Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-87 από 87.

• το twrp recovery πρεπει να το κατεβασω εγω η θα υπαρχει στη συσκευη?και αν βγει η αναβαθμιση,την κατεβαζω και τη φορτωνω με αυτο?

• παιδια,βλεπβ το redmi mi pro 64γβ σε σκρουτζομαγαζο με MIUI V8.1.2.0 Stable της ελληνικης κοινοτητας. ειναι καλη αυτη η ρομ?σε περιπτωση αναβαθμισης πως αναβαθμιζουμε?αν μπορουσατε να μου απαντησετε γιατι σκεφτομαι να το αγορασω αμεσα

• και γω αυτο γνωριζα,ελεγα μηπως αλλαξε κατι.απο ελληνικα μαγαζια,εκτος απο το mygad, γνωριζετε αλλο με official rom?

• γεια σε ολους.θελω να αγορασω το redmi pro 64.παιρνω σε διαφορα μαγαζια απο ελλαδα και ολα μου λενε οτι εχει ελληνικα κ ειναι η global stable.ειναι καλη αυτη η ρομ σε σχεση με την official αγγλοκινεζικη?

• Καλημερα παιδια.Θελω να αγορασω το redmi pro και θα ηθελα τη γνωμη σας.Με ενδιαφερει να κραταει πολυ η μπαταρια.Ποια ρομ να προτιμησω?Αν το παρω με την official αγγλοκινεζικη ειναι καλυτερα?

• αγορα redmi pro

billpat7 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Τελικα παρήγγειλα 1 κινητο απο ενα ελληνικο σαιτ π εχει official chinese.αυτο πως γινεται με ελληνικα?

• αγορα redmi pro

billpat7 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

καλημερα σε ολους.ειμαι ετοιμος να παραγγειλω το redmi pro 3/64gb απο ελληνικο site.κατοπιν επικοινωνιας μου ειπαν οτι το μενου εχει κ ελληνικα.θα εχω καποιο προβλημα με αυτη τη rom?θα συνιστουσατε να βαλω καποια αλλη?