Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 25.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από jojo100: “Να ρωτήσω γιατί δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic. Η εφαρμογή myQ δεν δέχεται τον κωδικό ενώ σε άλλο κινητό που τούς βάζω όλα μια χαρά, μια σκέψη που έκανα είναι μήπως είναι root η συσκευή μου (Redmi 3).Όποιος γνωρίζει ρε παιδιά αν μπορείτε μια βοήθεια. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα με το root στο MyQ. Υπόψη ότι αν δεν είσαι συνδεδεμένος στο Internet την ώρα που κάνεις το πρώτο login, βγάζε…
-
Να ρωτήσω γιατί δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic. Η εφαρμογή myQ δεν δέχεται τον κωδικό ενώ σε άλλο κινητό που τούς βάζω όλα μια χαρά, μια σκέψη που έκανα είναι μήπως είναι root η συσκευή μου (Redmi 3).Όποιος γνωρίζει ρε παιδιά αν μπορείτε μια βοήθεια. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις το βρήκα και εγώ το τηλεχειριστήριο Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περαστηκε απροβληματιστα σε ido, λείπει το τηλεχειριστήριο όπως αναφέρθηκε, επίσης στις επαφές το αλφάβητο δεξιά είναι στα αγγλικά. Πάμε τώρα στον καιρό που λείπουν οι ημερομηνίες και οι μέρες είναι κομμένες όχι ότι με χάλασε αυτό. Στις πρόσθετες ρυθμίσεις λείπουν νομίζω τα χρωματιστά εικονίδια. Καλή χρονιά παίδες σε όλους! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε ido το micloud δεν συγχρονίζει Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Souits: “Αντίγραφο πάντα... Δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ.....Όλα είναι αυτόματα.... ” Ευχαριστώ
-
Απο xtrv σε xtrv απλά instal θέλει απο twrp? χωρίς dalvic cache?Να κάνω αντίγραφο προτείνετε?
-
Κάτι δεν πήγε καλά στην εγκατάσταση,μου βγάζει μαύρη οθόνη.Ο.κ τα κατάφερα
-
Είχα πολύ καιρό να το κάνω και το είχα ξεχάσει ...
-
Με volume+power μου βγαζει το κινέζικο recovery,η ρομ έχει το twrp img μεσα ,ποια διαδικασία να ακολουθήσω γιατί κόλησα.
-
Μία ερώτηση να κάνω,έχω μία παλιά rom την gtv 6.7.28 και θέλω να περάσω την xtrv ,η διαδικασία είναι twrp wipe+dalvik+cache+factory reset ή χρειάζετε και κάτι άλλο?
-
το γύρισα στα αγγλικά και πάλι δεν με βάζει.. έλεος το έκανα
-
έβαλα την ρομ και κόλησα στο λογαριασμό mi,εκεί που λέει σύνδεση στο λογαριασμό,τον βάζω και λέει ή αδυναμία σύνδεσης ή λάθος κωδικός
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν έχεις το ido ναι.. ” Ναι.Ευχαριστώ πολύ!
-
Καλησπέρα σας!Έχω κατεβάσει την ελληνική ρομ,έχω ξεκλειδώσει τον bootloader και θέλω να ρωτήσω αν ο οδηγός εγκατάστασης ειναι αυτός Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά)
-
Καλησπέρα!Έχω την developer rom την κινέζικη,μπορώ να περάσω αυτήν ή θα χρειαστεί να περάσω άλλη ελληνική πρώτα?
-
Παράθεση από Woodak: “Τα παρατάω για Flash του Redmi 3 έχει μουλαρώσει μου φαίνετε χαχαχαχα 1. δοκίμασα και κατέβασα (της original για να βάλω μετά την ελληνική) και stable και dev σε φάκελο downloader rom ακόμα και χύμα (όχι σε φάκελο) TIPOTA (με το update app) 2. δοκίμασα με miflash (και της δύο rom) ΤΙΠΟΤΑ 3. Επίσης το unlock tool στην multi rom που έχω τώρα ΔΕΝ καμιά ιδέα ” Για να περάσεις την dev_rom και όποια άλλη, αν έχεις multi lang rom νομίζω δεν γίνετε,πρέπει να ξεκλειδώσεις πρώτα εκτό…