Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 202.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@tsikos πριν πας από την 8.0.5 στην 8.2 έκανες factory reset? Αυτό στο λέω γιατί είχες μείνει πολύ πίσω στα updates φίλε μου, και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν πολλές αλλαγές στα αρχεία του συστήματος που δημιουργούν προβλήματα σε παλιά User data. ” δεν παίρνω όρκο για reset , νομίζω όμως γιατί είχε διαγραφεί όλο το τηλ τότε με τα flash και έφυγα γιατι και η fixed με κολλουσε...
-
@kgalen την 8.0.5 είχα , καλύτερη από 8.2 είναι... Παράθεση από gkalen: “@tsikos Δεν μπορώ να ξέρω τι έχεις κάνει .. Σε ποια ρομ ήσουν , ποια έβαλες , τι έκανες ?? Δεν υπάρχουν προβλήματα πάντως , τουλάχιστον στις 5.1 ρομς . ”
-
και η 8.0.5 πάλι άρχισε τα κολλήματα και , ιδιως η stock camera αφότου έβαλα την lenovo cam... Να παμε για thunder gkalen???
-
Παράθεση από nikon-a: “Παράθεση από gkalen: “@nikon-a Πας για factory reset .. ” ευχαριστω για την απαντηση!μπορει καποιος να μου δωσει καποια πληροφορια για το πως θα παρω back up ετσι ωστε μετα το factory reset να χρειαζεται λιγοτερο στησιμο μιας και το κινητο ειναι της κοπελας μου! ” μηπως να αποθηκευε καλυτερα εξωτερικα το back up μην το χασει με το factory reset?
-
Παράθεση από gaitanaros: “Οχι δεν με ενδιαφερουν τοσο τα update απλα δεν θελω(αν γινεται δεν ξερω) να μπαινω στην διαδικασια ξεκλειδωματος ” γινεται απο την 5 στην 7, φανταζομαι οχι σε καθε update πλεον και εδω μεσα παιζουν αρκετοι οδηγοι... δλδ ανα 1 εκδοση android, δλδ καθε χρονο και βαλε... βεβαια it s up to you...
-
gaitanaros γιατι δε βαζεις την ελληνικη κατευθειαν , σε ενδιαφερουν τα OTA? RedMi Note 3 PRO (Kenzo)
-
ααα, μόλις ήρθε το quickball... μόνο... Ποια ρομ έχεις;
-
αυτο ψάχνω...που πήγε;
-
ωωπ... Σε μένα γιατί δεν κάνει screenshot;;;; Και η lenovo cam δε δουλευει....
-
καλημερα... Άντε να δούμε πως πάει.. Δοκίμασε λιγο, κάνει screenshot τραβωντας τρία δάχτυλα προς τα κάτω;;;;;
-
ριξε νερο..... φλασαρε το στο ψυγειο....ΤΩΡΑ, τα λεμε αυριο...αν εχεις κινητο ακομα
-
σε αναμονη λοιπον για 8,2... Παράθεση από amigagr: “@echaosad απορώ γιατί δεν το έχεις κάνει τόσο καιρό! ” screenshot με τα δαχτυλα εχεις? με ποια ρομ εισαι?
-
Υπερθερμανση
tsikos - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαμηπως ειναι ευκολο να στειλετε pm καμια φωτο μερα και νυχτα απο mi4 για να συγκρινω με το mi4c? κατι συνηθισμενο , κοινο , αυτοκινητα , πακετο τσιγαρα κτλ? ποσα δευτερολεπτα επιτρεπει μεγιστη εκθεση στο manual?
-
Camera slow performance
tsikos - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαμηπως ειναι ευκολο να στειλετε pm καμια φωτο μερα και νυχτα απο mi4 για να συγκρινω με το mi4c? κατι συνηθισμενο , κοινο , αυτοκινητα , πακετο τσιγαρα κτλ? ποσα δευτερολεπτα επιτρεπει μεγιστη εκθεση στο manual?
-
και την 7,2 dev nougat που εβαλα δεν ειχε τοσο πολυ θεμα , ουτε τωρα με lollipop , με τετοιες θερμοκρασιες θα το εβαζα θηκηπαγοθηκη, αν ξερεις , το περνας ξανα την ιδια μπας και στρωσει , αλλιως αλλη ρομ, ετσι ''τρως'' το κινητο...
-
την ειδοποιηση την πεταει και εμενα λογω ρυθμισης το καλοκαιρι με 40 οταν το κραταω, με θηκη ειναι χειροτερα, αλλα μαλλον ειναι θεμα rom, κατι ειχε βαλει ο galen νομιζω για αυτο... ο 808 το κανει αυτο , οχι σαν τον 810, απλα εσενα το παρακανει, μαλλον ρομ ειναι, τωρα την φορεσες?
-
Παράθεση από echaosad: “Stable με android 7 για mi4c θα βγει σύντομα? Πάντως εδώ και καιρό που φοράω την stable 8.1.1.0 έχω παρατηρήσει ότι κινητό υπεθερμενεται. Μου πετάει και μήνυμα στο κινητό άλλα και το καταλαβαίνεις. Αφού νομίζω ότι θα κάνει κανένα μπαμ καμιά ώρα. Ιδίως όταν σκαλίζω κανένα 10λεπτο το κινητό μου και ανοίγω διάφορες εφαρμογές, κοντεύει να πάρει φωτιά. Οι θερμοκρασίες που φτάνει σύμφωνα με το aida64 φτάνουν και 80-85! Έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα υπερθέρμανσης? ” σιγουρα ειναι…
-
Παράθεση από derveni: “@tsikos Καρντάση βάλε το για φόρτιση, αν θέλεις να το κάνουμε μαζί αύριο το απόγευμα. =============== Μαρ 2nd 2017, 2:07am =============== @tsikos Κάνε αυτό που σου είπα έχω πάρει ειδικότητα σε αυτό το κινητό ” ευχαριστω καρνταση , πες οτι το εκανες κιολας...να 'σαι καλα...εσβυνε στο διλεπτο ειδα το fastboot και διεκοπτε το flash.. αλλα ειμαι πολυ αναποδος... ξαναεκατσα ως τις 7 το πρωι , και αφου ειδα μεχρι και ινδονησιακινεζικα utube, εκανα fastboot reboot twrp 3.0.2 και…