Για αυτόν το λόγο έχω βάλει και τις δυο επιλογές. False positive
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Tool
- MIUI
-
-
Αδέλφια μου ατσήδες πουλιά, στο Redmi Note 7 είχαμε απόλυτη επιτυχία, σε MI A3 που έχω βάλει στο μάτι θα έχουμε ανάλογα αποτελέσματα;
Υποθέτω πως ναι, αλλά θα ήθελα και την απάντηση κάποιου που να το έχει δοκιμάσει σε Android One συσκευή. -
-
Ο/H OthonD έγραψε:
Αδέλφια μου ατσήδες πουλιά, στο Redmi Note 7 είχαμε απόλυτη επιτυχία, σε MI A3 που έχω βάλει στο μάτι θα έχουμε ανάλογα αποτελέσματα;
Υποθέτω πως ναι, αλλά θα ήθελα και την απάντηση κάποιου που να το έχει δοκιμάσει σε Android One συσκευή. -
Ο/H vasma έγραψε:
Θέλω να αφαιρέσω δύο προγράμματα της xiaomi mi 6 global (mail & browser) που μου δημιουργούν προβλήματα στα αντίστοιχα της google... πιστεύετε θα λυθούν κάποια προβλήματα, οπως με ειδοποιήσεις η link που ανοίγουνε σε browser της xiaomi η θα έχω κρασαρίσματα μετά... -
Το είχαμε.δομιμασε σε άλλο και δεν λειτουργεί.
-
Τελικά το mail δεν αφαιρείται;Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H vasma έγραψε:
Θέλω να αφαιρέσω δύο προγράμματα της xiaomi mi 6 global (mail & browser) που μου δημιουργούν προβλήματα στα αντίστοιχα της google... πιστεύετε θα λυθούν κάποια προβλήματα, οπως με ειδοποιήσεις η link που ανοίγουνε σε browser της xiaomi η θα έχω κρασαρίσματα μετά...
-
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες