Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 68.
-
Προβλημα με το gps
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ίσως να δοκίμαζες ένα factory reset ” Καλημέρα. Ναι, μάλλον εκεί βλέπω να καταλήγω
-
Προβλημα με το gps
ΜήνυμαΚαλημέρα σας. Αντιμετωπίζω και εγώ μεγάλο πρόβλημα με το GPS του Xiaomi Redmi Note 4 που έχω εδώ και 2 χρόνια με τα κάτωθι στοιχεία: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63429/ Από ό,τι φαίνεται δε λειτουργεί καλά το GPS του τηλεφώνου εδώ και κάποιο διάστημα: Χρησιμοποιώ Google Maps και όταν είναι να βρει την ακριβή μου θέση ή να ξεκινήσω πλοήγηση με το αυτοκίνητο κολλάει η κουκκίδα θέσης και μερικές φορές φαίνεται εκτός κινούμενου δρόμου. - Έχω επιλέξει «υψηλή ακρίβεια» στις ρυθμίσεις GPS…
-
Τα παράτησα προσωρινά γιατί το παλιό Samsung κολλάει (όπως πάντα)...
-
Όχι αλλά είδα ότι παίζει πολύ σαν εφαρμογή backup μαζί με το Titanium. Βρήκα ότι το Helium δε χρειάζεται root ενώ το Titanium ναι...
-
Γεια σας παιδιά, καλό μήνα! Παίζω το "Spotlight", είναι escape room παιχνίδι από το play store. Θέλω να μεταφέρω την πρόοδο που έχω κάνει από το παλιό και σάπιο μου κινητό Samsung S3 στη ναυαρχίδα Redmi Note 4 Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό; Να ξεκινήσω δηλαδή από το επίπεδο που το είχα αφήσει σε προηγούμενη συσκευή; Ευχαριστώ
-
Τι να πω παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ...
-
Παιδιά καλημέρα! Πάνε 10 μέρες που πήρα το Redmi Note 4 και θα ξαναπώ ότι δείχνει τζαμάτο και εγώ που μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα το Samsung S3, πρώτη φορά έχω στα χέρια μου τόσο γρήγορο και αποδοτικό κινητό (είναι νωρίς ακόμα, βέβαια...). Θέλω τη γνώμη σας για μερικά πράγματα, αν γίνεται. 1) Χρησιμοποιείτε Mi account και αν ναι, ποια είναι τα βασικά οφέλη; 2) Από το ελληνικό λεξικό στο πληκτρολόγιο Google λείπουν πολλές λέξεις. Είναι φυσιολογικό αυτό; (προσθέτω εγώ διάφορες) 3) Η pre-installe…
-
Γεια σας. Ψάχνοντας για κάτι σχετικά με το Redmi Note 4 μου (ναι, το πήρα και μου φαίνεται ήδη ..αμάτο) έπεσα σε αυτό το thread. Ενημερωτικά το γράφω, από "γεννησιμιού" του το κινητό έχει pop-up ειδοποιήσεις μόνο για τα SMS. Σε Viber & Messenger που αναγκαστικά χρησιμοποιώ και εγώ, μου εμφάνιζε ειδοποιήσεις μόνο στο επάνω drop-down μενού και από default επιλογή δεν άναβε φωτεινή λυχνία για την ειδοποίηση. Άρα δεν καταλάβαινες ότι είχες μήνυμα. Ενεργοποίησα λοιπόν τη λυχνία από τις [ειδοποιήσεις …
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά είστε πολύ εξυπηρετικοί
-
Χαχα... Απ'ό,τι καταλαβαίνω, αν είναι να περάσω την ελληνική, θα πρέπει να το κάνω τώρα που πρωτοάνοιξα το κινητό έτσι;
-
Παράθεση από fog: “Υποχρεωτικό δεν είναι τίποτα. Είναι κάποια βήματα που μπορείς να κάνεις για να δεις κάποια πράγματα στη συσκευή σου (πχ. αν είναι κλειδωμένος ή όχι ο bootloader) Από κει και πέρα εξαρτάται τι θες να κάνεις. Αν έχεις official rom και θες να συνεχίσεις με αυτή, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Αν όμως η rom σου δεν είναι official ή θες να κάνεις εγκατάσταση την ελληνική rom, αυτά είναι βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Ένα έξτρα αυτής της διαδικασίας είναι ότι περνάς ταυτόχρονα έ…
-
Καλησπέρα παιδιά. Πρόκειται να κάνω τελείως αρχάρια ερώτηση Αυτό τον οδηγό τον ακολουθούμε πάντα με το που πρωτοπάρουμε στα χέρια μας ένα Xiaomi και γιατί; Θέλω να πω, ακόμη κι αν η ROM του κινητού μου είναι (ή θεωρείται) official global και το έχω πάρει αυθεντικό από έλληνα εισαγωγέα; Αν είναι πολύ χαζή η ερώτησή μου σβήστε τη
-
Δυστυχώς την έχω πατήσει και εγώ με τα ΕΛΤΑ. Όταν έκανα στρατό στην Κύπρο ήταν να μου στείλουν ένα Samsung S3 (το οποίο τότε έκανε σχεδόν 300€) από Αθήνα στη Λευκωσία. Το δέμα δεν ήρθε ΠΟΤΕ, διότι όπως τελικά μου είπαν (και είχε φανεί ότι προσπαθούσαν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα), το κινητό κατέληξε στην Ιορδανία! Εννοείται ένιωσα τελείως βλάκας και το μόνο που κατάφερα ήταν να αποζημιωθώ τα μισά περίπου, επειδή φυσικά δε μπορούσα να αποδείξω ότι στο δέμα μέσα υπήρχε κινητό τέτοιας αξίας. Γενικά …
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Αααα σορρυ δεν παρατηρησα οτι θελει οπωσδηποτε την 800αρα! Εγω παντως που δεν την εχω δεν μου 'λειψε κιολας παντως! Αν δεν κανω λαθος μονο η wind την χρησιμοποιει στο δικτυο της.. ” Άμα σου πω ότι έχω χάσει τη μπάλα με όλα αυτά τι θα πεις; Για το mygad ψηνόμουν και γω αλλά προσπαθώ να τα υπολογίσω όλα στην επιλογή Xiaomi αλλά σε λίγο θα κλατάρω χαχα
-
Παράθεση από giwrgosalim: “@Zombie ρε φιλε εγω ξες τι θα σου πω; Αφου κοιταξες που κοιταξες Ελλαδα και μαλιστα στα 204 ευρω οπως λες, γιατι δεν δινεις ακομα 4 να το παρεις απο εδω XIAOMI Redmi Note 4X Οκταπύρηνο 2.0GHz 3GB RAM 32GB ROM - Γκρι Να εχεις ησυχο το κεφαλι σου και πραγματικη εγγυηση 2 χρονια; Το καταστημα αυτο συνεργαζεται με το forum και ειναι 'ξηγημενο 100% απ οτι ξερω! Μπορουν και τα παιδια να σου το επιβεβαιωσουν. ” Γιατί το mygad έχει μόνο το 4Χ με τον Snapdragon το οποίο δεν έχε…