Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 82.
-
Παράθεση από caeser: “Λοιπόν ακου... Πριν λίγες μέρες παρέλαβα ένα 32αρι prime για ένα φίλο... Εγώ έχω τι ίδιο ακριβώς! Του το σετάρω, του βάζω όλα τα καλούδια που έχω και στο δικό μου και στη "τελετή παράδοσης-παραλαβής" παρατηρώ ΑΚΡΙΒΩΣ το θέμα που ανέφερες παραπάνω... Τι δικό μου "λευκό", το δικό του "ζαχαρί..." (αν αυτό είναι χρώμα...) Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο.. .Οι συσκευές, όχι μόνον ήταν ακριβώς οι ίδιες, αλλά φορούσαν και το ίδιο λογισμικό... Αφού είδα πλέον τη διαφορά και την "αποτύπωσ…
-
Καλημερα στο forum!!Εχω ενα προβλημα με το Redmi note 2 prime που εχω στην κατοχη μου!! Ειχα την stable την Ελληνικη που εχουν φτιαξει τα παιδια εδω μεσα και δουλευαν ολα μια χαρα!! Δεν ειχα το παραμικρο προβλημα!! Καποια στιγμη τα βαζω διπλα... σε ενα αλλο redmi note 2 το απλο οχι το prime σαν το δικο μου ενος φιλου μου που του το εχω αγορασει εγω...και βλεπουμε την εξης διαφορα....: Τα χρωματα της οθονης του δικου του κινητου...ηταν καλυτερα...απο τα δικα μου!! Εννοω το λευκο του ηταν καθαρο..…
-
Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από SOGOKOU: “Καλησπερα στα παιδια!!Για τις αποριες σας με Θηκες και tempered glass....μπορω να βοηθησω!! Tempered glass: Nillkin Κορυφαιο απο ολα τα αλλα που κυκλοφορουνε...απιστευτη εφαρμογη...και εχεις και τζαμακι...για πισω τον φακο της καμερας..που δεν σου παρεχουν τα αλλα τζαμακια...!! Θηκες:Εγω εχω παρει της Nillkin αυτην εδω:Nillkin Ultra Thin Crystal TPU Cover Case For XIAOMI Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 Φοβερη!!Με παρα πολυ καλη εφαρμογη και εχει και να προστ…
-
Καλησπερα στα παιδια!!Για τις αποριες σας με Θηκες και tempered glass....μπορω να βοηθησω!! Tempered glass: Nillkin Κορυφαιο απο ολα τα αλλα που κυκλοφορουνε...απιστευτη εφαρμογη...και εχεις και τζαμακι...για πισω τον φακο της καμερας..που δεν σου παρεχουν τα αλλα τζαμακια...!! Θηκες:Εγω εχω παρει της Nillkin αυτην εδω:Nillkin Ultra Thin Crystal TPU Cover Case For XIAOMI Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 Φοβερη!!Με παρα πολυ καλη εφαρμογη και εχει και να προστατευει τις τρυπες των ακουστικων και τις φορ…
-
Non increasing tone Xiaomi MI 4
SOGOKOU - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΕνταξει φιλε μου!Σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση!Οντως ετσι ειναι τελικα!Πολυ κουλο.... παντως μου φαινεται!
-
Non increasing tone Xiaomi MI 4
SOGOKOU - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο forum!Εχω μια ερώτηση!Οταν με παίρνουν τηλέφωνο στο κινητό πρώτα βαράει η δόνηση και μετά αρχίζει να παίζει ο ήχος!Εχω το Xiaomi MI 4 με την τελευταία Miui V6 rom!Αυτο το παρατηρησα και στο Xiaomi Redmi Note που εχω επισης σαν δευτερο κινητο!Δοκιμασα εφαρμογες απο το playstore αλλα δεν κανουν τιποτα!Υπαρχει καμια αλλη λυση?Ειναι λιγο ενοχλητικο γιατι οταν περιμενω αναπαντητη απο καποιον αλλον δεν την ακουω ποτε την κληση γιατι πρωτα βαραει η δονηση και μετα μπαινει ο ηχος!Πιστευω ε…
-
Φίλε μου το εχω κάνει και αυτό και μου βγάζει συνέχεια σφάλμα!!Δεν πειράζει θα το αφήσω έτσι όπως είναι!!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Εγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου αφήνει το mobileuncle tools να πατήσω την επιλογή CDS Information που είναι για το radio για να περάσω χειροκίνητα το IMEI!!Αμα ξέρει κανείς κάτι για αυτό ας μου απάντησει!Εννοείτε πως είμαι root!!
-
Ωραια!Και μακαρι να δουλεψει στον καθενα μας!Αν και με fastboot mode δεν το εχω δουλεψει ποτε το xiaomi redmi note!Εγω σημερα το ξεμπρικαρα και το εκανα να δουλεψει αλλα εχω το προβλημα με το ΙΜΕΙ!Αμα δεν βρεθει λυση δεν πειραζει θα το δουλευω ετσι αφου λειτουργει κανονικα και στις κλησεις και με 3g στο internet!Απλα καθε φορα που θα κανω αναβαθμιση στην miui θα ξαναπερναω το IMEI μικρο το κακο!!
-
Μα δεν μπορω να το βαλω φιλε μου γιατι δεν υπαρχει μεσα στο τηλεφωνο να φαινεται!Μονο στο πισω μερος του κινητου και φυσικα στο κουτι του!Το αλλο το imei το εβαλα μεσα απο το mobileuncle tools που εχει την επιλογη restore imei! Πηρα δηλαδη απο ενα αλλο τηλεφωνο με android το imei του εκανα backup απο το mobileuncle tools και το εβαλα στο xiaomi redmi note για να δουλεψει το τηλεφωνο!
-
Με το IMEI παιδια τι κανετε?Δεν μπορω να το φτιαξω!Ανοιγω το mobileuncle tools αλλα δεν με αφηνει να επιλεξω την επιλογη CDS Information που ειναι για να περασω το IMEI!Φοραω την δικια σας rom την τελευταια!!Εκανα και αυτο με τον οδηγο με το πραγραμμα [Redmi 1/Note 2GB WCDMA] How to fix "Invalid IMEI" or unbrick - Redmi 1 - MIUI Official Forum αλλα μου βγαζει σφαλμα!Μπορει καποιος να βοηθησει?