Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-15 από 15.
-
Αν εννοείς για τα imei, αυτά μου τα δείχνει κανονικά και μου ζητάει να βάλω και pin μόλις ανοίξω την συσκευή. Έκανα update στην τελευταία XTRV_ARΩMA 8.2.1 αλλά πάλι δεν έχω σήμα.... Edit: Το πήγα τελικά και σε έναν γνωστό μου που ασχολείται με επισκευές, το άνοιξε επιτόπου αλλά δεν υπήρχε κάτι ξεσυνδεμενο. Μου είπε ότι μάλλον είναι θέμα μητρικής ή κάτι στην μητρική βραχυκύκλωσε. Τι κάνω τώρα; Υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάποιο service εδώ Ελλάδα και να βγάλουμε άκρη; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρ…
-
Το βρήκα, πάτησα change modem configuration και μου έβγαλε το μήνυμα που φαίνεται. Λέτε να έχασε το modem;; Το πήρα από ένα παιδί που το είχε φέρει λίγες μέρες πριν το πάρω εγώ, αλλά δεν το είχε δουλέψει καθόλου γιατί είχε αργήσει να του έρθει και μέχρι να του έρθει είχε παραλάβει ένα άλλο τηλέφωνο που είχε παραγγείλει ενδιάμεσα. Είναι από gearbest αγορασμένο (αν θυμάμαι καλά. Μου είχε δώσει και την απόδειξη). 643eab91ef71f781a1dde3ff0dd82a6e.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Ωραία μπες στο CIT και κάνε hardware test στα Radio ή Modem (αναλογα πως στα γράφει)” Το CIT τι είναι και πώς μπαίνω; Εχω δοκιμάσει και το GSM αλλά καμία διαφορά. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΛοιπόν Έχω κάνει 3 - 4 φορές επανεκκίνηση, Τις κάρτες τις βλέπει και μου ζητάει να βάλω pin και για τις 2 αλλά στην μπάρα ειδοποιήσεων λέει "Καμία υπηρεσία" , Τα imei υπάρχουν κανονικά, Δεν μου έχει πέσει κάτω, Δεν έχω δοκιμάσει επαναφορά και το τηλέφωνο το έχω περίπου 1,5 χρόνο και πρώτη φορά μου εμφανίζει θέμα. Παράθεση από geoanto555: “1. αναβάθμιση ρομ 2. έλεγχος κεραίας(καλωδιάκι) 3. μητρική Εκτός αν κάτι μας κρύβει σε αυτο το screenshot. Σε όλα αυτα τα τηλέφωνα η κεραία είναι μια οπότε το …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από gusps: “Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, έκανα αυτό με την κλειδαριά αλλά μάλλον πρέπει να το κάνω κάθε φορά που θα τρέχω την εφαρμογή όταν θα βγαίνω ποδήλατο. Αν δουλεύει είναι μια χαρά, γιατί έτσι δεν θα τρώει μπαταρία όταν δεν θα το χρειάζομαι. ” Ακριβώς όπως τα λές Πιστεύω θα σου δουλέψει. Όσο είναι κλειδωμένο στην μνήμη δεν το ενοχλεί κανένας ;-)” Καλησπέρα σας, το δοκίμασα σήμερα και δούλεψε άψογα !!!! Σε ευχαριστώ πολύ !!! Στάλθηκε από το MI 5s μ…
-
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, έκανα αυτό με την κλειδαριά αλλά μάλλον πρέπει να το κάνω κάθε φορά που θα τρέχω την εφαρμογή όταν θα βγαίνω ποδήλατο. Αν δουλεύει είναι μια χαρά, γιατί έτσι δεν θα τρώει μπαταρία όταν δεν θα το χρειάζομαι. Είχα δοκιμάσει αυτό με την μπαταρία να μην έχει περιορισμό αλλά δεν δούλευε. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σας, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς που έχει το Mi 5s ασχολείται με την ποδηλασία και έχει το Garmin edge 520. Ενώ τα έχω συνδέσει με το Bluetooth πρέπει κάθε φορά που θα βγω προπόνηση /βόλτα, για να συνδεθεί το garmin με το κινητό, πρέπει να τρέξω την εφαρμογή του connect αλλιώς δεν συνδέεται. Επίσης μετά από κάνα τέταρτο με εικοσάλεπτο αποσυνδέεται και πρέπει να τρέξω πάλι την εφαρμογή για να συνδεθούν. Κάποιος που μπορεί να βοηθήσει; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Ta…
-
Καλησπέρα σας, τελικά παρέλαβα σήμερα το πρωί το τηλέφωνο και ξεκίνησα τον οδηγό βήμα βήμα μόνος μου και τα κατάφερα μια χαρά. (Ή έτσι νομίζω) 964c4e7d42257dcc7e7b40eda745cc80.jpg Πολλά συγχαρητήρια στον lallasgr για τον καταπληκτικό του οδηγό. Θέλω να πω μόνο ότι αν είναι εύκολο να συμπληρώσει στον οδηγό εκεί που λέει για τον twrp πως αλλάζουμε γλώσσα γιατί από ότι είδα δεν βγάζει τις 2 επιλογές, κάποιος φίλος έχει κάπου στα μισά του θέματος ανεβάσει πως να αλλάζει η γλώσσα αλλά το βρήκα μετά. …
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
gusps - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΌταν πάρουμε έγκριση από xiaomi και ξεκλειδωσουμε τον bootloader, αν μας ξανά κλειδώσει (επειδή περάσαμε official), πρέπει να ξανά κάνουμε αίτηση για unlock στην xiaomi;
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, το τηλέφωνο το πήρε ο φίλος μαζί του για να μας το φτιάξει ο αδερφός του που το κατέχει το σπορ. Από Δευτέρα με Τρίτη θα έχω νεότερα και θα σας ενημερώσω. EDIT : Τελικά το τηλέφωνο το έφτιαξε ένας φίλος του αδερφού του φίλου μου, το είχαμε brickαρι και το επανέφερε με το edl καλώδιο. Αύριο μάλλον θα το έχω. Απ' ότι μου είπε ο φίλος μου, του πέρασε την global, οπότε τώρα θα θέλει πάλι αίτημα για ξεκλείδωμα και μετά περνάμε twrp και μετά την ελληνική ρομ.
-
Καλησπέρα σας, τελικά έγινε το unlock, περάστηκε το twrp, έγινε αντιγραφή του zip της ρομ στην μνήμη του τηλεφώνου και πατήσαμε να γίνει εγκατάσταση από το twrp η ρομ. Την διαδικασία την έκανε ένας φίλος οπότε δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες. Δύο φορές προσπάθησε να κάνει εγκατάσταση, αλλά δεν την έκανε. Το τηλέφωνο άνοιγε αλλά δεν είχε την καινούργια ρομ. Την τρίτη φορά το τηλέφωνο δεν άνοιγε και δεν έμπαινε ούτε fastboot ούτε recovery και νομίζω ότι δεν το έβλεπε ούτε και το Miflash. Καμία ιδέα μ…
-
RE:
gusps - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ημουν σίγουρος ότι ήταν κλειδωμένος ο bootloader... όλα με τον ίδιο συνδυασμό rom-bootloader τα στέλνουνε. πέρνα μία official china rom με τον οδηγό του @lallasgr (κινεζικό mi pcsuite - 3η περίπτωση): Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)” Επανέρχομαι παιδιά, προσπάθησα να κάνω την 3 περίπτωση και το κινέζικο πρόγραμμα με προώθησε στην σελίδα της Xiaomi για να κάνω αίτηση για unlock. Έστειλα το αίτημα τ…
-
καλησπέρα και καλως σας βρήκα πήρα εχτές απο ενα παιδι ενα MI5s το οποιο ειχε παραγγειλει απο gearbest νομιζω και το οποιο ηταν ακομα με τις ζελατινες οταν μου το εφερε (πηρε το ιδιο σε μαυρο τελικα) . Στις ρυθμίσεις - Πληροφορίες συσκευής , λεει τα εξείς : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30809/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30810/ και κανοντας την διαδικασια για τον bootloader βγαζει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30811/ Το αφηνω οπως ειναι και κανω αιτημα για…