Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 107.
-
Πουθενά. Όταν λέει fix εννοεί την αναθεωρημένη ΡΟΜ που βγήκε για το ΚΑΤΕ χθές.
-
Υπάρχει πουθενά καποιος οδηγός για το πως κάνουμε πιο γρήγορα στήσιμο του κινητού μας όταν πάμε απο μια devRom που λειτουργεί τέλεια σε μια επόμενη devRom με χρήση factory reset? Εννοώ δηλαδή πως κάνουμε χρήση των δυνατοτήτων που μας δίνει η ΧΙΑΟΜΙ με τα backup? Μήπως είναι τόσο απλό : 1. Πέρασμα νέας ΡΟΜ με factory Reset 2. Backup απο cloud εφαρμογών και τα πάντα όλα και τελειώσαμε? Δε ξέρω με σιγουριά. Ισχύει?
-
Παιδιά καλημέρα, Ψήνομαι να αναβαθμίσω απο την XTRV DEV 6.12.22 στη νέα XTRV DEV 7.5.4. Θα δοκιμάσω μεσω του νέου TWRP 3.1.0.3 να φλασάρω την 7.5.4. Έχω όμως περάσει αυτά εδώ τα patches για την 6.12.22 που είναι πάρα πολύ χρήσιμα. Υπάρχει περίπτωση να δουλέψουν και αυτά? Ή πρέπει να τα βγάλω πριν αναβαθμίσω? Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση να βγεί υποστήριξη στις XTRV για αλλαγή του grid εικονιδίων σε 5x6 ?
-
Αν δε το κερδίσω, σίγουρα θα το αγοράσω
-
Εχει κανενα απο τα δυο την 800αρα? (Β20)?
-
Ναί είμαι root αλλά δε θ'ελω να βάλω το xposed. Διάβασα τι κάνει. Προτιμώ να βάλω το Viral Pro ξανά που κάνει όλα όσα θέλω και συμφέρει. Απλά ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που δε βρίσκω στη miui. Πάντως το πρόβλημα μου λύνεται και με ποιό "κλασσικό" τρόπο: Μπαίνω στο youtube με τον browser. Τότε ΔΕ κλείνει ο ήχος όταν κλείσει η οθόνη.
-
Παιδια καλημέρα. Του εχω περάσει την XTRV 6.12.22 αλλα αυτο που θελω να ρωτήσω ισχυει μαλλον για ολες τις MIUI. Ξέρει κανεις με ποια ρύθμιση (φανταζομαι στο μενου Ασφαλεια ή Μπαταρία) μπορω να κανω το Youtube να παιζει στο background και να μη σταματαει οταν κλεινει η οθόνη? Θελω να ακούω μονο και να μην εχω εικόνα. Γινεται? Στα Samsung χρησιμοποιουσα μια αλλη εφαρμογή την Viral Pro. Εδω στη MIUI τι παιζει?
-
Παράθεση από RockHead: “Παράθεση από nutrialex: “Παιδιά, να ρωτήσω κατι για ενα φιλο που χρειάζεται? Έχετε βρει πουθενα ανταλλακτική οθόνη? Η infoquest του χρεωνει 100€ την αντικατάσταση. Εχεται βρει κατι? Πριν 15 μερες που εψαξα ολο το ίντερνετ δεν υπήρχε τίποτε. Εχει βγει κατι τώρα? ” Redmi note 3 pro SE? ” Ναι εννοείται, για Redmi note 3 pro SE μιλαω.
-
Παιδιά, να ρωτήσω κατι για ενα φιλο που χρειάζεται? Έχετε βρει πουθενα ανταλλακτική οθόνη? Η infoquest του χρεωνει 100€ την αντικατάσταση. Εχεται βρει κατι? Πριν 15 μερες που εψαξα ολο το ίντερνετ δεν υπήρχε τίποτε. Εχει βγει κατι τώρα?
-
Λοιπόν, πάμε μια επανάληψη να σας πω τι έγινε στη δική μου περίπτωση: ΔΕΔΟΜΕΝΑ: A . Κινητό Μι5 με την κινέζικη ROM Έκδοση Android: 6.0 MRA58K Έκδοση MIUI: MIUI GLOBAL 7.2.8.0.0(MAACNDB) STABLE B. Θέλω να του περάσω την Global Stable απο εδώ για να τελειώνω: en.miui.com/download-299.html Γ. Κωδικός ξεκλειδώματος απο MI υπάρχει. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: Α. Δεν υπήρξε κανένας ενδοιασμός στο ότι έπρεπε να ακολουθήσω πιστά τις ακόλουθες θεόσταλτες οδηγίες. Παράθεση από demakhs: “1) Δοκίμασε με την 3η περίπτωση από…
-
Ειμαστε και επίσημα πρωταθλητές κόσμου. [Result] [2016 Awards] MIUI FANS OF THE YEAR Award: Win Redmi 3S and Redmi 4! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Συγχαρητήρια σε όλους. Ελπίζουμε να κερδίσουμε / να μας τιμήσουν με μια αντιπροσωπεία.
-
Άλλη μια ψήφο από νέο λογαριασμό. Τρέχουμε τώρα, δε χαλαρώνουμε. Το χτύπημα πρέπει να είναι δυνατό. Ψήφος ως: dimstam Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ, πρέπει να τους σπάσουμε και τη μαγκιά.
-
Κυνηγώντας το 10-χιλιαρο....... Ψηφισα ως alex4711
-
Παράθεση από demakhs: “Δοκίμασε με την 3η περίπτωση από εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) να περάσεις μία official. ” Σε αυτό το στάδιο μπορώ να περάσω την Official Stable απο εδώ? και να τελειώνω? : en.miui.com/download-299.html ?
-
Παιδιά καλημέρα, Φίλος απο επαρχία παρέλαβε το Μι5 απο gearbest και δυστυχώς του το έστειλαν απο ότι κατάλαβα διαβάζοντας εδώ με την ψευτο κινέζικη : Έκδοση Android: 6.0 MRA58K Έκδοση MIUI: MIUI GLOBAL 7.2.8.0.0(MAACNDB) STABLE Έτσι δεν είναι? Θέλω να του περάσω την Global Stable απο εδώ για να τελειώνω: en.miui.com/download-299.html Είμαι σίγουρος ότι δε θα τα καταφέρει μόνος του. Και πρέπει να επιφορτιστώ εγώ και με αυτό. Τις διαδικασίες τις ξέρω γενικά γιατί έχω φτιάξει 3-4 Redmi note 3 Pro. …
-
Πάμε παιδιά δυνατά για το 6-χίλιαρο. Ψήφισα ως nutrialex.