Εγκατέστησε και το MiPhone.exe και τους adb drivers για να είσαι σίγουρος ότι αναγνωρίζεται σωστά το τηλέφωνο από το pc!
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
μπορεις να μου πεις πως πρεπει να αναγνωριζεται το κινητο στην καθε λειτουργια? για παραδειγμα πως στο fastboot , πως στο download mode κλπ.
-
-
-
-
Περασα την κινεζικη 6.7.21 (MIUI8) και εκανα την αιτηση . Μεχρι να ξεκλειδωσει δεν μπορω να περασω καμια αλλη?
-
Ο/H ghost4047 έγραψε:
Συνηθως ποσες μερες κανει να ξεκλειδωσει ο bootloader μετα την αιτηση?
-
Οκ.Λοιπον αρχισα να καταλαβαινω τι γινεται.Εγω εβαλα την China Developer (Αυτή η ρομ έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα και μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) (Αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσει και να περάσεις την Ελληνική ρομ, που τα σπάει κιόλας, πας για αυτή τη ρομ) με σκοπο να βαλω ελληνικη ρομ.Αλλα δεν ειχα κανει αιτηση και εχω μεινει χωρις play store κτλ.Αυτο που ρωταω ειναι αν μπορω να περασω Global Stable (V7.1.8.0) : Download Here (Αυτή η ρομ δεν έχει καθόλου κινέζικες εφαρμογές μέσα, έχει προεγκατεστημένα τα Google Services, Play Store κλπ και δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) μεχρι να γινει δεκτη η αιτηση και μετα ξανακανω τη διαδικασια απο την αρχη.
-
-
βεβαίως και μπορείς απλά ακολούθα πολύ προσεκτικά τον οδηγό γιατί αν κάτι δεν γίνει σωστά μπορεί αν σου brickάρει!
-
Αντιγραφη την Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download στο φακελο download και μετα απο το updater τη βρισκω και την περναω.Καλα θυμαμαι συγνωμη αλλα απο το πρωι διαβαζω και εχει brikαρει το μυαλο μου
-
Οι fastboot rom δεν περνιούνται από τον updater παρά μόνο με miflash! Αν θες να δοκιμάσεις να την περάσεις μέσω του updater πρέπει να κατεβάσεις recovery rom με .zip κατάληξη!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα