καλοριζικο το κινητό. Πέρασε τελωνείο;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ενός φίλου ήταν από eglobalcentral.eu κ όχι δεν πέρασε τελωνείο καθώς στάλθηκε από Αγγλία.
-
Ξέρει κανείς τι έχει παιχτεί με το Mi 5s και το έχει τόσο φθηνά πλέον Ελλάδα ?
Με 280 εδώ δεν συμφέρει πλέον να το πάρεις απέξω και στην τιμή αυτή δεν νομίζω να έχει ανταγωνιστή.
Σκέφτομαι να τσιμπήσω 1 γιατί έχω πήξει με την camera του redmi note 3 -
Τα ποιο πολλα ειναι χρυσα και λευκα απο οτι ειδα...!!Μαυρο δεν εχει σχεδον πουθενα..Αν σου αρεσει καποιο απο αυτα τα χρωματα τοτε τσιμπατο απο εδω καλυτερα !!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Όντως για Ελλάδα η τιμή είναι σουπερ. Έτσι κ αλλιώς τι νόημα έχει το χρώμα? Αν βάλεις π.χ μαύρη θήκη το χρώμα "χάνετε". Το ζήτημα είναι να μην πέσεις σε κάποια ελαττωματική συσκευή.
-
Καλύτερα να πέσεις σε ελαττωματική συσκευή αγορασμένη από Ελλάδα παρά από Κίνα.
-
Τουλάχιστον στα Ελληνικά συννενοείσαι. Αγγλικά με Κινέζους για να μιλήσεις πρέπει να έχεις ατσάλινη υπομονή. Αλλιώς θα φρίξεις.
-
Πέρα από αυτό, τα έξοδα αποστολής επιστροφής και αντικατάστασης αλλά και στους χρόνους δεν συγκρίνονται.
Άσε που στην αντικατάσταση μπορεί να σου κάτσει τελωνείο από έξω. -
Ναι αλλά νομίζω μιλάμε για το 3αρι και όχι το 4αρι. Επίσης μειωμένος είναι και ο σκληρός
-
Το 3/64 είναι. Είναι πολύ καλή τιμή για Ελλάδα.
-
Καλημερα & καλό Πάσχα.
Είχα να κάνω καμιά 15 ημέρες παραγγελία από gearbest γιατι είχα πάρει ειδικά την περίοδο των γενεθλίων για τα 3 χρόνια παρα πολλά πράγματα σε καλές τιμές.
Ήθελα 1 action camera & είδα ότι πλέον δεν στέλνουν με nl που θεωρώ ότι για Αθήνα είναι ασφαλές.
Στέλνουν free μάλλον με sg post.
Eχει κάποιος εμπειρία ?
Γιατί διάβασα ότι με sg σκαλωνουν αρκετά .
Να την πάρω από banggood ? -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ναι αλλά νομίζω μιλάμε για το 3αρι και όχι το 4αρι. Επίσης μειωμένος είναι και ο σκληρός
Ε ρε Ψινάκης που σου χρειάζεται!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα