Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Από χαμένο μόνο μια φορα
Ο/H makis1024 έγραψε:
Καλύτερα να πέσεις σε ελαττωματική συσκευή αγορασμένη από Ελλάδα παρά από Κίνα.
Με τα κινεζακια πάντα βγάζω άκρη. Βέβαια υπάρχει και ο μπαμπούλας στη μέση του αλιεξπρες.
Με τους Έλληνες"επαγγελματίες" άστα να πάνε.
Even dead i will fight. -
Είναι που η εγγύηση εδώ στην μπανανία και ισχύει και ιδιαιτέρως.
-
Ο/H doctor13 έγραψε:
Καλημερα & καλό Πάσχα.
Είχα να κάνω καμιά 15 ημέρες παραγγελία από gearbest γιατι είχα πάρει ειδικά την περίοδο των γενεθλίων για τα 3 χρόνια παρα πολλά πράγματα σε καλές τιμές.
Ήθελα 1 action camera & είδα ότι πλέον δεν στέλνουν με nl που θεωρώ ότι για Αθήνα είναι ασφαλές.
Στέλνουν free μάλλον με sg post.
Eχει κάποιος εμπειρία ?
Γιατί διάβασα ότι με sg σκαλωνουν αρκετά .
Να την πάρω από banggood ?
-
-
-
-
Βλεπουν στατιστικά άρα μην ανησυχείς
-
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Το έκανα μόλις. Πρώτη φορά dispute στο PayPal. Ελπίζω να μη με μισήσουν τα κινεζάκια και με βάλουν στη μαύρη λίστα
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και πολλή το άργησες κιόλας ..!! Θα στα δώσουν τα λεφτά πάντως...
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μόλις έλαβα το πρώτο μου tracking number απο το Bpost (Βέλγιο) σε παραγγελία aliexress (Κίνα), δεν μου έχει τύχει ποτέ, συνήθως είναι China post, NL post ή SG Post.. Είναι μια μπαταρία συμβατή Sony NP BX1.
Έχει κανένας παραλάβει απο Bpost; Δεν ξέρω αλλά πάντως έχω άσχημο προαίσθημα, μια και μιλάμε για μπαταρία..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μπαίνοντας στην Ελλάδα γίνονται απλά, φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τις άλλες χώρες. Γενικά ότι δεν τηρεί το RS.........GR (κωδικός χώρας γενικά αφού μπει στην χώρα προορισμού δεν έχει tracking).
-
Αν δεν πάρουν πρέφα ότι είναι μπαταρία, θα έρθει... κάποια στιγμή, δεν ανησυχώ ιδιαίτερα για το Bpost. Αν έχει όμως κάνει την μ..κια ο Κινέζος να γράψει ότι είναι μπαταρία πάνω στο πακέτο δεν το κόβω να παραλαμβάνω τίποτα...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα