!!!!
Νόμιζα ότι έπρεπε να φαίνεται σκέτο 9008. Sorry!
Το δοκιμάζω αμέσως, ο μικρός ας περιμένει!
Νόμιζα ότι έπρεπε να φαίνεται σκέτο 9008. Sorry!
Το δοκιμάζω αμέσως, ο μικρός ας περιμένει!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΦιλε μου μετα απο επανεκκινηση του υπολογιστη καταφερα να το βαλω σε edl mode με το zip το αρχειο που κατεβασα απο τον οδηγο!!Το θεμα ειναι οτι οταν παω να κανω flash την rom που εκανε και το παιδι πιο πανω μου βγαζει αυτο εδω το μηνυμα το miflash!!Μηπως πρεπει να επιλεξω κατι συσκεκριμενα στο miflash?Εγω μονο το flash all.bat το αρχειακι επιλεγω απο το advance στα settings..πρεπει να κανω και κατι αλλο?Ευχαριστω πολυ!!Ο/H lallasgr έγραψε:
Δυστυχώς το κινητό ξανακλείδωσε τώρα οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις για να το σώσεις είναι να ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό:
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzoκαι όταν είσαι έτοιμος να φλασάρεις βάζεις το κινητό σε edl mode με το αρχείο fastboot_edl που θα βρεις στην πρώτη σελίδα αυτού εδώ του οδηγού!!φιλε
Καλησπερα φιλε...μου!!!Τον ειδα τον οδηγο και αυτην την στιγμη την κατεβαζω...μολις το δοκιμασω θα σε ενημερωσω!!Σε ευχαριστω παρα πολυ πραγματικα!!Να σαι καλα για την βοηθεια σου!!Ο/H lallasgr έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι! Η απενεργοποίηση των ψηφιακών υπογραφών έγινε σωστά? Μάλλον θα χρειαστεί να κατεβάσεις την ρομ που έχω κάτω κάτω στον οδηγό και θα περαστεί σωστά! Την 7.2.5.0! Το γράφω κάτω κάτω αν πάρει κάποιος αυτό το έρρορ να δοκιμάσει με εκείνη τη ρομ!
Ενταξει φιλε μου!!Ολα καλα!!Τι να σου πω?Το ευχαριστω ειναι λιγο...πραγματικα!!!Αμα εισαι Αθηνα κερναω οτι θες!!Ο/H lallasgr έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι! Η απενεργοποίηση των ψηφιακών υπογραφών έγινε σωστά? Μάλλον θα χρειαστεί να κατεβάσεις την ρομ που έχω κάτω κάτω στον οδηγό και θα περαστεί σωστά! Την 7.2.5.0! Το γράφω κάτω κάτω αν πάρει κάποιος αυτό το έρρορ να δοκιμάσει με εκείνη τη ρομ!