Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 82.
-
ΠΑιδια καλησπερα, εχω εδω περιπου και ενα μηνα στην κατοχή μου την συσκευή και είμαι ικανοποιημένος αρκετά (ειναι η πρώτη μου Xiaomi συσκευή). Εχω ορισμένα θεματάκια ομως τα οποία δεν ξέρω που οφείλονται. 1. Η μπαταρία μπορει αν πάει απο το 100% στο 97-96 μεσα σε 5 λεπτα, ενώ απο εκεί και πέρα κρατάει μια χαρα. 2. Ορισμένες ρυθμίσεις καθε μέρα γίνονται reset Και δεν ξερω τον λόγο (πχ οσες φορες και αν του βαλω το lock after inactivity στα 2 λεπτα αυτό καθε μερα θα γίνει απο μονο του 30 sec που ε…
-
Καλησπέρα απο μένα, εχω ενα θεματακι με τις custom ρυθμισεις. Τι εννοω... Βγαζω το Auto Brightness και ρυθμιζω το sleep της οθονης να γινεται μετα απο 2 λεπτα inactivity. Καθε μερα λοιπον, με καποιον μαγικο (!) τρόπο, αυτές οι ρυθμισεις χάνονται, και ξαναπάνε στο default τους. Εχουμε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Εχω την official Αγγλοκινέζικη 7.1.6.0
-
Καλησπερα στην παρεα. Εχω μια ερωτηση.. Σε ποσο χρονο σας φορτιζει η μπαταρια στο 100%? Γτ μου φαινεται οτι φορτιζει αρκετα γρηγορα για 4000mAh. (1μιση ωρα περιπου) Επισης ισχυει οτι η διαχειρηση της μπαταριας ειναι καλυτερη με την dev απο οτι με την stable? (μιλωντας παντα για την 7.0.22.0)[URL][/URL] Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από brougos: “Πως ερχεται το τηλεφωνο απο ευρωπαικη αποθηκη'?με ποια rom? ” Ναι έρχεται από ευρωπαϊκή αποθήκη, και όσο για την ROM με την οποία θα έρθει, μην σε απασχολεί γιατί έτσι και αλλιώς θα περάσεις σχεδόν αμέσως την Ελληνική και θα είσαι οκ. ” Φιλε μου έχω την αίσθηση οτι η rom με την οποία θα έρθει εχει άμεση σχεση με το κατάστημα απο το οποίο θα παραγγείλεις (συνηθως τα καταστηματα εχουν δικες τους custom rom). Οσο για το πόσο γρήγορα θα έχεις την Ελληνι…
-
Ολα καλά νομιζω το βρηκα. Βασικά χτες σε αρκετες εφαρμογες στο Play Store Μου εβγαζε "δεν υποστηριζεται η εκδοσή σας" ενώ σημερα υπάρχουν όλες κανονικά. Οπότε δεν νομιζω οτι προς το παρών θα αλλάξω εκδοση, μιας και η μαμίσια με υπερκαλύπτει. Το ερώτημά μου είναι το εξής. Επειδή μου την σπάει αφάνταστα να βλέπω κινέζικα, πείτε μου αν γινεται με κάποιον τρόπο να αλλάξω πληκτρολόγιο, ή να βγάλω την κινεζικη γλώσσα που φαίνεται στο πάνω μέρος του. Επίσης πως γίνεται να βάλω την Ελληνική γλώσσα σε πλ…
-
Καλημέρα κι απο μένα. Χτες παρέλαβα το μηχανημα, και εχω κάποια θέματα. Οπως μου ήρθε απο το κινεζομαγαζο, ήταν η αγγλοκινεζικη 7.0.19.0 και την έκανα update στην 7.0.22.0 που μου έβγαλε ειδοποίηση. Δεν είχε πάνω κανένα Gapp και με ενα tutorial έβαλα όλα τα apps, αλλά έχω πρόβλημα όσων αφοράαρκετές εφαρμογές απο το Playstore (μου λέει οτι δεν είναι συμβατές με την έκδοση που έχω). Οπότε ψάχνω να βάλω κάποια Rom (αγγλική θέλω) που να έχει πάνω το Playstore. Και ρωτώ εγώ τωρα.. 1. Για να βάλω ρομ …
-
Εμένα παιδια μου ήρθε το κινητο, φαίνεται εξαιρετικο, καταφερα έβαλα τα Gapps αλλά εχω ένα θέμα. Ορισμένες εφαρμογες (Viber, Messenger κλπ) στο PlayStore Μου λέει οτι δεν υποστηρίζονται απο τη συσκευή μου.. Δεν κατάφερα να διαβάσω όλα τα ποστ απο άλλα threads οπότε αν έχει ξαναειπωθεί σορυ! Μπας και έχουμε καμία ιδέα?
-
Παράθεση από anpho81: “Παράθεση από yakamuki: “Παιδια, δεν ξερω για σας, αλλα εμενα προσωπικα ο "κινεζος" ο γλυκουλης μου εχει αναψει τα λαμπακια. Παρηγγειλα το κινητο την προηγουμενη Τριτη, μου εστειλε tn την ιδια μερα, με την SF Express (μαλλον το ταχυδρομειο του χωριου του), και ακομα και σημερα το κινητο κανει τουρ στην Ευρωπη με Νταλικα! Μονο απο Μαλτα δεν εχει περασει, και τωρα είναι Ουγγαρία! Και ένας φίλος μου που παρήγγειλε προχτες απο τον ιδιο, του το εστειλε με dhl, και σημερα είναι Α…
-
Παιδια, δεν ξερω για σας, αλλα εμενα προσωπικα ο "κινεζος" ο γλυκουλης μου εχει αναψει τα λαμπακια. Παρηγγειλα το κινητο την προηγουμενη Τριτη, μου εστειλε tn την ιδια μερα, με την SF Express (μαλλον το ταχυδρομειο του χωριου του), και ακομα και σημερα το κινητο κανει τουρ στην Ευρωπη με Νταλικα! Μονο απο Μαλτα δεν εχει περασει, και τωρα είναι Ουγγαρία! Και ένας φίλος μου που παρήγγειλε προχτες απο τον ιδιο, του το εστειλε με dhl, και σημερα είναι Αθήνα! Τα ίδια λεφτά δώσαμε ρε φιλε. Τι γίνεται.…
-
Εγώ ρε παιδια το πηρα απο γλυκουλη, με παραγγελια πριν 4 μερες, μου εστειλε το ιδιο βραδυ το tracking number, με SF Exrpess, και απο εκείνο το βράδυ μέχρι και σήμερα, η τελευταία ενημέρωση που έχω είναι αυτή! * CHINA * 2016-01-07 03:05:56 * The item has been departure the transport center of SF. Να ανησυχώ?
-
Όσοι θέλετε και δεν εχετε κανει ακομα παραγγελια, να ενημρωσω οτι στο http://www.yeso521.com εχει απο σημερα χαμηλοτερες τιμες, και βρισκετε το 3+32 στα 204$ (~ 190E) και απο οτι με ενημερωσε ο αδερφος κινεζος, η συσκευασια περιλαμβανει δωρο μια TPU Case και ενα Tempered Glass. Πιστευω είναι απο τις καλύτερες προσφορες αν αναλογιστει κανεις την αξιοπιστια του καταστηματος. (απο οτι εχω διαβασει δλδ). Εγω παντως την τιμησα την παραγγελια μου
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από yakamuki: “Πειτε μου λιγο ρε παιδια, θελω να το παραγγειλω απο "γλυκουλη" αλλα θελω να ξερω τι "δωρακια" ειναι να μου στειλει, για να ξερω τι να παραγγειλω! Πως να του το φερω? του στελνω μειλ? ” Εγώ τον ρώτησα από πριν και του είπα 2-3 επιλογές που προτιμούσα Σιγά βρε... ρώτα τον. Τι θα πάθεις? ” Προφανώς δεν θα παθω τιποτα, απλα επειδη δεν εχω ξαναπαραγγειλει, δεν ξερω τα "μυστικα" γι αυτο ρωταω. Ευχαριστώ παντως.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από yakamuki: “Εμπιστοσυνη στα αδερφια μας του κινεζους οτι ολα θα πανε ρολοι!! ” Δεν τίθεται θέμα. Είναι αξιόπιστος. Απλά το κακό είναι πως αργεί (όπως και στους περισσότερους) η παραγγελία. Μη ξεχάσεις να του πεις να σου κάνει έκπτωση ” Το θεμα της καθυστερησης εχω δει οτι ειναι απο ολους. Παιρνει 20-25 μερες.. Απο εκει κ περα βλεπουμε. Τι εννοεις να του ζητησω εκπτωση? Δωστε κανενα clue γιατι πρωτη φορα παραγγελνω κινητο απο ιντερνετ..
-
Παράθεση από mankap: “Παράθεση από yakamuki: “Δεν ειναι θεμα.αγχους απλα αν ειναι να δωσω λεφτα για να παρω κινητο απο ιντερνετ θελω να ειμαι σιγουρος οτι τα αξιζει.Γι αυτο προσπαθω να ξεκαθαρισω καποια πραγματα που δεν διευκρινιστηκαν.. ” Καλά κάνεις & αγχώνεσαι & ψάχνεσαι... αφού είσαι καινούργιος λοιπόν στην διαδικασία της διαδικτυακής αγοράς ,αλλά & στα κινητά Xiaomi ,εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιο άλλο μοντέλο ,το οποίο είναι δοκιμασμένο (redmi note 2 mi4 mi4c ) , γιατί όπως διαβάζεις…
-
Παράθεση από oddin: “Παράθεση από yakamuki: “Παιδιά καλημέρα κι απο μένα. Νεος στην κοινότητα, και θα ήθελα να ρωτησω ορισμένα πράγματα. Καταρχας θα ειναι η πρώτη μου εμπειρία με κινητο Χiaomi, αν και ήθελα να παρω απο το note2 αλλα τα οικονομικά μου δεν μου το επετρεπαν τοτε. Έχω διαβάσει σχεδόν ολα τα τοπικ του φορουμ, και πραγματικά, πέραν μιας αναλυτικής αξιολογησης του κινητου που διαβασα απο ένα χρήστη, δεν μπόρεσα να αποκτήσω μια καθαρή εικόνα για το κινητο. Για αρχή, ελάχιστοι κάνανε λόγ…