Ως προς το ποιός πέρνει την αποζημιωση είναι έτσι όπως τα λες, για το ύψος της αποζημίωσης υπάρχει ασφάλεια δηλωμένης αξίας, που για τα ΕΛΤΑ courier αν θυμάμαι καλά στην δική μου περίπτωση ήταν 299€ ανά αποστολή.Ο/H maddoctor έγραψε:
Υπόψιν, για όποιον δεν το ξέρει, το ίδιο ισχύει και Ελλάδα. Σε περίπτωση συστημένου, αποζημειώνεται μόνο ο αποστολέας φυσικά, 32€, τίποτα παραπάνω. Και ας γράφεις εσύ απ' έξω ότι έστειλες το μυθικό διαμάντι Pink panther. Πάλι 32€ θα πάρεις!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Δυστυχώς την έχω πατήσει και εγώ με τα ΕΛΤΑ. Όταν έκανα στρατό στην Κύπρο ήταν να μου στείλουν ένα Samsung S3 (το οποίο τότε έκανε σχεδόν 300€) από Αθήνα στη Λευκωσία. Το δέμα δεν ήρθε ΠΟΤΕ, διότι όπως τελικά μου είπαν (και είχε φανεί ότι προσπαθούσαν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα), το κινητό κατέληξε στην Ιορδανία! Εννοείται ένιωσα τελείως βλάκας και το μόνο που κατάφερα ήταν να αποζημιωθώ τα μισά περίπου, επειδή φυσικά δε μπορούσα να αποδείξω ότι στο δέμα μέσα υπήρχε κινητό τέτοιας αξίας.
Γενικά προσοχή με αυτά...
Υ.Γ. Το Xiaomi Redmi Note 4 καταφθάνει σιγά-σιγά -
Δεν χάνεται τίποτα μάγκες μου! Μακρυχερηδες μπολικοι δόξα τω θεώ!
OffTopicΑλλά εμάς μας φταίνε οι αλλοδαποί οι οποίοι μας "ριμαζουν τις περιουσίες"
Βαρατε μας μνημόνια ώσπου να γίνουμε άνθρωποι
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
καλημερα
απο που να ψωνισω σε καλη τιμη σχετικα
και εξασφαλιση οτι δεν θα εχω τελωνειο? -
Ο/H manwlis77 έγραψε:
καλημερα
και εξασφαλιση οτι δεν θα εχω τελωνειο?
Εξαρταται που θα βρεις αυτο που ψαχνεις .....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Εγώ πάντως εδώ και 15-20 μέρες ότι παραγγέλνω το στέλνω στο ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του κατόχου του για να μη μπλεξω εγώ με τελωνεία.
Αν και τώρα τελευταία ήρθαν αρκετα συστημένα χωρίς καπελάκι από ΥΕΔ.
Even dead i will fight. -
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H manwlis77 έγραψε:
καλημερα
και εξασφαλιση οτι δεν θα εχω τελωνειο?
και καποια σε alliexpres
σε ενα απο αυτα τα μαγαζια θα ψαξω αυτο που ψαχνω -
Εγώ τελευταία προτιμώ eglobalcentral.eu. Δωρεάν μεταφορικά από Ευρώπη. Ρίξε μια ματιά.
=============== Απρ 12th 2017, 1:37pm ===============
Σήμερα μου ήρθε και το square box της Xiaomi από GB μέσω Malaysia Post. Απλά υπέροχο ηχείο! Έχω και το δέυτερο και κάνουν σετάκι! -
Ο/H Xstos έγραψε:
- Η συσκευασία ήταν πολύ προσεγμένη, το κάθε πακέτο ξεχωριστά τυλιγμένο, πλην όμως δεν είχε καμία απολύτως προστασία, ούτε καν τις γνωστές "φούσκες". Αν η αποστολή ήταν με από ταχυδρομείο και όχι με κούριερ είμαι σίγουρος ότι δεν θα έφταναν ούτε οι βίδες...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * - Η συσκευασία ήταν πολύ προσεγμένη, το κάθε πακέτο ξεχωριστά τυλιγμένο, πλην όμως δεν είχε καμία απολύτως προστασία, ούτε καν τις γνωστές "φούσκες". Αν η αποστολή ήταν με από ταχυδρομείο και όχι με κούριερ είμαι σίγουρος ότι δεν θα έφταναν ούτε οι βίδες...
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Έχω βρει κάποιες καλές τιμές εκεί για πράγματα που ψάχνω να αγοράσω αλλά δίσταζα να ρίξω παραγγελία. Μετά και από το δικό σου review δεν το βλέπω αν παραγγελνω από εκεί αν έχω άλλη επιλογή έστω και με λίγα χρήματα παραπάνω. Αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο είναι να παραλαμβάνω χαλασμένα πράγματα λόγω κακής συσκευασίας...
-
Ο/H Xstos έγραψε:
Κι όμως, όλα φτάσανε εντελώς άθιχτα, ίσως λόγω της κούριερ, που σίγουρα δεν διαχειρίζεται τόσο μεγάλο όγκο πακέτων. Για μένα, το επιχείρημα "ευρωπαϊκή αποθήκη-σε 3 μέρες στο σπίτι σου" έπαιξε μεγάλο ρόλο.
-
Μην ανησυχείς! Αν δεις πως έφτασε το square box θα φρίξεις. Ναι μεν σε πακετάκι της πλάκας με φούσκες αλλά είχε μπόλικο χώρο το πακέτο. Αφου δεν έμεινε στον δρόμο πάλι καλά! Και ήταν και από GB HK που υποτίθεται τα προσέχει αυτά!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα