Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-12 από 12.

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Καλημέρα Δεν μου δουλεύει καθόλου η παρακάτω σκηνή σε φρεσκοστημενο κινητό με Android 11. Όταν ανοίγει η πόρτα να λαμβάνω ειδοποίηση στο κινητό. Όλες οι σκηνές ανέβηκαν αυτόματα μόλις σεταρα την εφαρμογή. Η συγκεκριμένη δεν παίζει καθόλου. Ούτε στο log φαίνεται. Όμως ο αισθητήρας κάνει log το άνοιγμα της πόρτας. Οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται. Την έσβησα τη σκηνή και την ξαναεβαλα αλλά καμία διαφορά. Τσέκαρα και τις ρυθμίσεις του κινητού. Όλες οι ειδοποιήσεις είναι ενεργέ…

• RE:

kted - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση: “Υποψιάζομαι ότι είναι καθαρά θέμα ρύθμισης των notification στο κινητό/τάμπλετ σου. (Edit) Επίσης δοκίμασε μέσα από το mi home να αλλάξεις region σε είτε India / Greece / Mainland China ΜΠΑΣ και , αλλά ακόμα πιστεύω ότι κάποια ρύθμιση κάνει suppress τα notification” Τελικά, βρέθηκε λύση: Απεγκατεστησα τελείως το Xiaomi Home. Κατέβασα τις εκδόσεις 5.4.0 και 5.8.0 από το apkMirror. Πέρασα πρώτα την πιο παλιά, δεν έγινε κάτι. Δεν υπήρχε κανενα option στα notifications, τα οποία τα ενεργο…

• Εγώ πάντως απογοητεύτηκα πλήρως από το Mi Home. Έστησα ένα hub, 2 motion sensors, 2 temperature sensors, 2 κάμερες, 2 λάμπες και 2 διακόπτες. Ναι, βλέπω τις κάμερες και τις θερμοκρασίες, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτε με αυτές. Δεν παίρνω ειδοποιήσεις στο κινητό από καμμία συσκευή, ούτε με manual trigger, ακόμα και με την εφαρμογή στο προσκήνιο. Σε ένα Huawei M5 tablet, κάποτε είχα ένα τύπο ειδοποιήσεων στις ιδιότητες της εφαρμογής, που δε θυμάμαι πια πως την έλεγαν, και είχα ειδοποιήσεις σ εκείν…

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Χρόνια πολλά σε όλους. Πώς το βλέπετε το ανανεωμένο ΜΙ ΗΟΜΕ στην έκδοση 6; Καλά μου παίζει κάτι φαίνεται αρκετά γρήγορο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk” Αν πάρω ποτέ notification, καλό θα είναι. Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση: “ Εσάς σας στέλνει ειδοποιήσεις; ” Σε android 11 (huawei) ποτέ. Σε 10 (πάλι huawei, αλλά παλιότερο) ναι. Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά το σημερινό update της εφαρμογής (5.8.39 android), κάνει force close αμέσως με την εκκίνηση. Και στις 2 συσκευές που το έχω περασμένο... Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

kted - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από millboc: “Καλημέρα. Την Παρασκευή το βράδυ (13/6), κετέβασα το νέο update του mifit, που φαίνεται διόρθωσε το προηγούμενο καταστροφικό update της προηγούμενης Παρασκευής (6/6). Δοκιμάστε το κι εσείς...” Το ενημέρωσα και εγω. Αύριο το πρωί θα δείξει αν έφτιαξε.... Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 3 δεν κάνει track τον ύπνο

kted - - Mi Band

Μήνυμα

Το δικό μου mi band 4 σταμάτησε με το τελευταίο update του Mi Fit. Δοκίμασα απεγκατασταση/εγκατάσταση, reset του band, αλλά τιποτε. Γύρισα στην προηγούμενη έκδοση (από apkMirror) και επανήλθε. Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Πήρα μια security camera 360, και το πρόβλημα μου είναι ότι οι ειδοποιήσεις για motion detection έρχονται μόνο σε μια συσκευή από τις δύο που έχω εγκαταστήσει το MiHome. Τη δοκίμασα και σε eu και σε China server, αλλά κάνει τα ίδια. Και οι δύο συσκευές είναι Huawei, η μια με Android 8 (tablet M5) που δέχεται push notifications, και η άλλη με Android 9 (P20), που δεν τα παίρνει. Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων λειτουργικού, γιατί το MiHome έχει όλα τα δικαιώματα και λειτουργεί μια χαρά στο bac…

• Καλημέρα. Αντικατέστησα επιτέλους χθες το mi band 2 με το 3. Μόλις το πήρα, απεγκατεστησα το παλιό official app που χρησιμοποιούσα, έβαλα το τελευταίο ελληνικό app από το πρώτο post, έκανε σύζευξη, αναβάθμιση, όλα καλά, όλα ελληνικά. Εκτός από την ημέρα στην ημερομηνία, που βγαίνει με κυριλλικά. Κατέβασα τα resources και τα fonts, και τα εγκατέστησα ξανά manually με το notify & fitness. Το πρόβλημα παραμένει. Καμιά ιδέα; Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk e8563916a84633770f49d0…

• RE:

kted - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από psybill: “ Για μένα το Mi Home αξίζει 1000% έστω και στον Server της Κίνας. Δεν χρειάζεται να μάθεις κινέζικα, όλα σχεδόν είναι στα αγγλικά. Οι αυτοματισμοί φτιάχνονται εύκολα σε ένα ωραίο σχετικά περιβάλλον.” Η αλήθεια είναι ότι τώρα που μπήκα ξανά στο Mi Home, βγάζει τις συσκευές στα αγγλικά, ενώ την πρώτη φορά που μπήκα, μετά την επιλογή του China server, τις είχε όλες στα κινέζικα. Τώρα φαίνονται σωστά. Επόμενο βήμα να βγάλω κοστολόγιο για αυτά που χρειάζομαι. Στάλθηκε από το VT…

• Χαιρετώ την παρέα. Έχω ένα raspberry που τρέχει domoticz, μαζί με ένα MySensors gateway. Έχω φτιάξει διάφορα sensors & actuators, αλλά θα ήθελα μια πιο "επαγγελματική" προσέγγιση, περισσότερο για να ανέβει το wife acceptance factor. Αξίζει η μετακίνηση σε miHome υλοποίηση; Βλέπω ότι μόνο με τον China server εμφανίζονται οι συσκευές που με ενδιαφέρουν αλλά τα κινέζικα είναι δύσκολα στην εκμάθηση. Διαβάζω εδώ μέσα για υλοποίηση με raspberry pi, αλλά δεν μπόρεσα να βρω συγκεκριμένες πληροφορίες. Υπ…