Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 82.
-
Φιλε το έστειλα τώρα πίσω στο Vickmall και πιστεύω να βγάλω άκρη.... μαζί τους... είτε να μου το φτιαξουνε ή να μού στείλουν άλλο...!!! Το καλώδιο που λες...το deep flash το είδα πάντως...σε βίντεο στο youtube...που περνάνε έξω τα μαγαζιά τις ρομ στα Xiaomi...και μπορώ να πω ότι σου λύνει τα χέρια.. πιστεύω άμα το είχα...θα μπορούσα...να το επανέφερα...!!Το παρήγγειλα από Alliexpress μαζί με ανταπτορακι σε usb C στα 7 ευρώ!! Έτσι να το έχουμε... Ποτέ δεν ξέρεις!!!
-
Αυτο με το καλώδιο μου το πρότεινε ή Selina από το Vickmall αλλά φίλε μου δεν είμαι ηλεκτρονικός... ούτε ηλεκτρολόγος για να γνωρίζω από τέτοια...Το κινητό ήταν ανοιχτό...το κουτί γιατί είχα επιλέξει να βάλουν china developer rom!! Ποτέ δεν μου έχει έρθει σφραγισμένο κινητό..από το Vickmall αφού τα ανοίγουν και περνάνε τον μέσα δική τους... είτε έχει Ελληνικά.... είτε όχι.... οπότε δεν γνωρίζω τι κάνανε στο κινητό....και έπαθε αυτό το πράγμα!!Σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη σού.... αλλά τώρ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από SOGOKOU: “Δεν νομιζω...ρε παιδια....Το εχω ηδη στον φορτιστη 3 ωρες...και δεν κανει τιποτα...παιζει να ηταν νεκρο απο την αρχη...η να εγινε καμια βλακια στην μεταφορα...δεν μπορω να το εξηγησω..αλλιως...Αντε τωρα βγαλε ακρη.. με τους κινεζους...Και να καθομαι να στελνω το κινητο στην Κινα και μεχρι να μου στειλουν αλλο...αν μου στειλουν...θα ειμαι χωρις κινητο 1.5 σχεδον...Ευχαριστω πολυ παντως παιδια για την βοηθεια..σας!!Να στε καλα!! ” Πριν αρχίσεις να το…
-
Δεν νομιζω...ρε παιδια....Το εχω ηδη στον φορτιστη 3 ωρες...και δεν κανει τιποτα...παιζει να ηταν νεκρο απο την αρχη...η να εγινε καμια βλακια στην μεταφορα...δεν μπορω να το εξηγησω..αλλιως...Αντε τωρα βγαλε ακρη.. με τους κινεζους...Και να καθομαι να στελνω το κινητο στην Κινα και μεχρι να μου στειλουν αλλο...αν μου στειλουν...θα ειμαι χωρις κινητο 1.5 σχεδον...Ευχαριστω πολυ παντως παιδια για την βοηθεια..σας!!Να στε καλα!!
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Σε μένα μου έδωσαν τηλεφωνική προσφορά vodafon. Απεριόριστα σταθερά, κινητα, "σφαιρα" ιντερνετ και καρτοκινηυο αριθμό με 21,5 ευρώ και καθε μήνα για 24 μήνες δωροεπιταγη 20€ για σουπερ ματκετ. Δηλαδή τελικό κοστος 1,5 ευρώ το μήνα. Η απάντηση μου; Εγώ θέλω σωστό τηλέφωνο και επικοινωνία, όχι τρόφιμα κσι απορρυπαντικα. ” Ετσι ακριβως οπως τα λες!!Ειδικα η Vodafone εχει καταντησει αηδια...!!
-
Παράθεση από Giannisagal: “Και η vodafone με 5€ εχει δωσει απεριοριστα data ολο το καλοκαιρι αρκει να κατεβασεις δωρεαν την εφαρμογή myvodafone απο play store.......εγω το εβαλα πριν ενα μήνα και μου εδειξε 62 μερες απομένουν που σημενει απο μεσα ιουλιου εως τελος αυγουστου ολο το καλοκαίρι ..........μεχρι και ρομ κατεβασα χαχαχα τους εχω ξεζουμισει...... ” Ναι αλλα οχι ολη την ημερα...!!Απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 6 το πρωι της αλλης μερας!!Και αμα βρεις πουθενα σημα... απο Vodafone πες μου…
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
SOGOKOU - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@SOGOKOU, μεταφέρθηκε το ποστ σου εδώ, ακολουθείς τα βήματα του οδηγού της πρώτης σλίδας αφού πρώτα τον μελετήσεις καλά ” Φιλε μου εχει θεμα μαλλον η σελιδα της MIUI η ο server τους δεν ξερω!!Εχω βαλει την Κινεζικη developer rom αλλα δεν δουλευει η σελιδα που συμπληρωνεις την φορμα με τα στοιχεια σου..για να περιμενεις να σου δωσουν δικαιωματα για να ξεκλειδωσεις τον bootloader του κινητου με αποτελεσμα να ειμαι με την κινεζικη rom και να εχω τις κινεζιες μεσα!!Εχω ξεκλε…
-
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
SOGOKOU - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπερα στο φορουμ!!Μπορει καποιος να με βοηθησει με το ξεκλειδωμα του κινητου?Πηγα να κατεβασω την developer rom της Κινας για να ξεκλειδωσω την συσκευη...και στο site που με βγαζει το λινκ που εχετε στον οδηγο μπερεδευτηκα και κατεβασα την MIui 8 global version με αποτελεσμα να μην με προχωραει ο οδηγος για να ξεκλειδωσω την συσκευη...!!Προσπαθησα να την περασω την κινεζικη την developer μεσω MIFlash αλλα μου βγαζει με κοκκινα γραματα ενα μηνυμα οτι η συσκευη σας ειναι κλειδωμενη και δεν μπο…
-
Παράθεση από lallasgr: “Καλησπέρα και πάλι! Η απενεργοποίηση των ψηφιακών υπογραφών έγινε σωστά? Μάλλον θα χρειαστεί να κατεβάσεις την ρομ που έχω κάτω κάτω στον οδηγό και θα περαστεί σωστά! Την 7.2.5.0! Το γράφω κάτω κάτω αν πάρει κάποιος αυτό το έρρορ να δοκιμάσει με εκείνη τη ρομ! ” Ενταξει φιλε μου!!Ολα καλα!!Τι να σου πω?Το ευχαριστω ειναι λιγο...πραγματικα!!!Αμα εισαι Αθηνα κερναω οτι θες!!
-
Παράθεση από lallasgr: “Καλησπέρα και πάλι! Η απενεργοποίηση των ψηφιακών υπογραφών έγινε σωστά? Μάλλον θα χρειαστεί να κατεβάσεις την ρομ που έχω κάτω κάτω στον οδηγό και θα περαστεί σωστά! Την 7.2.5.0! Το γράφω κάτω κάτω αν πάρει κάποιος αυτό το έρρορ να δοκιμάσει με εκείνη τη ρομ! ” Καλησπερα φιλε...μου!!!Τον ειδα τον οδηγο και αυτην την στιγμη την κατεβαζω...μολις το δοκιμασω θα σε ενημερωσω!!Σε ευχαριστω παρα πολυ πραγματικα!!Να σαι καλα για την βοηθεια σου!!
-
Παράθεση από lallasgr: “Δυστυχώς το κινητό ξανακλείδωσε τώρα οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις για να το σώσεις είναι να ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzoκαι όταν είσαι έτοιμος να φλασάρεις βάζεις το κινητό σε edl mode με το αρχείο fastboot_edl που θα βρεις στην πρώτη σελίδα αυτού εδώ του οδηγού!!φιλε ” Φιλε μου μετα απο επανεκκινηση του υπολογιστη καταφερα να το βαλω σε edl mode με το zip το αρχειο που κατεβασα απο τον …
-
Καλησπερα στο forum!Τελικα μετα απο τοσα χρονια κατοχος Xiaomi συσκευων.. Μπρικαρα και εγω το redmi note 3 pro!Εκανα αυτον εδω τον οδηγο https://www.youtube.com/wa****?v=AyKX354v0z0 ο εξυπνος που τον ξεκλειδωνεις τον bootloader χωρις να μπλεξεις με αιτηση στην Xiaomi..Και μου δουλεψανε ολα μια χαρα!!Μετα ομως οταν πηγα να βαλω την Ελληνικη Rom με τον οδηγο απο εδω μεσα...εκανα το recovery install Μια χαρα και οταν εκανα install την Ελληνικη ρομ..με το που πατησα να κανει reboot η συσκευη..για να…
-
Παράθεση από Opanos: “Όταν της έδωσα το link στην selina, τότε μου είπε πως το έψαξε και δεν βρήκε να βγάζει κάτι η xiaomi. Δεν λέω πως είναι ή δεν είναι official, άλλωστε δεν είναι και κβαντική φυσική να φτιάξεις μια θήκη αν θέλεις να την κάνεις σωστά. Απλά, αν ΔΕΝ είναι, πως κυκλοφορεί ως xiaomi official. Έτσι ή αλλιώς την έχω παραγγείλει -η ερώτηση στο vickmall αφορούσε την ίδια για να μην περιμένω δύο παραγγελίες και έτσι ξεκίνησε η κουβέντα-. ” Καλα εκανες φιλε μου!!Εννοειτε κουβεντα κανουμ…
-
Φιλε μου πιστευω οτι ειναι official αυτη η θηκη!!Εχω παρει 3 θηκες μεχρι τωρα....σε γκρι χρωμα!!Ειναι αυθεντικες σε σφραγισμενη συσκευασια με το λογοτυπο της xiaomi και πανω στη συσκευασια αλλα και πανω στη θηκη σιλικονης!!Και με καρτελακι γνησιοτητας...μεσα στην συσκευασια...!!Οπως κανει η Spigen στις θηκες της για παραδειγμα!!Και εφαρμοζουν αριστα πανω στο κινητο χωρις την παραμικρη απωλεια!!Εννοω οι τρυπες ειναι ακριβως εκει που πρεπει να ειναι!Τωρα τι να σου πω!!Εκτος αμα βγαζουν οι κινεζοι.…