Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Φίλε @lallasgr
Περιμένω και δεύτερη συσκευή (redmi 3).
1) Να κάνω αίτηση καινούργια για ξεκλείδωμα του bootloader ή μπορώ να ξεκλειδώσω με την προηγούμενη έγκριση που είχα για το Redmi note 3. Μήπως ξέρεις; Αυτά που έψαξα και διάβασα είναι μπερδεμένα κάποιος λέει ότι το έκανε, άλλος ότι δεν γίνεται, πονοκέφαλος με έπιασε.
2) Στο Mi Acount μπορώ να βάλω και δεύτερη συσκευή ή πρέπει να κάνω καινούργιο λογαριασμό στην Xiaomi;
Ευχαριστώ. -
@bzaniosΣτο mi account μπορεις να βαλεις οσες συσκευες θελεις.Αν είναι για αλλον η συσκευή καλο είναι να κανει από τωρα account και αιτηση για να είναι ετοιμος όταν παραλαβει.Μπορεις να ξεκλειδώσεις και με το δικο σου account, η αδεια είναι για το account απλα μπορεις να ξεκλειδώνεις μια συσκευή το μηναYou may think you can fly - but you better not try
-
Φίλε @Thracia σε ευχαριστώ.
Ξέρεις όμως πως μπορώ να προσθέσω και την δεύτερη συσκευή; (Το κινητό θα είναι της γυναίκας) Όσο και να έψαξα στον λογαριασμό μου στην xiaomi δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. -
Ο/H bzanios έγραψε:
Σε ευχαριστώ.
Ξέρεις όμως πως μπορώ να προσθέσω και την δεύτερη συσκευή; (Το κινητό θα είναι της γυναίκας) Όσο και να έψαξα στον λογαριασμό μου στην xiaomi δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.
You may think you can fly - but you better not try -
Καλύτερα να κάνεις νέο λογαριασμό για τη γυναίκα σου.να είναι χωριστά και ωραία. Να μην μπλέκονται επαφές κλπ.κανε και μία νέα αίτηση για ξεκλειδωμα με της γυναίκας σου ώστε να υπάρχει.
Sent from my Redmi Note 3 Pro -
-
-
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Να μην μπλέκονται επαφές
Έχω μια περίπτωση, στην οποία με διευκολύνει αφάνταστα να εντάξω δεύτερη συσκευή στο λογαριασμό μου,
αλλά αν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, θα το αποφύγω σίγουρα. -
Φαντάζομαι έχει να κάνει με το τι επιλεγεις να συγχρονισεις σε κάθε κινητό αλλά με ένα λάθος έγινε ή ζημία.δεν έχω δεύτερη συσκευή γι να ειμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι εύκολα γίνεται λαθος
Sent from my Redmi Note 3 Pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα