καλοριζικο το κινητό. Πέρασε τελωνείο;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ενός φίλου ήταν από eglobalcentral.eu κ όχι δεν πέρασε τελωνείο καθώς στάλθηκε από Αγγλία.
-
Ξέρει κανείς τι έχει παιχτεί με το Mi 5s και το έχει τόσο φθηνά πλέον Ελλάδα ?
Με 280 εδώ δεν συμφέρει πλέον να το πάρεις απέξω και στην τιμή αυτή δεν νομίζω να έχει ανταγωνιστή.
Σκέφτομαι να τσιμπήσω 1 γιατί έχω πήξει με την camera του redmi note 3
-
Τα ποιο πολλα ειναι χρυσα και λευκα απο οτι ειδα...!!Μαυρο δεν εχει σχεδον πουθενα..Αν σου αρεσει καποιο απο αυτα τα χρωματα τοτε τσιμπατο απο εδω καλυτερα !!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
Όντως για Ελλάδα η τιμή είναι σουπερ. Έτσι κ αλλιώς τι νόημα έχει το χρώμα? Αν βάλεις π.χ μαύρη θήκη το χρώμα "χάνετε". Το ζήτημα είναι να μην πέσεις σε κάποια ελαττωματική συσκευή.
-
Καλύτερα να πέσεις σε ελαττωματική συσκευή αγορασμένη από Ελλάδα παρά από Κίνα.
-
Τουλάχιστον στα Ελληνικά συννενοείσαι. Αγγλικά με Κινέζους για να μιλήσεις πρέπει να έχεις ατσάλινη υπομονή. Αλλιώς θα φρίξεις.
-
Πέρα από αυτό, τα έξοδα αποστολής επιστροφής και αντικατάστασης αλλά και στους χρόνους δεν συγκρίνονται.
Άσε που στην αντικατάσταση μπορεί να σου κάτσει τελωνείο από έξω. -
Ναι αλλά νομίζω μιλάμε για το 3αρι και όχι το 4αρι. Επίσης μειωμένος είναι και ο σκληρός
-
Το 3/64 είναι. Είναι πολύ καλή τιμή για Ελλάδα.

-
Καλημερα & καλό Πάσχα.
Είχα να κάνω καμιά 15 ημέρες παραγγελία από gearbest γιατι είχα πάρει ειδικά την περίοδο των γενεθλίων για τα 3 χρόνια παρα πολλά πράγματα σε καλές τιμές.
Ήθελα 1 action camera & είδα ότι πλέον δεν στέλνουν με nl που θεωρώ ότι για Αθήνα είναι ασφαλές.
Στέλνουν free μάλλον με sg post.
Eχει κάποιος εμπειρία ?
Γιατί διάβασα ότι με sg σκαλωνουν αρκετά .
Να την πάρω από banggood ? -
Δεν φτάνουν πλέον ε??Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ναι αλλά νομίζω μιλάμε για το 3αρι και όχι το 4αρι. Επίσης μειωμένος είναι και ο σκληρός
Ε ρε Ψινάκης που σου χρειάζεται!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα