Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
Λείπει η εφαρμογή αναβαθμισης και δεν μπορω να βαλω την ελληνικη rom
kbrutz - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα πρέπει να κάνεις Factory Reset/Defaults από το Recovery πριν προχωρήσεις... Ουσιαστικά θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)” Σε ευχαριστώ....νομίζω πως κατάλαβα την διαδικασία. Μόλις ολοκληρώσω την μετάβαση σε MIUI 6 θα ενημερώσω σχετικά.
-
kbrutz - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ποιά Version έχεις τώρα στην συσκευή σου ?” Σχετικά με την version: svmo1w.jpg Παράθεση από MIUI_ART: “ Αν έχεις ήδη συγχρονίσει την συσκευή σου με το Mi-Cloud, αυτόματα μόλις ξαναρυθμίσεις τον λογαρισμό σου στη νέα ROM, θα επανέλθουν στην συσκευή σου όλα όσα έχουν αποθηκευτεί στο Cloud (εφαρμογές - τηλέφωνα - ιστορικό κλήσεων - κωδικοί WiFi κτλ). Για αυτό το λόγο, καλό είναι να είμαστε πάντα συγχρονισμένοι με τα backup του Mi-Cloud.” Έχω συγχρονίσει αλλά θα το ξανακάνω π…
-
kbrutz - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΔεν με απασχολεί το θέμα των ελληνικών....κατ' επιλογή δεν τα χρησιμοποιώ σε όλα τις συσκευές που είχα μέχρι σήμερα... Πέραν τούτου....δηλ. της γλώσσας....υπάρχει κάτι άλλο ?Σχετικά με τα δεδομένα?
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΚαλώς σας βρήκα,,,,,
-
kbrutz - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπέρα συνφορουμίτες.... έχω κ εγώ την ίδια περίπτωση στην συσκευή μου...λείπει η εφαρμογή αναβάθμισης,,,, λέω να προχωρήσω σε αναβάθμιση με recovery...η έκδοση που θέλω να βάλω είναι από το επίσημο site της miui και είναι αυτή miui_MI3WMI4WGlobal_V6.4.3.0.KXDMICB_09ede678af_4.4. - Θα έχω κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία δηλ. πρέπει να βάλω κάποια άλλη έκδοση ? - Αν κατάλαβα καλά χάνονται όλα τα δεδομένα μου από την συσκευή...έχω κρατήσει backup από την εφαρμογή της συσκευής,μου χρησιμεύει στο …