Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.

• Mi6 global lte bands

netjammer - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

τιποτα,εχουμε κολλησει στο H+

• Mi6 global lte bands

Μήνυμα

Εγώ πάντως στην Αθήνα δεν έχω δει πουθενά 4g και προσωπικά το θεωρώ απαραίτητο και απαράδεκτο που μεγάλα καταστήματα δε το αναφέρουν εφόσον τουλάχιστον στην Αθήνα είναι απαραίτητη η b20.

• Mi6 global lte bands

Μήνυμα

Και για ποιο λογο τα καταστηματα το διαφημιζουν ως 4G αν για παραδειγμα ενας κατοικος αθηνων ισως να μην δει και ποτε 4G

• Mi6 global lte bands

Μήνυμα

Καλησπέρα εν τέλει η global έκδοση με τα 6gb ram και 64gb αποθηκευτικό χώρο έχει την b20 μπάντα ξεκλείδωτη όπως σε άλλα μοντέλα? Η απλά την βαφτίζουν global μόνο και μόνο για το φορτιστή και για την global rom?

• ξεκλειδωσα bootloader και κατοπιν δοκιμασα την τελευταια gtv/xtr rom και την rom του gkalen αλλα και οι δυο αυτες ακομα και σε παλαιοτερες τους εκδοσεις μου παρουσιαζουν προβλημα στα εικονιδια "Καιρος" και "Ημερολογιο" ναι μεν εμφανιζονται σαν τιτλοι και σαν λειτουργια ειναι κομπλε αλλα δεν εμφανιζονται τα εικονιδια ειναι "κενα" ...Καποιος παθων ?

• Παράθεση από Souits: “@netjammer 1ον το εάν είμαι offtopic είσαι ο τελευταίος που θα το κρίνει, δεύτερον, δεν έχει να κάνει με την "άδεια" που αναφέρεις ποιο πάνω....καμία σχέση και τελείως παραπλανιτικό το λεγόμενό σου, δεν αναφέρθηκα πουθενά για άδεια λόγου. Δεν έχω να σχολειάσω ούτε να το συνεχίσω γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάποιες δυνατότητες...Κάποιοι λίγες κάποιοι πολλές...κάποιον το μυαλό φτάνει μέχρις ένα σημείο από κει και πέρα ότι και να πεις ότι και να γράψεις απλά είναι γράμματα κ…

• Παράθεση από Souits: “Παράθεση από netjammer: “Δεν ειχα αναγκη απο μια σημβουλη...Προσωπικο λογαριασμο εχει,εκτος αν θεωρεις πως ο λογαριασμος που θα ξεκλειδωσει πρεπει σονυ και καλα να ειναι ο προσωπικος της,εαν ηταν ετσι τοτε και 4 τα φιλαρακια που πηρανε xiaomi ακομα θα περιμεναν να ξεκλειδωσουν και δεν ηταν ανθρωποι που ασχολουνται με την τεχνολογια και αν δεν ειχαν καποιο γνωστο να το δωσουν για να τους βαλει την ελληνικη ρομ να εχουν ενα κινητο με ελληνικα της προκοπης τοτε θα το πεταγαν τ…

• Δεν ειχα αναγκη απο μια σημβουλη...Προσωπικο λογαριασμο εχει,εκτος αν θεωρεις πως ο λογαριασμος που θα ξεκλειδωσει πρεπει σονυ και καλα να ειναι ο προσωπικος της,εαν ηταν ετσι τοτε και 4 τα φιλαρακια που πηρανε xiaomi ακομα θα περιμεναν να ξεκλειδωσουν και δεν ηταν ανθρωποι που ασχολουνται με την τεχνολογια και αν δεν ειχαν καποιο γνωστο να το δωσουν για να τους βαλει την ελληνικη ρομ να εχουν ενα κινητο με ελληνικα της προκοπης τοτε θα το πεταγαν το κινητο...Οπως βλεπουμε και πολλους που τα που…

• Ναι γιατι εχω ξεκλειδωσει 4 συσκευες τις 15 τελευταιες μερες ,αφου περιμενα μια εβδομαδα για τον καθενα....Αν καποιος εχει κανει request η εχει ξεκλειδωσει την συσκευη του και εχει περασει μηνας θα με εξηπηρετουσε..Οχι τπτ αλλο τα 4 που ειχα ξεκλειδωσει ηταν για φιλους και τωρα αποφασισα να παρω ενα για την γυναικα μου και δε μπορω να ξεκλειδωσω,δηλαδη βαριεμαι την αναμονη μεχρι να δωσουν δικαιωμα στο 5ο account..

• Μηπως καποιος εχει mi account με δικαιωματα για ξεκλειδωμα και ειτε δε θα κανει χρηση για τον επομενο μηνα ή εχει ξεκλειδωσει και εχει περασει μηνας,να δωσω teamviewer να ξεκλειδωσουμε ενα redmi note 3 pro, γιατι εχουν περασει τοσα απο τα χερια μου και εχω 3-4 accounts αλλα λογο του οριου 1 ξεκλειδωμα ανα 30 μερες εχω μεινει ξερος !!! Εχω ετοιμο το τηλ απλα κατοπιν συνενοησεις με pm μπαινει οποιος εχει διαθεσιμο λογαριασμο με teamviewer βαζει τα credentials στο mi unlock,ξεκλειδωνουμε και ειμαι …

• Xiaomi redmi note 3 pro

netjammer - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Ελληνικη ρομ για το εργαλειο με τον snapdragon θα βγει ή δουλευει απο το prime ?