Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apostolisni: “Όσοι έχετε θέμα με μπαταρία, τσεκάρετε ποιες εφαρμογές είναι ενεργοποιημένες στο autostart στις ρυθμίσεις. Εγω προσωπικά τις έχω όλες κλειστές. Αν παρατηρήσετε πρόβλημα με ειδοποιησεις κρατήστε ανοιχτές μόνο αυτές... πχ μόνο τους messenger η κάποια εφαρμογή που δεν θέλετε να χανετε ειδοποίηση. Σε πιο παλιές εκδόσεις του miui όλες οι εφαρμογές ήταν κλείστες by default, ενώ στις πιο καινούριες τις έχει ανοιχτές. Ίσως φταίει αυτό για τη διαφορά που παρατηρείτε.” Σωστά. Κα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apostolisni: “Συνέχεια με αυτή τη ρομ που είσαι. Μια φορά στις δύο μέρες δηλαδή. Λύνεται αν πατήσεις το power button παρατεταμένα για 10 δευτερόλεπτα και κάνει επανεκκίνηση. Δεν χρειάζεται να μπεις recovery η fastboot. Βέβαια μετά την αναβάθμιση στην global stable 11.0 δεν μου ξανά έγινε.” Ευχαριστώ για την απάντηση. Το περίμενα πως θα ήταν θέμα software.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΣας συνεβει ποτε το παρακατω; Στα καλα καθούμενα χαθηκε το wallpaper και το κινητο κόλλησε χωρις να μπορω να κανω τιποτα. Δεν λειτουργούσε η οθόνη οπως και το power button που σημαίνει ότι δεν ειχα δυνατοτητα επανεκκινησης. Η οθονη έσβηνε και αναβε κάθε 10-15 δευτερόλεπτα χωρις να μου δινει δυνατότητα για καποια ενέργεια ενώ η θερμοκρασία της συσκευής αρχισε να ανεβαίνει ανησυχητικά. Τελικα πατησα volume up και power button και ευτυχώς μπηκε σε fastboot mode. Θα περιμενα εκει τουλάχιστον να μου …
-
RE: Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Η ρομ που φτιάχνει το φόρουμ μας... Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι έχω την επίσημη που έρχεται με το κινητό. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να ξεκλειδώσω boot loader
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Έχεις βάλει xtrv; Ποια έχεις τώρα;” Τι είναι αυτό;
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΣήμερα πρώτη φορά μου το έκανε αυτό με την μπαταρία. Από το πρωί με πολυ λίγη χρήση μόλις δύο ώρες οθόνης και έφτασε πριν μια ώρα στο 35%. Μάλιστα το ένιωσα πιο ζεστό χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Έκανα επανεκκίνηση και ηρέμησε. Θα δω πως θα πάει και αύριο αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με το software.. Πριν δύο μέρες έκανε μόνο του κάποιες αναβαθμίσεις στις εφαρμογέςτης miui και μου έβαλε κάτι άσχετες χωρίς καν να με ρωτησει. Φυσικά τις έβγαλα. Σημειωτέον έχω την global έκδοση
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΌταν ενεργοποιώ την συσκευή δεν ανοίγει με το δακτυλικό αποτύπωμα. Πρέπει την πρώτη φορά να βάλω το κωδικό μου. Υπάρχει τρόπος να μην γίνεται αυτό και να ανοίγει από την αρχή με το αποτύπωμα;
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΊσως δεν έχεις καλό σήμα σε καμία από τις δύο σιμ Εγώ μια χαρά την βλέπω την μπαταρία. Από χτες το πρωί με Bluetooth και data ανοικτά την μισή μέρα , είμαι στα μισά Άνετα δύο μέρες 0ae19caa732d5f6c09a8b3e6b1d2eacf.jpg62ce6aea4e231e5569d7d29a903de2ba.jpg
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΜπααα το έκανα και αυτό. Ε αυτό είναι ,bug... Δεν γίνεται να έχει άλλη ρύθμιση και να παίζει άλλη
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Anritsu: “Παράθεση από Cinemusic: “Βασικα οσο και αν προσπαθησα δεν κατάφερα να αλλαξω τον default ηχο που εχει. Ενώ σου επιτρέπει να δηλώσεις αλλον ηχο τελικα όταν χτυπα παιζει το δικο του. Επισης εψαξα να βρω τους ήχους συστήματος μηπως μπορω να σβησω τον default αλλα στους φακέλους δεν βρηκα τιποτα ( αληθεια που βρίσκονται οι ηχοι του?) Καμια ιδεα; ” Καλημέρα . Περίεργα πράγματα . Όταν αλλάζεις τον ήχο , είσαι σίγουρος ότι αποθηκεύεται η αλλαγή ; Αστεία ερώτηση αλλά καμία φορά δε…
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΚαλησπερα και από μενα. Καινουργιος στο φορουμ αλλα όχι σε miui . Αυτή την φορα όμως εχω σκοπο να μεινω και με το συγκεκριμένο κινητο. Εχω την global εκδοση Mi9t των 128gb και ως τωρα οι εντυπωσεις μου είναι θετικες. Θα ηθελα βεβαια καποια απλα πραγματα να μην τα φτιάχνανε πολυπλοκα αλλα ειμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα διορθωθούν συντομα. Ένα απο τα παράξενα που δεν μπορω να λυσω και ζητω την βοηθεια σας είναι το ξυπνητήρι. Βασικα οσο και αν προσπαθησα δεν κατάφερα να αλλαξω τον default ηχο…