Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Καλημέρα, θα ήθελα να προσθέσω κάτι στην κουβέντα της αγοράς κινητού Xiaomi από Κίνα αντί από τον "επίσημο" αντιπρόσωπο (το επίσημος είναι με "" γιατί αμφιβάλλω ότι είναι αντιπρόσωπος ίσως πιο σωστό θα ήταν επίσημος εισαγωγέας λαμβάνοντας υπόψη ότι εισάγει συγκεκριμένα μοντέλα). Θα σας δώσω λοιπόν το παράδειγμα του δικού μου κινητού Mi Max PRO το οποίο όπως και το απλό Mi Max δεν το έφερε ποτέ ο "επίσημος" αντιπρόσωπος. Αν λοιπός κάποιος ήθελε ένα κινητό με μεγάλη (αν όχι τεράστια) οθόνη δεν είχ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Καλημέρα. Πέρασα στο helium την τελευταία aroma. Δεν παρατήρησα προβλήματα εκτός από την κατανάλωση μπαταρίας. Φαίνεται ιδιαίτερα υψηλό το kernel Android OS. Είναι γύρω στο 45%. Το θεματακι αυτό υπήρχε και στην προηγούμενη έκδοση αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Σημείωση: έχω root με magisk και η εγκατάσταση της aroma έγινε με clear caches μόνο. Να δοκιμάσω με απλή xtrv? Αν ναι φαντάζομαι μόνο με clear caches.
-
@MIUI_ART ξαναπέρασα την άρωμα χωρίς fr.η κάμερα δουλεύει σωστά. Ο updater όμως δεν ανοίγει καθόλου από τα settings. Δοκίμασα από την εφαρμογή και όλα οκ. Όμως από τα settings δεν ανοίγει. Πατάω about phone μετά system update και δεν γίνεται τίποτα. Η version του updater είναι 5.1. δοκίμασα να κάνω και clear data στον updater αλλά πάλι δεν εμφανίζεται. Δεν μπορώ να πω ότι είναι σημαντικό αλλά είναι λίγο περίεργο...
-
@MIUI_ART έκανα clear all data στον updater. Το πρόβλημα συνεχίζεται. Έκανα reboot και επανέλαβα. Βγάζει το ίδιο μήνυμα με πριν. Επίσης, η stock camera όταν πάω να βγάλω φωτό με HDR μου βγάζει error can't connect to camera. Είναι λογικό?
-
Έκανα πρώτη φορά εγκατάσταση την aroma ως VIP πάνω από αυτή της προηγούμενης εβδομάδας την οποία κατέβασα από το link που ήρθε στο email. Στον updater μου βγάζει ότι έχει λήξει η συνδρομή μου. Επίσης έχω θέμα με την stock κάμερα. Περνάω πάλι το γνωστό fix από το twrp? Επίσης, παρατήρησα ότι έχω το twrp 3.1.1. να πάω το update τουtwrp από την τελευταία rom?
-
Εμένα στο δικό μου helium με την 8.3.15 πετάει και καταναλώνει πολύ λίγο μπαταρία. Το Android system και το kernel μαζί είναι στο 25% με root magisk. Εννοείται ότι έκανα factory reset από το twrp. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινότητα για το support.
-
@gkalen έκανα fr. Δεν παίρνω όρκο ότι το είδα κατά το setup την πρώτη φορά. Έβαλα την aroma αν παίζει κάποιο ρόλο.
-
Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από Giannisagal: “Που βρίσκω το region ωρε παίδες να βάλω ένα θεματακι???? ” Ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις, περιοχή. ” Σε helium πετάει το τέρας... 2 θέματα έχω. Το πρώτο είναι η κάμερα που κλείνει στα 5 δευτερόλεπτα και βγάζει σφάλμα δεν είναι δυνατή η σύνδεση με την κάμερα. Το δεύτερο θέμα είναι ότι το region δεν μου εμφανίζεται στις ρυθμίσεις όπως το αναφέρετε. Δοκίμασα να το γυρίσω και σε ελληνικά το μενού αλλά και πάλι δεν το βρίσκω. Είναι πρόβλημα ή απλά …
-
Thanx. Θα δοκιμάσω και θα σου πω. =============== Μαι 29th 2017, 8:24am =============== Καλημέρα, τελικά το ΣΚ που είχα χρόνο έφτιαξα το deep flash cable. Δυστυχώς δεν δούλεψε είτε γιατί κάτι δεν έκανα σωστά είτε για άλλους λόγους. Προχώρησα σε άνοιγμα του κινητού και σε αποσύνδεση της μπαταρίας και της MB για 10''. Το κινητό ξύπνησε!!! Έβαλα την Global Dev Fastboot και το κινητό δούλευε μια χαρά μέχρι που έσβησε μόνο του μετά από περίπου 10 ώρες που ήταν IDLE. Δοκίμασα και με 2η μπαταρία που έχ…
-
Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Διάβασα και τον οδηγό σου και μου δημιουργήθηκε μια απορία. Τους drivers για τη σύνδεση του κινητού με το pc τους έβαλα εγκαθιστώντας το MI PC Suite και δεν απενεργοποίησα τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής των Windows (Windows 7 64bit). Δεδομένου όμως ότι στην προηγούμενη μου προσπάθεια το κινητό μπήκε σε EDL μέσω Fastboot από αυτό τον οδηγό ([GUIDE][TOOL] Reboot to EDL mode from FASTBO… | Xiaomi Redmi Note 3) είναι απαραίτητο να ξαναπεράσω τους drive…
-
Καλημέρα, είμαι κάτοχος ενός Kenzo. Πριν μερικές ημέρες το κινητό άρχισε να κλείνει μόνο του και να ανοίγει με δυσκολία (δεν ανταποκρινόταν όταν πάταγα το power button). Ένα 2ο σύμπτωμα ήταν ότι όταν το έβαζα στη φόρτιση με οποιοδήποτε φορτιστή αναβόσβηνε το κόκκινο λαμπάκι. Την προηγούμενη εβδομάδα σταμάτησε να ανοίγει και θεώρησα ότι έχει πρόβλημα η μπαταρία την οποία άλλαξα με καινούργια. Ωστόσο το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Το κινητό είχε official global rom με κλειδωμένο bootloader. Δοκίμασα …