Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή που να συνδυάζει πολλαπλές συνδέσεις πρόσβασης διαδικτύου, π.χ. wifi μαζί με 3G, για γρηγορότερη πρόσβαση στο διαδίκτυο; Ενδεικτικά έχω δοκιμάσει τη speedify αλλά δε με έχει αφήσει ικανοποιημένο, πολλές φορές δε συνδέεται και δεν ολοκληρώνει το κατέβασμα αρχείων. Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από kiriakos1963: “Παράθεση από geo_k: “Παράθεση από kinezakias: “Εχω τη stable 7.1.1.0. To μονο πρόβλημα μου είναι ότι δεν παιζει το youtube Τι προτείνετε;Να φλασαρω την τελευταια developer η θα μου δημιουργηθουν αλλα προβλήματα και bugs? ” Έχω την ίδια με σένα και παίζει κανονικά το youtube. Τη πέρασα πάνω από την 7.0.8 και απλώς καθάρισα dalvik και cache.Βέβαια πρώτα πέρασα την 7.1.1.0 και έπειτα την 7.1.1.0 fiχ, το αναφέρω μήπως εκεί οφείλεται η σωστή λειτουργία του σε μένα. ” Καλησ…
-
Παράθεση από kinezakias: “Εχω τη stable 7.1.1.0. To μονο πρόβλημα μου είναι ότι δεν παιζει το youtube Τι προτείνετε;Να φλασαρω την τελευταια developer η θα μου δημιουργηθουν αλλα προβλήματα και bugs? ” Έχω την ίδια με σένα και παίζει κανονικά το youtube. Τη πέρασα πάνω από την 7.0.8 και απλώς καθάρισα dalvik και cache. Βέβαια πρώτα πέρασα την 7.1.1.0 και έπειτα την 7.1.1.0 fiχ, το αναφέρω μήπως εκεί οφείλεται η σωστή λειτουργία του σε μένα.
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
geo_k - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλή Χρονιά με Υγεία σε όλους, να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας με ελπίδα και πρόοδο.
-
Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από ktsiaras: “καλημέρα και βοήθεια φοράω την GTV-5.12.24 το βρήκα κλειστό ,ανοίγω και παίρνω το μήνυμα mtk thermal manager phone needs to cool down soone επίσης η οθόνη έχει χάσει την φωτεινότητα εξαιτίας αυτού του θέματος οποία ρύθμιση και να κάνω μένει σκοτεινή και κλείνει επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια καμιά ιδέα? ” καλησπέραεπανέρχομαι και πάλι έχει γίνει καθαρή εγκατάσταση αλλά το πρόβλημα παραμένει γνωρίζει κάποιος για να βοηθήσει?? ” Κατέβασε το CPU-Z και …
-
1129 είναι όσοι ψήφισαν και φαίνονται στο πρώτο post, όποιος έχει ξεχάσει να το δηλώσει εδώ ας το κάνει.
-
Αναμενόμενο, μιας και μπήκαμε μαινόμενοι και κερδίσαμε με την αξία μας. Βεβαίως θεωρώ πως δε πρέπει να αποχωρήσουμε επειδή μας συκοφαντούν, αλλά να απαιτήσουμε δημόσια συγνώμη από τους κατήγορούς μας και το ίδιο να απαιτήσει και ο admin του en.miui από αυτούς.
-
Παράθεση από Bill00: “Υπάρχει τρόπος με κάποια συντόμευση να αλλάζουμε με 1-2 πατήματα από 2g/3g σε 2g; Προσπαθώ να το κάνω συντόμευση με Nova launcher από τις δραστηριότητες, έχω βρει κρυφά μενου, για εξοικονόμηση μπαταρίας,ακόμα και το άγγιγμα στα αριστερά που πηγαίνει πίσω ή βγάζεις φωτό ( δεν λειτουργεί βέβαια,απλά την συντόμευση του μενού βγάζει για το Mi4c) αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό με preferred network type. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Toggle network foru…
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
geo_k - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια πολλά σε όλους/ες να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας με υγεία πάνω από όλα. ) ) ) Sent from my Prime ( ( (
-
Μειώθηκε η διαφορά, ψηφίστε όσοι δεν έχετε ψηφίσει ακόμα, πάμε για τη νίκη στοχεύστε ψηλά!
-
Παράθεση από pompiere2001: “Γεια σας θελω να αγορασω ενα xiaomi redmi note 2 32gb ( Original Xiaomi Redmi note 2 prime 2.2GHz 2GB 32GB Smartphone 4G FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 5.5 Inch FHD 13.0MP) απο το vickmall.com.Ειναι αξιοπιστο καταστημα?Γνωριζει καποιος κατι γι'αυτο?Χρειαζεται να ζητησω κατι απο το κινεζομαγαζο να κανει στην συσκευη?Ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες ” Διαβάζω πως είναι από τα πιο αξιόπιστα του χώρου. Δε χρειάζεται να κάνουν κάτι, αν θες ζήτησε έλεγχο της συσκευής, να δ…
-
Παράθεση από apo.stam: “εχω mi account αλλά δεν ξερω πως να ψηφίσω. Εχω 23 νομίσματα. Που θα πρεπει να κανω ποστ για να κερδισω νομισματα; Μπορει καποιος να με βοηθησει; ” Κάνοντας posts, π.χ. μπορείς να απαντήσεις σε 2-3 θέματα ένα απλό thanks αρκεί, παίρνεις coins. Μετά σου αναβαθμίζει το member status (στα 25 coins) και έχεις τη δυνατότητα να συμμετάσχεις σε ψηφοφορίες εκτός των άλλων.
-
Καλή μας επιτυχία, ψήφισα και γω. Αυτό το macedonia είναι κράτος; έλεος.
-
Παράθεση από Vulk: “Τώρα δοκιμάζω το μαμά-mail της miui αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα. ” Το χρησιμοποίησα μερικές ημέρες αλλά όχι πια. Μετά από 3-4 ημέρες, μου ζητούσε να εισάγω τους κωδικούς των λογαριασμών (χρησιμοποιώ αρκετούς), δεν τους δεχόταν παρόλο που ήταν 100% σωστοί κι εμφάνιζε συνεχώς ειδοποιήσεις κάθε 10' πως οι λογαριασμοί χρήζουν προσοχής, πράγμα πολύ κουραστικό.