Γεια σας παιδια και συγχαρητήρια για την δουλεια σας.Ευχαριστουμε και για την καινούργια ρομ.Στο δια ταύτα τωρα,εχθές πέρασα την ρομ στο mi4c και ενώ ολα έδειχνα μια χαρα σημερα το πρωι που το άνοιξα επειδή έκλεισε απο μπαταρία εχει κολλήσει το wifi,ενώ δείχνει οτι ειναι ενεργοποιημένο δεν μπορω να συνδεθώ σε κάποιο δίκτυο αλλα ούτε μπορω να το απενεργοποίησω.
Έχουμε κάποια λύση γι αυτό;;;;;;
Μηπως εχει κανεις το ιδιο προβλημα η ξερει καποια λυση;;
=============== Δεκ 18th 2016, 7:04pm ===============
παραθετω και screenshot
Ενώ περάστηκε κανονικά σε mi5, έκανα binary update στο su και τώρα δεν ανοίγει το root explorer. Γνωρίζει κανείς τίποτα ?
Αν έκανες update απο το Play Store, πας για Factory Reset τωρα και φλασαρισμα της ίδιας rom απο πάνω. Και όταν τελειώσεις κλείσε τις αυτόματα Updates του SuperSu απο το Play Store
ενα bug είναι ότι χάνει τη γραμμή ειδοποιησεων με τον καιρο και ένα άλλο είναι ότι το viber δεν ανοίγει από τις ειδοποιήσεις. Οι ειδοποιήσεις και ο καιρός στη γραμμή επανέρχονται με επανεκκίνηση αλλά το viber δεν ανοίγει παρά μόνο από την ίδια την εφαρμογή. ενώ θα έπρεπε να είναι έτσι
[XTRV/GTV-6.12.15] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 17/12 02:05)
Πέρασα την τελευταία έκδοση στο mi5 και έχω θέμα με κάποιες εφαρμογές που πειράζουν System files.
Πχ το adaway μου εμφανίζει το μυνημα
Και δεν δουλεύει.
Αντίστοιχα δεν μπορώ να αλλάξω το dpi της οθόνης με το texdoider_dpi.
Φαίνεται ότι root δεν έχει χαθεί αλλά αυτά τα προβλήματα δεν τα είχα με καμία από τις προηγούμενες Android 6 εκδόσεις.
Ενώ περάστηκε κανονικά σε mi5, έκανα binary update στο su και τώρα δεν ανοίγει το root explorer. Γνωρίζει κανείς τίποτα ?
Αν έκανες update απο το Play Store, πας για Factory Reset τωρα και φλασαρισμα της ίδιας rom απο πάνω. Και όταν τελειώσεις κλείσε τις αυτόματα Updates του SuperSu απο το Play Store
Δεν έχω κάνει update από το play store σου είπα τι έκανα update. Μόνο το binary
Φίλοι χαίρεται!! Σε mi5, ενώ είμαι κανονικά root, κάθε φορά πριν ανοίξω μια εφαρμογή που απαιτεί δικαιώματα root, πρέπει να ανοίξω το supersu... Αν το κάνω αυτό είμαι οκ, διαφορετικά η εφαρμογή δεν θα πάρει τα δικαιώματα που χρειάζεται... Άλλος που να το συνάντησε;; (σε προηγούμενες ρομ δεν είχα τέτοιο θέμα)
Φίλοι χαίρεται!! Σε mi5, ενώ είμαι κανονικά root, κάθε φορά πριν ανοίξω μια εφαρμογή που απαιτεί δικαιώματα root, πρέπει να ανοίξω το supersu... Αν το κάνω αυτό είμαι οκ, διαφορετικά η εφαρμογή δεν θα πάρει τα δικαιώματα που χρειάζεται... Άλλος που να το συνάντησε;; (σε προηγούμενες ρομ δεν είχα τέτοιο θέμα)