Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-19 από 19.

• Screenshot_20170209162336520_com.vib.png Αυτές είναι οι ρυθμίσεις τις ανεβάζεις και το πρόβλημα λύθηκε τσεκαρισμενο

• - Την επωνυμία της επιχείρησης:Minideal - Την Διεύθυνσή της (URL): minideal.net - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi4 & Mi5 - Την ημερομηνία αγοράς: 15/1/2017 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 23 ημερες - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι - Την αξιολόγησή σας για το After Sales :δεν χρειάστηκε αλλά από minideal δεν ξαναψωνιζω είδα πολύ κακές κριτικές στο fb + ότι ζήτησα την αγγλοκινεζικη στο mi5 κai πείραξαν χωρίς λόγο το mi4 και κάνανε το ανάποδ…

• εγω οσες Φόρες παρειγγειλα με sg απ την στιγμη που πάτησε Ελλάδα πανω απο 4 μέρες δεν πέρασαν.Παραλαβή απο Θεσσαλονίκη.Χωρίς τελωνειο

• prepaid ηταν έβγαλε αλλη.Σε καταγγελίες στο fb για mimideal στην σελίδα τους είδα κάποιος έστειλε λεφτά με western union επαθα τσοκομπλοκο.Ο λογος που παραγγελνουμε απ εξω είναι οτι αγοράζουμε φτηνά εξασφαλίσουμε την συναλλαγή και παραγγελία απο αξιόπιστο καταστημα αν και δεν παρειγγειλα θεωρώ το Vickmall μονο.Απο minideal μονο προς το παρόν αλλά τελευταια φορά.

• εγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί παραγγελνετε με την Viza σας αντί paypal.Ενω υπαρχουν φόβοι υποκλοπής των στοιχείων σας και να φάτε πιστόλι απο τους κινέζους.Με τριγωνική αποστολή τελωνειο δεν περνάει κανένας.Με κούριερ παλι?Δεν μπορω μα καταλάβω.Για την ιστορία ενα φιλαράκι μν του ακυρωσαν την κάρτα διοτι ειδαν ύποπτη συναλλαγή στην Αυστραλία.Καλό??

• Αγορα απο minideal japan festival

kot - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ενα πουλάκι μου είπε τώρα που ήρθε η xiaomi Ελλάδα κάποιοι πιέζουν στις τελωνειακές αρχές με καταγγελίες γνωρίζοντας τον τον τροπο που κανουμε παραγγελίες είδους και οι τριγωνικές μεταφορικές για αυτό τα ψαχνουν περισσοτερο.Εχω παραγγείλει 4 φορες απ το minideal πρωτη φορά μ λένε κατι τετοιο οσο αφορα το τελωνειο και βλέπω ειδικα στο fb στην σελίδα τους αρκετές καταγγελίες ειδικα στο service εύχομαι να μν την πατήσω αυτή την φορά. =============== Ιαν 17th 2017, 10:46pm =============== Και τα περ…

• εγω τώρα το παρειγγειλα απο minideal μαζί με ενα mi4 δεν ξεκίνησε ακόμα και πρωτη φορά μ κάνε θέμα το minideal για τελωνείο + οτι ψιλοχαλασε το minideal απο τι διαβάζω όπως καταλάβεις και γω με sg post. Τα περιμένω και είναι δυο φιλέ αν περάσει τελωνείο την κατσαμε

• John μεσω nl η μέσω sg post το περιμενεις.?Παρηγγειλα το ίδιο λες να χουν αδυναμία στο κινητο στο τελωνείο?

kot - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σημαντικη πληροφορία δεν το ήξερα αυτό απο ποτε έγινε ο διαχωρισμος?Υστερα απο ψάξιμο βρήκα και τις απαντήσεις περι dispute and claim.Ευχαριστω για την απάντηση.Λογικά πιάνει και εμένα διότι θα ναι κλειστό το μαγαζί δεν θα μπορούν να την επεξργαστουν την παραγγελία.Ειδομεν.Γιατί έχω την εντύπωση οτι τον τελευταιο καιρό τα κινεζομαγαζα κοινώς φέρονται λίγο λαμογιστικα ιδέα μ είναι? =============== Ιαν 16th 2017, 3:38pm =============== Μιλησα με minideal και με ενημέρωσαν οτι άλλαξαν οι κανονισμοί…

kot - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημερα στην παρεα.Χθες πραγματοποιησα μια αγορα ενος ΜΙ4 και ενος MI5 απο minideal.Σημερα μπαινω στο side και βλεπω οτι ξεκιναει το japan festival και οι παραγγελιες τους θα αρχιζουν να τις επεξεργαζονται μετα τις 8 Φεβρουαριου (16 ιαν/8 φεβρουαριου διαρκεια japan festival).Aναφερει κατι για διακοπες.Εχει ιδεα κανεις γι αυτο?Μπηκα στην σελιδα τους στο fb και πολυ αρνητικα σχολια.Εχω παραγγειλει 4 συσκευες απαυτους χωρις κανενα θεμα.Λες να φαμε κανα πιστολι?Και κατι τελευταιο δεν εχω ανοιξει υπ…

• Υστερα απο κραξιμο και ψαξιμο σε απλο δεμα η επιστολη γραμμα σε περιπτωση που δεν εχεις γραμματοκιβωτιο να αναγραφονται τα στοιχεια σου δεν ειναι υποχρεωμενοι να αφησουν καμια ειδοποιηση και λογω φορτου ο ταχυδρομος δεν αφηνει ποτε.Αν τους ρωτησεις λενε και στα απλα αν δεν ανεβρεθει ο ιδιοκτητης αφηνουμε αλλα το λενε για μν τους ζαλιζεις με την αναζητηση με τα στοιχεια σου για την συνεχεια οταν θα ρωτησεις που δεν παρελαβες ακομα.Σε συστημενο ειναι υποχρεωμενοι και αφηνουν ειδοποιητηριο παντα αν…

• xiaomi Redmi 1s

kot - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Σωστός......αχχααχχααχα το προχωραω πρωτη φορά είναι θα τα καταφερω

• xiaomi Redmi 1s

Μήνυμα

Απ την φωτο που ανέβασμα απο ινφο του κινητού περίμενα να μ πει κάποιος ποια Ρομ έχει το τηλ για να ξέρω αν θα φλασαρω κάποια νεώτερη αυτό.

• xiaomi Redmi 1s

Μήνυμα

Αυτό εννοείται απλα δεν ξέρω ποια rom έχω μν φλασαρω καμια παλαιότερη και έχω θέμα το ψάχνω..

• xiaomi Redmi 1s

Μήνυμα

Καμια βοήθεια με την rom guys δεν μπορω να καταλάβω ποια είναι..

• xiaomi Redmi 1s

Μήνυμα

Μολις το παρελαβα και το επεξεργαζομαι!Απο τι φαινεται ειμαστε πολυ κοιμισιδες που εχουμε κανει την Samsung και την apple μαγκες !τρελο value for money φαινεται!Απο καμερα σερφαρισμα οθονη για τα λεφτα του ολα τα λεφτα!Παραθετω την rom που εχει τωρα να μ πει καποιος γιατι δν βγαζω ακρη αν υπαρχει καποια νεωτερη rom να φλασαρω πιο βελτιωμενη και τελος οσο αφορα και στην γνησιοτητα της συσκευης το link please για επιβεβαιωση πρωην κατοχοs s3 mini το αγορασα για την κοπελα μ και γω ετοιμαζομαι για …

• minideal καταστημα Wholesale Android Smart Phones and Android Tablets direct from China free shipping XiaoMi HongMi Red Rice 1S 18/01/2015 ημ.Αγορας 7/2/2015 αφιξη Ελλαδα Υποστηριξη και after sale δν χρειαστηκε ακομα Αξιοπιστο καταστημα +10 για το online chat!

• Aγορα xiaomi redmi 1s

kot - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

minideal καταστημα Wholesale Android Smart Phones and Android Tablets direct from China free shipping Xiaomi Redmi 1S 18/01/2015 ημ.Αγορας 7/2/2015 αφιξη Ελλαδα Υποστηριξη και after sale δν χρειαστηκε ακομα Αξιοπιστο καταστημα +10 για το online chat!