Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Tool
- MIUI
-
-
Με την αφαίρεση του email έχουμε κάνει κάτι γιατί δεν το αφαιρείΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H Costas Raitsos έγραψε:
Καλησπέρα! Όλα καλά με την εφαρμογή την έσβησα! Απλά έχω ένα άλλο θέμα σήμερα που κατέβασα ξανά το εργαλείο μου το εμφανίζει στο PC κάπως παράξενα και δεν ξέρω το λόγο Πρώτη φορά μου το κάνει!
-
-
Το default που έχει η XiaomiΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
-
Χαίρεται.
Εν πρώτοις, συγχαρητήρια στον δημιουργό του προγράμματος! Λειτουργεί μια χαρά σε redmi note 6 pro.
Στην συνέχεια θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει απεγκατάσταση εφαρμογών όπως: "Εγγραφή οθόνης" - "Επαφές" - "θέματα" που είναι της xiaomi και "Games" της Google. Κι αν ναι, τότε με ποιον τρόπο; -
Υπάρχει περίπτωση αστάθειας, ειδικά βγάζοντας τις συγκεκριμένες εφαρμογές της xiaomi. Θέλει testing. Αν θες σου λεω τις εντολές που πρέπει να δώσεις, αλλά δρας με δική σου ευθύνη.
-
-
@Geogre kaggelaris , μου συμβαίνει η εξης παράξενιά. Σε windows 7 και για όσο είχα μια παλιότερη έκδοση του προγράμματος σου όλα οκ. Μόλις πέρασα την τελευταία έκδοση και χρησιμοποιώ firefox μου βγάζει συνέχεια το παράθυρο που κλείνεις τις καρτέλες, και όταν είμαι στην επιφάνεια εργασίας μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα να απενεργοποιήσω τον υπολογιστή...
. Μόλις έκανα πήγα το πρόγραμμα στον κάδο ανακύκλωσης όλα καλά, ξανακατεβασα παλι τα ίδια. Wtf....??
-
Παράξενο πρόβλημα όντως... Θα ρίξω μια ματιά.
-
Να προσθέσω ότι εγώ το έκανα με το batch γιατί το πρώτο μου το έκλεινε ο Windows defender....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες