω. όπως μου είπες στην πρώτη σου απάντηση μπορώ να ξαναμπώ σε fastboot?
-
nik68 - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 πως το κάνω αυτό?
-
nik68 - - Recoveries
Μήνυμαναι σωστά το έγραψα. μπαίνω recovery και ενημερώνω ok είμαι μέσα. και τώρα τι? rom ή κάτι άλλο?
-
nik68 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαιδια μια βοήθεια please ξεκλείδωσα το pyxis και μέσω cmd / adb φλασαρα τη recovery. ok μέχρι εδώ. όταν πάω να φλασάρω το vbmeta σύμφωνα με τις οδηγίες, μου βγάζει το εξής μήνυμα: unknown partition 'vbmeta' error: cannot determine image filename for 'vbmeta' εννοείται πως κι αυτό το αρχείο το έχω μέσα στο φάκελο adb το παραβλέπω και παω recovery για flash της rom ή τι?
-
Κάτι ακόμη ... Η τελευταία XTRV stable για το Pyxis βγήκε στις 10-11-2019 xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_V11.3.2.0.PFCCNXM_v11-9.zip Το τελευταίο TWRP για το Pyxis απ΄ότι βλέπω στις 29-11-2019 twrp_pyxis_3.3.1_Q-29-11-19_blue_ss_fix_downgrade Κάπου διάβασα ότι κάτι παίζει με τις ημερομηνίες των δύο. Οτι δεν μπορείς με νεότερης έκδοσης TWRP να φλασάρεις παλαιότερης ημερομηνίας ROM. Ισχύει ή όχι? Για να μην γίνει καμιά μ....
-
Καλησπέρα Μέχρι να ξεκλειδώσω και να βάλω Ελληνική, μπορώ να πάω από την official EU V11.3.4.0.PFCEUXM (MIUI10) που φοράω, στην official Global V11.3.3.0.PFCMIXM (MIUI10)? - Επίσης η EU είναι (miui 11). Γιατί στο επίσημο Μi – sait τις έχει σαν miui 10? - Αν γίνεται πως? Από το τηλέφωνο μέσω του updater αφού την κατεβάσω? (Για τις Miui εφαρμογές dialer και μηνυμάτων το σκέφτομαι)
-
Για τζαμάκι πηρα από Ελλάδα αυτό: - Nillkin Amazing CP+ Pro tempered glass screen protector for Xiaomi Mi 9 Lite/cc9 12,80€ + αποστολή. ΑΡΙΣΤΟ! (Α, και στο kenzo μόνο nilkin από τότε που το πήρα. Κορυφή - ότι πληρώνεις παίρνεις) ΥΓ. Αν κάποιος ξέρει τις διαφορές των δύο global ας μας διαφωτίσει please. Κι εγώ με EU είμαι...
-
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
nik68 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα Μια ερώτηση... Είναι όλες οι εφαρμογές που φαίνονται στο ωραιότατο αυτό πρόγραμμα ασφαλείς για κατάργηση? (mi 9 Lite με global)
-
Καλημέρα παιδιά Μετά από σχεδόν 4 χρόνια με το Kenzo και τις XTRV, μου έρχεται αύριο το Pyxis με Global! Το Kenzo είναι σαν καινούριο ακόμα, αγρατζούνιστο και η μπαταρία ξεπερνάει ακόμα χαλαρά τη μια μέρα, όμως είπα να πάω κι εγώ λίγο παρακάτω. Θέλω να ρωτήσω κι εγώ αυτό που ρώτησε παραπάνω κι ο @geotzia, και δεν απαντήθηκε. Μπορώ να βάλω Twrp και να αφήσω την μαμά Global ρομ; Θέλω να έχω το Dolby Atmos και πάλι, αλλά μεγάλωσα και δε θέλω να ξανα αρχίσω το σκάλισμα και σ΄αυτό όπως στο προηγούμεν…
-
@anexitilos Σίγουρος δεν μπορώ να είμαι… Με την προηγούμενη XTRV_Stable_V9.5.3.0 δεν είχα πρόβλημα ούτε στον πάνω όροφο του σπιτιού, ούτε κάτω στο δρόμο… Σήμα υπήρχε παντού. Στο ίδιο σημείο, μακριά από το router, αυτό είναι που βλέπω: Πάνω το 4x (με MIUI GLOBAL 10.1.1.0) και κάτω το kenzo με τη δικιά μας .forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61128/
-
Καλημέρα στην παρέα Λίγο … Feedback από μένα, για την τελευταία XTRV_Stable_V10.2.1.0 Στα θετικά μέχρι τώρα, η καλύτερη διαχείριση της RAM, το split screen mode και η επανεμφάνιση των θεμάτων μετά από πολύ καιρό. Για την μπαταρία θα δούμε σε κανά δυο μέρες που θα στρώσει. Στα αρνητικά, η μη εμφάνιση των παρόχων στην πάνω γραμμή (έχω δύο κάρτες από την πρώτη μέρα) και το σημαντικότερο όλων, που είναι το πολύ ασθενές σήμα του wifi… Θυμίζει μια παλιότερη rom πριν κανένα χρόνο. Δίπλα δίπλα με το red…
-
Παράθεση από Tassos: “Ποια η διαφορά των ROMs από «Global Source» και «CN/xiaomi.eu Source» ; ” Την ίδια απορία έχω κι εγώ.... ... και το σκέφτομαι να αλλάξω