Καλησπέρα και από εμένα σε όλη την παρέα.
Μόλις δοκίμασα να κάνω και εγώ το πέρασμα στην ρομ σε rn3kenzo και μετά το TWRP βρέθηκα με ένα υπέροχο brick! Ούτε σε recovery μπαίνει ούτε φυσικά ανοίγει. Ευτυχώς μπαίνει σε fastboot και θα πάω για MiFlash tool να περάσω China fastboot rom που έχω για παν ενδεχόμενο. Ξέρουμε κάτι γιατί έγινε αυτό? Λάθος ρομ σε λάθος σύνδεσμο σε στο email μου? Πιθανόν... Πάντως έμεινα χωρίς κινητό στα καλά καθούμενα.... Screenshot_2016_12_18_00_14_58_598_com_yahoo_mob.png
---- Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ----
την εβαλα πριν μια ωρα σε rn4 οπως παντα κ το κινητο κολλησε στο λογοτυπο κ στο android που φορτωνει 1ωρα δειτε εαν ειναι καποιο προβλημα να το φτιαξετε
Μόλις δοκίμασα να κάνω και εγώ το πέρασμα στην ρομ σε rn3kenzo και μετά το TWRP βρέθηκα
Πια ρομ είχες πριν;Δες μήπως κλείδωσε ο bootloader
6.11.24 GTRV δεν μπορώ να δω τώρα.. Από Δευτέρα θα είμαι στο Pc μου με όλα τα καλούδια. Το θέμα είναι ότι πρώτη φορά συνέβει και μου μυρίζεται λάθος σύνδεσμος. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Άσε που φοβάμαι ότι θα μείνει και από μπαταρία γιατί ούτε φορτίζει πια και ίσα που αναβοσβήνει το κόκκινο Led όταν συνδέω φορτιστή. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Φυσικά θα ελέγξω μετά την fastboot rom να δω αλλά και πριν.
=============== Δεκ 18th 2016, 12:59am ===============
Θα κάνω και ένα τεστ πρώτα σε fastboot να δω αν έχει ξεκλείδωτο Bootloader (αν και γιατί να κλείδωσε?) μήπως περάσω TWRP και γίνουν όλα πιο εύκολα.... Αρκεί να έχω μπαταρία ως την Δευτέρα βέβαια...
---- Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα! ----
Redmi nοte 2 hermes..... Στην 6.12.15 , όπως και στις δύο προηγούμενες rom προγράμματα που χρησιμοποιούν τον αισθητήρα προσέγγισης σταματούν να λειτουργούν παρότι τρέχουν ακόμη.
Η οθόνη άνοιγε μόνο με power button.
Στην stable λειτουργούν σωστά!