Εγω το 0 το ειπα για το οτι ειναι στην ουσια το προπαρασκευαστικα σταδιο για το ξεκλειδωμα.. καμία σχεση με τις δικες σου ενεργειες

Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H flowin_through έγραψε:
Εγω το 0 το ειπα για το οτι ειναι στην ουσια το προπαρασκευαστικα σταδιο για το ξεκλειδωμα.. καμία σχεση με τις δικες σου ενεργειες
![]()
Ο/H flowin_through έγραψε:
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ναι μπορεί να κάνει λογαριασμό και αίτηση αλλά και να κατεβάσει όλα όσα χρειάζονται (ρομ ειδικά που είναι μεγάλες)
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην elix ()
Δες αυτόν τον οδηγό. Ακολούθησε τον προσεχτικά και θα μπορέσεις να βάλεις τη ROM που θέλειςΟ/H sakisgal έγραψε:
καλησπερα και απο μενα.εχω αγορασει το redmi note3 pro απο vickmall και εχω την miui global 7.1/stable 7.1.9.0.0(lhocncl) με ελληνικα.προσπαθω να περασω την dev την κινεζικη.μου λεει ομως αδυναμια επαληθευσης του πακετου ενημερωσης.τι μπορω να κανω;εχω προβλημα με αυτη τη rom.μου ζηταει πολλες φορες pin και στις κλεισεις πολλες φορες δεν με ακουνε.ευχαριστω εκ των προτερων.