Διαφήμιση

Mi 9 Τ

• Καλησπέρα παιδιά! έχω το mi 9t σε global εκδοσή από banggood.. Παρατηρώ ότι η μπαταρία πέφτει απίστευτα γρήγορα από πλήρη φόρτιση στα 30% σε 2-3 ώρες ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ.. έπεσα σε ελαττωματική μπαταρία η είναι θέμα λογισμικού? γιατί διαβάζω διάφορα περί λογισμικού και δικτύων..

εκδοση λογισμικού: MIUI Global 10.3.12 stable | 10.3.12.0 (PFJEUXM)
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Αν δεν ανεβάσεις στατιστικά χρήσης μπαταρίας δεν μπορεί να σου πει κανένας κάτι...
      Μόλις το έκανα επαναφορά.. άμα παρατηρήσω το ίδιο θα ανεβάσω εικόνα!
    • Διαφήμιση
    • The next highlighting feature of MIUI 11 is the new Always-On Display (AOD). On supported devices, you can now choose from various animated watch faces which can feature designs and patterns and even animated analog clocks. You can also choose to have static text displayed prominently on the AOD, because why not.

MIUI 11 also brings along a feature that mimics the Horizon Light feature from the OnePlus 7 Pro.
    • Αλλαγές που έρχονται στο miui 11 στο ambient display....

Το horizon light feature είναι πολύ ενδιαφέρον... Θα δουλεύει μόνο όταν δέχεσαι ειδοποίηση; Δεν ξέρω ελπίζω να είναι έτσι, είναι η ιδανική λύση για always on display και η πιο battery efficient! Αν κάποιος περάσει την beta miui 11 που θα έρθει σε λίγο καιρό να μας πει τι απολα αυτά δουλεύει και πώς...
    • Διαφήμιση
    • καλησπερα στην ομορφη παρεα!κατοχος mi9t ,πρωτη επαφη με xiaomi!το κινητο το αγορασα απο gearbest.
      μιας κ δν κατεχω το θεμα αρκετα ,προσπαθησα να συνδεσω το κινητο με το pc κ μου βγαζει "update your device before connecting mi pc suite" .εψαξα λιγο στο forum αλλα κ σε κατι βιντεακια στο youtube αλλα δν εβγαλα ακρη.ξερει καποιος να βοηθησει?
    • Το ξεχνάς το pc suite.
      Βάλε οδηγούς στον υπολογιστή σου και θα το βλέπει σαν drive.
      Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
    • Καλησπερα και από μενα.
      Καινουργιος στο φορουμ αλλα όχι σε miui .
      Αυτή την φορα όμως εχω σκοπο να μεινω και με το συγκεκριμένο κινητο.
      Εχω την global εκδοση Mi9t των 128gb και ως τωρα οι εντυπωσεις μου είναι θετικες.
      Θα ηθελα βεβαια καποια απλα πραγματα να μην τα φτιάχνανε πολυπλοκα αλλα ειμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα διορθωθούν συντομα.
      Ένα απο τα παράξενα που δεν μπορω να λυσω και ζητω την βοηθεια σας είναι το ξυπνητήρι.
      Βασικα οσο και αν προσπαθησα δεν κατάφερα να αλλαξω τον default ηχο που εχει.
      Ενώ σου επιτρέπει να δηλώσεις αλλον ηχο τελικα όταν χτυπα παιζει το δικο του.
      Επισης εψαξα να βρω τους ήχους συστήματος μηπως μπορω να σβησω τον default αλλα στους φακέλους δεν βρηκα τιποτα ( αληθεια που βρίσκονται οι ηχοι του?)
      Καμια ιδεα;
    • Ο/H Cinemusic έγραψε:

Επισης εψαξα να βρω τους ήχους συστήματος μηπως μπορω να σβησω τον default αλλα στους φακέλους δεν βρηκα τιποτα ( αληθεια που βρίσκονται οι ηχοι του?)
      Καμια ιδεα;
      Καλημέρα .

Περίεργα πράγματα .
      Όταν αλλάζεις τον ήχο , είσαι σίγουρος ότι αποθηκεύεται η αλλαγή ; Αστεία ερώτηση αλλά καμία φορά δεν ξέρεις . Αν πας μετά από λίγο να δεις , έχει επανέλθει το παλιό , επανέρχεται με επανεκκίνηση , δείχνει τη νέα μελωδία αλλά παίζει η παλιά ?Τι κάνει ; Βάζεις καμιά δικιά σου μήπως που δεν την αναγνωρίζει ;

Παραδόξως και στο δικό μου εχει συμβεί αλλά μια φορά δηλαδή επανήλθε ο στοκ ήχος στο ξυπνητήρι . Από περιέργεια έβαλα πάλι τον δικό μου , και έσβησα όλα τα ξυπνητήρια να δω μήπως έτσι επανέλθει ο εργοατασιακός . Παρέμεινε ο δικός μου .
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Anritsu έγραψε:

Ο/H Cinemusic έγραψε:

Καμια ιδεα;
      Καλημέρα .

Περίεργα πράγματα .
      Όταν αλλάζεις τον ήχο , είσαι σίγουρος ότι αποθηκεύεται η αλλαγή ; Αστεία ερώτηση αλλά καμία φορά δεν ξέρεις . Αν πας μετά από λίγο να δεις , έχει επανέλθει το παλιό , επανέρχεται με επανεκκίνηση , δείχνει τη νέα μελωδία αλλά παίζει η παλιά ?Τι κάνει ; Βάζεις καμιά δικιά σου μήπως που δεν την αναγνωρίζει ;

Παραδόξως και στο δικό μου εχει συμβεί αλλά μια φορά δηλαδή επανήλθε ο στοκ ήχος στο ξυπνητήρι . Από περιέργεια έβαλα πάλι τον δικό μου , και έσβησα όλα τα ξυπνητήρια να δω μήπως έτσι επανέλθει ο εργοατασιακός . Παρέμεινε ο δικός μου .

Βασικά αν δεν κάνω επανεκκίνηση παίζει ο ήχος που έχω επιλέξει χωρίς πρόβλημα ( είναι δικός μου ηχος,)
      Όταν κάνω όμως επανεκκίνηση ή για να ακριβολογω όταν το κινητό είναι σβηστό και ενεργοποιειται από το ξυπνητήρι τοτε παίζει τον δικό του ήχο.
      Αν μπω στις ρυθμίσεις δεν φαίνεται να έχει αλλάξει ο ήχος.
      Παραμένει με την δική μου επιλογή παρόλα αυτά παιζει τον δικό του (το Έξυπνο ξυπνητήρι όπως τον ονομάζει).
      Αλήθεια πώς έσβησες του ήχους συστήματος.
      Μήπως αν τους σβήσω και εγω μείνει τελικά ο δικός μου;