Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 110.
-
Απαραδεκτο το Αλμπουμ!!
ΜήνυμαΤελικα φτιαχτηκε χωρις να κανω απολυτως τιποτα.
-
Παράθεση από gkalen: “@rocketking85 Δυστυχως διάβασα ότι υπάρχουν προβλήματα σε κάποιες συσκευές μετά τις δύο τελευταίες αναβαθμίσεις.. Αν έχει το ίδιο πρόβλημα κι άλλος με την ίδια συσκευή που έχεις τότε ίσως χρειαστεί να πας σε παλιότερη version ή να περιμένεις από τη Miui 8 να δεις αν διορθώθηκε..” μολις εφτιξε χωρις να κανω απολυτως τιποτα. ξερουμε στο περιπου ποτε θα βγει η Miui 8;;
-
Παράθεση από gkalen: “Οπως διαβάσατε ήδη , στην τελευταία Miui 7 ή xiaomi απενεργοποίησε το ροοτ μέσω του κέντρου ασφάλειας σχεδόν σε όλες τις συσκευές... Όμως για το Redmi2TD δεν ήθελα να έχω Supersu σ'αυτην την τελευταία Miui 7 , έτσι λοιπόν εφτιαξα τη ρομ με λειτουργικό ροοτ μεσω του κέντρου ασφάλειας της Miui , από τη Miui 8 και μετά θα δούμε αν καταφέρουμε να το ενεργοποιήσουμε ή θα αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε Supersu. Όποιος θέλει τη ρομ του Redmi2TD με ροοτ μέσω του κέντρου ασφάλειας…
-
στο Αλμπουμ δεν εμφανιzονται πλεον οι φωτογραφιες μετα απο 10 Μαιου. Υπαρχουν οι φωτογραφιες στο κινητο. Μπορω να τις δω απο τα Αρχεια
-
Απαραδεκτο το Αλμπουμ!!
Μήνυμαmi3 και μετα το τελευταιο update (6.5.26) στο Αλμπουμ δεν εμφανιzονται πλεον οι φωτογραφιες μετα απο 10 Μαιου. Υπαρχουν οι φωτογραφιες στο κινητο. Μπορω να τις δω απο τα Αρχεια. Τι εχουν κανει οι κινεzοι;;;;;;;;
-
Αλμπουμ GTV_6.5.12
ΜήνυμαΡε παιδια εχω mi3 και GTV_6.5.12 και υπαρχει θεμα με το αλμπουμ. ειχα ενεργοποιημενο το cloud για αλμπουμ και τωρα το απενεργοποιησα. Παρολα αυτα δειχνει ακομα εικονες που εχω διαγραψει, αλλα ειχαν μπει στο cloud και μολις τις ανοιγω τις δειχνει θολες και λεει "ληψη φωτογραφιας 0%" . Επισης στην εφαρμογη "Αρχεια" μπορεις να κλειδωσεις εικονες και βιντεο. Εχω κλειδωσει εναν φακελο αλλα παλι τον δειχνει στο Αλμπουμ θολες. Τι γινεται;
-
Έρχεται το MIUI 8!
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Εδώ ποιες συσκευές θα πάρουν MIUI 8: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13409/” Γιατι δεν αναφερεται το mi3; Ξερουμε αν θα παρει MIUI 8;
-
ρε παιδιά πως κάνουμε root τελικά;;;;; έκανα με τον τρόπο που λέει στην αρχή αλλά μου βγάζει αυτό
-
MI3 ROOT
Μήνυμαέχω mi3 έχω εγκαταστήσει το supersu από το recovery και βγάζει αυτό . τι παίζει;
-
οκκ. downgrade πώς κάνω;
-
μα εγώ ήδη τη. 6.1.7. πρέπει να κάνω downgrade σε 5.12.17;
-
έχω την 6.1.7 και πάω να φλασαρω την καινούρια από την αναβάθμιση και μου βγάζει αυτο. τι γίνεται;
-
Προβλήματα με τη ROM!
Μήνυμαλοιπόν 1.πολυ συχνά βγάζει "φόρτωση launcher" 2.σημερα ξαφνικά εξαφανίστηκαν πολλά εικονίδια από την αρχική οθόνη και τα υπόλοιπα ανακατευτηκαν 3.εκει που ακοθω τραγούδια ξαφνικά σταματάν 4.η κάμερα κρασαρει συχνά.. (((5))) (δε θθεωρείται πρόβλημα) έβγαλαν την εικόνα δίπλα από τις επαφές στα μηνύματα και στις επαφές.. τι γίνεται ρε παιδιά;; έχεις κανείς τα ίδια;;
-
MAIL APP
ΜήνυμαΝΟΜΙΖΩ ΕΙΧΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΙΛ ΤΗΣ miui ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ.. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;;
-
ρε παιδια πως γινεται να παω απο την v6 στην τελευτραια v5?
-
0.facebook
ΜήνυμαΠροσπαθώ να μπω από το μι3 αλλά δεν μπορώ. Γιατι;
-
σπασιμο
Μήνυμακομπλε και αυτο! ευχαριστω παιδια. το κινητο ειναι μπομπα!
-
σπασιμο
ΜήνυμαΠΑΙΔΙΑ ΑΚΥΡΟ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΙΛΙΚΑ ΟΛΑΑ ΚΟΜΠΛΕ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ ΑΛΛΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ UPDATER...
-
σπασιμο
ΜήνυμαΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΙΟ?
-
mi3 back cover-sim
ΜήνυμαΥπαρχει κανενας οδηγος για ανοιγμα back cover και sim slot? θελει ξεβιδωματα κ κατσαβιδια?