Τι προτείνεται,, να αλλάξω recovery και αν ναι με ποιον τρόπο;
Αυτό θα μπορούσε να είναι μια λύση..
Με ποιο τρόπο προτείνετε να το αλλάξω;
Δεν αλλάζεις τίποτα. Αυτό στο κάνει γιατί οταν μπήκες αρχικά στο TWRP σε ρώτησε να κάνει mound το partition ή κάτι τέτοιο. Εκεί έπρεπε χωρίς να επιλέξεις κάτι να το αποδεχτεις και να κάνεις swipe το κουμπί (κυκλακι) προς τα δεξιά. Σν μπεις στο twrp και σε ρωτήσει καντο.
Δες πως το κάνει ο φιλος @caeser
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Εχω τη stable 7.1.1.0.
To μονο πρόβλημα μου είναι ότι δεν παιζει το youtube Τι προτείνετε;Να φλασαρω την τελευταια developer η θα μου δημιουργηθουν αλλα προβλήματα και bugs?
Έχω την ίδια με σένα και παίζει κανονικά το youtube. Τη πέρασα πάνω από την 7.0.8 και απλώς καθάρισα dalvik και cache.Βέβαια πρώτα πέρασα την 7.1.1.0 και έπειτα την 7.1.1.0 fiχ, το αναφέρω μήπως εκεί οφείλεται η σωστή λειτουργία του σε μένα.
Καλησπέρα και σε εμένα παίζει κανονικά το youtube. Αλλά για ποιά 7.1.1.0.fix γράφεις?
Ακριβως κι εγω αυτή την απορια εχω.Δεν ειδα καμια να λεγεται 7.1.1.0.fix.
Αγνοήστε το διότι έχετε περάσει τη σωστή 7.1.1.0 κατευθείαν, στους vip είχε σταλεί αρχικά η 7.1.1.0 και μετά η 7.1.1.0 fix που είναι η 7.1.1.0 που έχουμε όλοι πλέον.
Καλησπέρα σε όλους, έχει κανείς πρόβλημα με το Google Earth ή μόνο σε εμένα κρασάρει; Έχω δοκιμάσει να κάνω όλα τα wipes και της εφαρμογής και του λογαριασμού Google, αλλά πάλι τα ίδια. Φοράω την τελευταία dev αυτό όμως μου το έκανε και με τις προηγούμενες dev, τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες από το Σεπτέμβρη. Ευχαριστώ
Εγώ έχω εδώ και καιρό το πρόβλημα με το google earth
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)