Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 68.

• πωωω... @osalonikios πώς κρατήθηκες και δεν τους έριξες βόμβα;

• Παράθεση από zisistil: “Ε ναι ο ΕΛΤΑ δεν βάζει και υπέρογκα τέλη. Ειδικά για 162 ευρώ. Μην ξεχνάς ότι τα ηλεκτρονικά είδη δίνουν μόνο φπα και όχι και δασμούς μαζί. ” Τι να πω ρε γαμ*το... Τελικά δεν είναι τιποτα στάνταρ... Εδώ ο κολλητός που είχε πάρει το Redmi note 3 pro από το Minideal είχε πληρώσει και express courier και με το "low cost gift" δεν τον έπιασαν καν...

• Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από Zombie: “Γεια σας παιδιά, θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Θα πάρω το Redmi Note 4 με τον Snapdragon 625 επεξεργαστή. Αρχικά είχα επιλέξει το Minideal ώστε να μου έρθει από Κίνα με 162€ περίπου, χωρίς έξοδα αποστολής και με registered airmail, ρισκάροντας με το τελωνείο (παρά την επισήμανση του πακέτου με low cost gift που σκόπευαν να κάνουν). Αλλά λίγο το ρίσκο λίγο το 15-45 εργάσιμες ημέρες (!) με έψησαν να δω λίγο πάλι τα σκρουτζομάγαζα. Το βρήκα τελικά στο …

• Παράθεση από zisistil: “Ακόμα δεν το αγόρασες; Αν αξίζει λέει. Εγώ θα ρίσκαρα Κίνα προσωπικά αν ρωτάς γιατί από πεποίθηση μου αρέσει να ρισκάρω. Τώρα εσύ όπως θέλεις. ” Ε κοίτα, από θέμα κόστους προφανώς και δεν αξίζει. Εγώ για το ρίσκο τελωνείου και για το χρόνο παράδοσης λέω...

• Γεια σας παιδιά, θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Θα πάρω το Redmi Note 4 με τον Snapdragon 625 επεξεργαστή. Αρχικά είχα επιλέξει το Minideal ώστε να μου έρθει από Κίνα με 162€ περίπου, χωρίς έξοδα αποστολής και με registered airmail, ρισκάροντας με το τελωνείο (παρά την επισήμανση του πακέτου με low cost gift που σκόπευαν να κάνουν). Αλλά λίγο το ρίσκο λίγο το 15-45 εργάσιμες ημέρες (!) με έψησαν να δω λίγο πάλι τα σκρουτζομάγαζα. Το βρήκα τελικά στο youhou.gr με περίπου 204€, ίδιο επεξεργαστή, ευρω…

• Redmi note 4X - stable global version

Zombie - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από vagd66: “Η αναπτυξη ειναι οτι σε λιγο καιρο το 4g θα παρεχεται αποκλειστικά και μονο απο την Β20 band και απο τους 3 παροχους με αποτέλεσμα οι συσκευες χωρις αυτήν να δουλεύουν μονο με WiFi. Οι Κινέζοι κατασκευαστες (Xiaomi, LeEco, Meizu) που εχουν συσκευές χωρίς την Β20 τα προοριζουν για την αγορα της Κινας και οχι της Ευρώπης. Για την Ευρώπη διαθετουν μοντελα που έχουν και την Β20. ” Άρα από τα νέα μοντέλα, εμάς τα ελληνόπουλα συμφέρει να αγοράσουμε το Redmi Note 4 με Global Offic…

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “τον κίνδυνο τελωνείου τον υπολόγισες; Άσε που το note 4 μέχρι πριν λίγες ημέρες το είχε το eglobalcentral με 165 και από Ευρώπη. ” Σκεφτόμουν να το παραγγείλω από minideal την ερχόμενη εβδομάδα. Λογικά θα έρθει μέσα στο Μάιο. Έχω καμιά τύχη για αποφυγή τελωνείου με δεδομένο ότι αφήνουμε πίσω το Πάσχα και το βάζουν σαν gift;

• Αυτές τις μέρες έχει και το Mi Fans Festival 2017 και έχει σε κάτι μαγαζιά τρελές εκπτώσεις. Πχ το Banggood πουλάει το Redmi Note 4X με 82€ σε 20 ώρες από τώρα (1 κομμάτι έχει)

Μήνυμα

Ωχ ωχ ωχ

Μήνυμα

Να η λύση. Από Minideal και καλύπτει όλα όσο συζητήσαμε παραπάνω 161,04€ με δωρεάν μεταφορικά

Μήνυμα

Άκου τώρα να είναι ελληνικό κατάστημα και να μη δίνει ευρωπαϊκό φορτιστή μαζί. Έστω κι αν το εισάγει Κινέζικο...

Μήνυμα

Παράθεση από AndreasB09: “Το Redmi Note 4X βγαίνει στην Κίνα μια εκδοσή με SD και μια με helios X20 cpu (χωρίς την Β20) επίσης βγαίνει στην Ταϊβάν και Χονγκ Γκονγκ με SD (και μάλλον έχει την Β20 άλλα δεν είμαι σίγουρος) και υπάρχει και η εκδοσή που σου είπα RedmiNote 4 Global Edition με CE πιστοποίηση, ευρωπαϊκό φορτιστή και Β20 πάντως να ξέρει άμα το πάρεις από τον συγκεκριμένο κατάστημα θα χρειαστεί να πάρεις και αντάπτορα για το φορτιστή γιατί όπως σου είπα είναι η κινεζική εκδοσή ” Ευχαριστώ…

Μήνυμα

Παράθεση από AndreasB09: “Παράθεση από Zombie: “Γεια σας. Με ενδιαφέρει και εμένα το 4Χ και θέλω να ρωτήσω αν το πάρω από την ελληνική αγορά (σκρουτζομάγαζο στην Άρτα με 192€, δωράκια και 2 έτη εγγύησης) "κινδυνεύω" από άποψη ROM; Γενικά μπορείς να ξέρεις τι ROM περιμένεις να βρεις παίρνοντας το κινητό από Έλληνα; ” Από εκει το πήρα το δικό μου (Unif...) και έχει την Official Global Rom άμα μπεις στην σελίδα τους στο Facebook το λένε, απλώς να ξέρει ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η κινεζική ε…

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Zombie: “Αν δεν επιτρέπονται οι αναφορές αυτές μπορείτε να τις σβήσετε ” Δεν επιτρέπονται live links. Με φωτο δεν εχουμε κανένα θεμα.. ” Εντάξει!!

Μήνυμα

Σου έστειλα Το Minideal πάντως το έχει ως εξής (φώτο). Αν δεν επιτρέπονται οι αναφορές αυτές μπορείτε να τις σβήσετε Φαίνεται ότι έχει Offical Global ROM και η τιμή είναι πολύ καλή. Για άλλα του εξωτερικού δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά για αυτό ξέρω ότι όντως τα καταχωρούν σαν gift με low value. Ένας φίλος που πήρε κινητό από κει δεν πλήρωσε φόρους και έμεινε ευχαριστημένος. Αλλά κλασσικοί κινέζοι, γράφουν quad-core σε ένα σημείο και octa-core σε άλλο

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Μπορεί να έχεις official μπορεί και μαιμού. Αλλά εδώ μέσα όλα διορθώνονται. ” Χαχαχα έτσι έχω καταλάβει

Μήνυμα

Γεια σας. Με ενδιαφέρει και εμένα το 4Χ και θέλω να ρωτήσω αν το πάρω από την ελληνική αγορά (σκρουτζομάγαζο στην Άρτα με 192€, δωράκια και 2 έτη εγγύησης) "κινδυνεύω" από άποψη ROM; Γενικά μπορείς να ξέρεις τι ROM περιμένεις να βρεις παίρνοντας το κινητό από Έλληνα;

• Παράθεση από NasDriver: “Ψάξε καλά τις τιμές μόνο, ίσως να συμφέρει στο τέλος η αγορά από Ελλάδα για να έχεις και την εγγύηση που δίνει η Infoquest ” Η Infoquest δίνει 1 ή 2 χρόνια εγγύηση; m1809.gif Παράθεση από NasDriver: “Υπάρχουν καταστήματα που το έχουν με official rom, όπως το mygad, και τα καταστήματα που πουλάνε συσκευές από την Infoquest (you, Κωτσόβολος, Γερμανός κτλ) ” Συνεπώς official rom εκτός των άλλων σημαίνει πως δεν έχει ελληνικά (ασήμαντο) αλλά και ότι δεν έχει "πειράξει" κάποι…

• Καλημέρα! Είμαι και εγώ κοντά στην επιλογή ενός Xiaomi, αλλά αυτό τον καιρό πολλά μοντέλα μού φαίνεται ότι έχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. Αρχικά στη σύγκριση μεταξύ Redmi Note 4 και Redmi Note 4Χ χάνομαι λίγο. Πρακτικά έχουν καμία διαφορά; Στη σύγκριση μεταξύ Redmi Note 4 έκδοσης Snapdragon 625 και έκδοσης Mediatek Helio X20 κάπως το έχω ξεδιαλύνει, αλλά και εκεί δε μπορώ να διαλέξω κάποιο από τα δύο... Θα ήθελα τη βοήθειά σας! Υ.Γ. Στην ελληνική αγορά το 4Χ φαίνεται να ξεκινά από 191€, τ…

• Παράθεση από geomos: “@Zombie Προσωπική μου γνώμη είναι να το αγοράσεις από συνεργαζομενο με την infoquest κατάστημα. Η αγορά του από honorbuy μαζί με τα 30 δολάρια που ζητάνε μεταφορικά φτάνει με σημερινή ισοτιμία τα 220 ευρώ. Εδώ κοστίζει 249 ευρώ. Με 30 ευρώ παραπάνω έχεις 2 χρόνια εγγύηση στην Ελλάδα και το κεφάλι σου ήσυχο. Τρεις λύσεις υπάρχουν, 1η το παίρνεις από εδώ και ξεμπερδεύεις (σημείωση να είναι από infoquest για το θέμα εγγύησης) 2η Το παίρνεις σε πολύ χαμηλότερη τιμή από Κίνα ελπ…