Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Tool
- MIUI
-
-
Θα το κοιτάξω αύριο το πρωί παίδες και θα σας ενημερώσω ανάλογα
-
Φίλε μου καταπληκτικό το πρόγραμμα σου, αν μπορούσες να προσθέσεις να αφαιρούνται και εφαρμογές της Microsoft (word κ.λ.π) από τα τηλέφωνα θα ήταν Ότο καλύτερο, και πάλι όμως ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθεια.
-
-
Ο/H Mankon7 έγραψε:
Φανταστικό εργαλείο...έχω το mi8 και το καθάρισα τελείως, αλλά θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα. Το lens από Google και το mi video δεν μπορώ να τα σβήσω και επίσης όταν έκανα την οθόνη προς τα πάνω άνοιγε αυτόματα ο mi browser και τώρα ανοίγει μια λευκή καρτέλλα. Υπάρχει δυνατότητα να βάλω στην θέση του τον chrome;
Ευχαριστώ
Αφού συνδέσεις το κινητό σου στο PC και ενεργοποιήσεις το USB Debugging, άνοιξε ένα παράθυρο εντολών ως διαχειριστής μέσα στο φάκελο C:\adb, και δώσε τις
παρακάτω εντολές διαδοχικά:
και ανέβασε εδώ το αποτέλεσμα.
λογικά θα είναι ένα εκ των δυο:
com.miui.videoplayer ή com.miui.video -
Γιώργο θα δεις λίγο και το Android Accessibility Suite?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κάνε κι εσύ το ίδιο με παραπάνω, μόνο που αντί για video βάλε talkback και στείλε αποτέλεσμα.
-
Ο/H duc έγραψε:
Φίλε μου καταπληκτικό το πρόγραμμα σου, αν μπορούσες να προσθέσεις να αφαιρούνται και εφαρμογές της Microsoft (word κ.λ.π) από τα τηλέφωνα θα ήταν Ότο καλύτερο, και πάλι όμως ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθεια.
-
-
Θετική απάντηση
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην paylos mavroeidis ()
Αιτία: Πρέπει να είναι root όμως έτσι? -
-
Προστέθηκε το Google Lens, και 4 εφαρμογές της Microsoft (Word, Excel, OneNote, Powerpoint).
Διορθώθηκε και το πρόβλημα με το MiVideo. (Δοκιμάστε και πείτε μου).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες