Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.12.15] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/12 00:17)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Καλημέρα.
      Ευχαριστώ πολύ για την νέα rom.
      Λίγο βιαστικός και αυτή την εβδομάδα δεν θα μπορέσω μάλλον να βάλω αναλυτικό feedback, έτσι έχουμε:
      - Στο δικό μου kenzo εγκαταστάθηκε στους γνωστούς χρόνους (λιγότερο από 15λεπτά) χωρίς προβλήματα.
      - Η μπαταρία πάει καλά σε γενικές γραμμές. Ίσως να έχει μια αμυδρά μεγαλύτερη κατανάλωση σε βαριά χρήση. Σε πολύ light χρήση στο 24ωρο με 37λεπτά sot έφαγε 10%.
      - Στο σήμα κινητής και data έχουμε την γνωστή αδυναμία που παρουσιάζεται στις τελευταίες rom. Μάλιστα η 6.12.8 το έχανε τελείως και από τις δύο κάρτες το σήμα (πέταγε 'εκτός δικτύου') για λίγο, στο άσχετο, που ελπίζω να μην το κάνει η .15
      - GPS, πυξίδες και γενικά όλοι οι σένσορες δουλεύουν κανονικά
      - WiFi καλή απόδοση και λειτουργία.
      - ΒΤ καλή απόδοση και λειτουργία.
      - Συγχρονισμός με MiCloud κανονικά πλην της 'Λίστας Φραγών" που δεν την συγχρονίζει καιρό τώρα.
      - Καιρός και λοιπά apps δουλεύουν κανονικά.

Θα ήθελα να τσεκάρει τις διπλές εφαρμογές εάν δουλεύουν. Δεν μου δουλεύει το CuApp (της vodafone) το οποίο crashάρει στην διπλή εφαρμογή μόνο όταν πάει να μπει στο UI. Στην κύρια/αρχική εφαρμογή δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ την XTRV Team για την νέα rom. :thumbsup: :thumbup:
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Καλημέρα

Μπράβο στην ομαδα για την καλή δουλειά που κάνει κάθε εβδομάδα. Περαστηκε και σε RN3. Ολα μια χαρά με εξαίρεση το εικονίδιο των επαφών το οποίο έγινε αόρατο.
      Ξαναπερασα τη rom me wipes davlik και cash αλλα δεν είχα κάποιο αποτέλεσμα. Γνωρίζετε πως μπορώ να το διορθώσω;
    • Γεια σας παιδια και συγχαρητήρια για την δουλεια σας.Ευχαριστουμε και για την καινούργια ρομ.Στο δια ταύτα τωρα,εχθές πέρασα την ρομ στο mi4c και ενώ ολα έδειχνα μια χαρα σημερα το πρωι που το άνοιξα επειδή έκλεισε απο μπαταρία εχει κολλήσει το wifi,ενώ δείχνει οτι ειναι ενεργοποιημένο δεν μπορω να συνδεθώ σε κάποιο δίκτυο αλλα ούτε μπορω να το απενεργοποίησω.
      Έχουμε κάποια λύση γι αυτό;;;;;;
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα και από εμένα. Την έχω βάλει κι εγώ από το Σάββατο το πρωί. Ένα restart μόνο έχει κάνει τυχαίο και δείχνει ότι η μπαταρία είναι λίγο καλύτερα..
      Ξέρει κανείς αν πάρουμε εμείς με το mtk 6 ή 7;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • ???????????????
      Τι να πω;;;;;
      Έχει να πει κάποιος κάτι;;;;
      Images
      • Screenshot_2016-12-18-10-35-11-742_com.miui.securitycenter.png

81,5 kB, 720×1.280, viewed 126 times

" Γεωπόνος”

• Ο/H marabu έγραψε:

Στην 6.12.15 , όπως και στις δύο προηγούμενες rom προγράμματα που χρησιμοποιούν τον αισθητήρα προσέγγισης σταματούν να λειτουργούν παρότι τρέχουν ακόμη.
      Η οθόνη άνοιγε μόνο με power button.
      Στην stable λειτουργούν σωστά!
      Καλημέρα!
      Δεν είναι θέμα rom είναι θέμα δικαιωμάτων παιδεύτηκα κι εγώ αρκετά μέχρι να το βρω...
      Πας μπαταρια- εξοικονόμηση μπαταρίας εφαρμογών - διαλέγεις την εφαρμογή που θέλεις - επιλέγεις χωρίς περιορισμούς - μετά κατεβαίνεις τέρμα κάτω (τοποθεσία στο παρασκήνιο) και επιλέγεις ενεργοποίηση (η εφαρμογές μπορούν να έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία σας στο παρασκήνιο) Φυσικά την έχεις κλειδωσει να τρέχει μόνιμα και στις πρόσθετες ρυθμίσεις - προσβασιμοτητα έχεις επιλέξει την εφαρμογή να είναι ενεργή
    • Ο/H ΠΡΟΣΟΧΗ !!! μην κάνετε Wipe το system γιατί θα κάνετε Brick στην συσκευή. έγραψε:

Τι εννοείτε με την λέξη brick;
      Και για ποιες συσκευές ισχύει;
      Η αλήθεια είναι ότι στο mi3 μου έκανα wipe cache Kai davlik cache οπως κάθε φορά.
      Και νομίζω πως σκορτσαρει λίγο το σύστημα μου.... Τι έχει γίνει;
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα κι από μένα. Περάστηκε εδώ και δύο μέρες στο redmi 3 ido χωρίς πρόβλημα. Το μόνο αρνητικό σε σχέση με την προηγούμενη rom είναι η αδυναμία συγχρονισμού του mi cloud. Κατά τα άλλα όλα καλά.
    • Καλημέρα. Έχει περαστεί σε kenzo. Όλα δείχνουν καλά ως τώρα. Για μπαταρία θα δείξει σε λίγες μέρες..

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
    • Ενώ περάστηκε κανονικά σε mi5, έκανα binary update στο su και τώρα δεν ανοίγει το root explorer. Γνωρίζει κανείς τίποτα ?

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • καλημέρα. Στο post 64 είχα γραψει τις εντυπώσεις μου για αυτήν την καταπληκτική rom. Υστερα απο μιάμιση μέρας χρήση, ήθελα να αναφέρω 1-2 πραγματάκια που δεν έχουν να κάνουν με την λειτουργία και την απόδοσή της. Μέσα από τον φάκελο Εργαλεία στην αρχική οθόνη, έχει εξαφανιστεί το εικονίδιο του σαρωτή και υπάρχει μόνο η λεζάντα του. Πατώντας στον κενό χώρο ανοίγει κανονικά ο σαρωτής. Επιπλέον στις Ρυθμίσεις ->Εφαρμογές Συστήματος λείπει κι εκει το εικονίδιο του Σαρωτή ενώ υπαρχει η λεζαντα του. Τέλος, στην Αρχική οθόνη, όταν πατήσω παρατεταμένα το Ξ , μου βγάζει τα Θεματα και τις Ταπετσαρίες στα Αγγλικά ( τα widgets και τα Effects επίσης στα Αγγλικά αλλά .... αντε μετάφρασε τα !!!) . Τίποτα απο τα προαναφερθέντα, προσωπικα δεν με ενοχλεί . Απλά τα ανέφερα για την μελλοντική βελτίωση της rom