Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-73 από 73.
-
Καλησπέρα πέρασα επιτυχώς την GTV 7.3.2.0 στο kenzo μου και στο εικονίδιο του σήματος cosmote δεν μου βγάζει το κλασικό εικονίδιο άλλα τελίτσες πως αλλάζει αυτό υπάρχει κάποιο system να περάσω με twrp ή είναι κάποια ρύθμιση ?
-
Σε μένα ήρθε σήμερα μήνυμα και πέρασα με την πρώτη την Ελληνική ρομ. Πραγματικά το κινητό τα σπάει έχω και ένα samsung s6 αλλά τελικά θα κρατήσω το note 3. Μόνο μια ερωτησούλα πέρασα επιτυχώς την GTV 7.3.2.0 και στο εικονίδιο του σήματος cosmote δεν μου βγάζει το κλασικό εικονίδιο άλλα τελίτσες πως αλλάζει αυτό υπάρχει κάποιο system να περάσω με twrp ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS]
ΜήνυμαΟ οδηγός χρειάζεται και ένα update όσο αναφορά την εφαρμογή δεν είναι πλέον αυτό το εικονίδιο και πετάει μερικές φορές το error DF DLA 15
-
Έχεις πάρει SMS για unlock? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Το καλώδιο USB το έχεις πίσω στη μονάδα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Δεν εχει ελληνικα μέσα ούτε playstore !! Μονο αγγλικα και κινεζικα !!!
-
Καλησπέρα έχω στα χέρια μου το κινητακι με miui 7.5 stable 7.5.2.0 (LHOCNDE) με κλειδωμένο bootloader τι πρεπει να κάνω για να περάσω την ελληνικη ?